Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test tertemiz cikti fistiklar bu ayda tutmadi belirtiler zaten her ay ayni kandiriyor bizleri guvenmemek gerekir

Korkutuyorlardi canim sacma sapan yaratik falan golgeler anlamsiz ruyalar bu doguma kadar ara ara oldu
Benim ilk düşüğüm bundandı hatta 2. De buna bağlıyorum korku.

Ben yaptırdım onu işte işin ehli birine ve dha rahatım inan uyuyabiliyorum rahat. Bakalım hamile kalınca neiasl olcak.
Ben diğerinde yaptıramamıstım.. umursamadık pek. Ama annemde takıyomus hamileliklerinde. Anneden kıza gecer diyolar. Hamile kalırsam hemen yaptırcam zaten

Ben diğerinde yaptıramamıstım.. umursamadık pek. Ama annemde takıyomus hamileliklerinde. Anneden kıza gecer diyolar. Hamile kalırsam hemen yaptırcam zaten
Ve erkek çocuklarında oluyor. Kaynanam ilk 3 erkek çocuğunu kaybetmiş annem keza öyle. Ve erkek kardeşimin rşide koektu ilk bebeişi öyle oldu yani anlsdğm kadarıyla kaynansmın enerjisi bu

Ve erkek çocuklarında oluyor. Kaynanam ilk 3 erkek çocuğunu kaybetmiş annem keza öyle. Ve erkek kardeşimin rşide koektu ilk bebeişi öyle oldu yani anlsdğm kadarıyla kaynansmın enerjisi bu
Banada öyle dediler. Erkekti demekki senin bebegin erkek cocukları subyana dayanamıyomuş dediler

Kızlar merhaba. Bugün instagramda bir şey okudum. Dilerseniz bulup okuyun. Bugünmüş bahsedilen gün. Herkesin inancı tabiiki kendinedir, benimki sadece vesile olma amacı. Eklentiye de duayı ekledim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü(bugün) Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200724-111746_Chrome.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 27
Sulalende subyan varsa hamile kalmak icinde yaptir hamileligide zorlastiriyor kuzum o sonra hamilelik birde bebek dogunca bebege yaptir ben yengemden biliyorum onlarin ailesindede varmis tehlikeliymis yani dikkat et gorulmeyen ne varliklar var rabbim korusun

Duvalar cok onemli meryem suresi nide cok okuyun bebek icin cok etkiliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…