inşallah bebişten olsunn❤kasıklarımda yine biraz ağrı var sanki
Kız ne gerek vardı doktora gitmene bize deseydin biz derdik zaten yerleşme sancisidir diyedoktorlar her şeyi biliyor mu sanki kabusun belirti olduğunu bilir mi yok kadın sağ duyusu başka bir şey bak ilerde bilimsel makalelelerede konu olur çok kabusun hamilelik belirtisi olduğu falan ama 6. 7. Günler yerlesme olacağı ve bu sırada yerleşme sancısı hatta lekesi gelebileceği gebelikle ilgili hemen her yazıda var
Benim ilk düşüğüm bundandı hatta 2. De buna bağlıyorum korku.Korkutuyorlardi canim sacma sapan yaratik falan golgeler anlamsiz ruyalar bu doguma kadar ara ara oldu
Canım bazı kisiler muska takıyo bunun icin subyan muskası biliyo musunBirde acaba tutmadı mı die öyle belirtisi çok ve net olmayınca
Benim ilk düşüğüm bundandı hatta 2. De buna bağlıyorum korku.
aynen kuzu hiç güvenmemek lazımTest tertemiz cikti fistiklar bu ayda tutmadi belirtiler zaten her ay ayni kandiriyor bizleri guvenmemek gerekir
Günaydın görümceden haber bekliyoruzGünaydın olsun hepinize. Yine kendimi hamile gibi hissederek uyandım
Ben yaptırdım onu işte işin ehli birine ve dha rahatım inan uyuyabiliyorum rahat. Bakalım hamile kalınca neiasl olcak.Canım bazı kisiler muska takıyo bunun icin subyan muskası biliyo musun
amin kuzum inşallah ya eşim şimdi diyo Allah nasip ederse kurbana girdik et ellemiceksin diyo ama bizde çocuk istediğimizi kimseye söylemiyoz nası geçecek bu bayram bilmiyominşallah bebişten olsunn❤
Kahvaltı yapim uyuyordur o şmdi alıp testi gidcem haber edcmGünaydın görümceden haber bekliyoruz
ah tatlım ne tesadüf bendeGünaydın olsun hepinize. Yine kendimi hamile gibi hissederek uyandım
Ben diğerinde yaptıramamıstım.. umursamadık pek. Ama annemde takıyomus hamileliklerinde. Anneden kıza gecer diyolar. Hamile kalırsam hemen yaptırcam zatenBen yaptırdım onu işte işin ehli birine ve dha rahatım inan uyuyabiliyorum rahat. Bakalım hamile kalınca neiasl olcak.
Merakla bekliyoruz :)Kahvaltı yapim uyuyordur o şmdi alıp testi gidcem haber edcm
ah tatlım ne tesadüf bende
bat ne zaman seninamin kuzum inşallah ya eşim şimdi diyo Allah nasip ederse kurbana girdik et ellemiceksin diyo ama bizde çocuk istediğimizi kimseye söylemiyoz nası geçecek bu bayram bilmiyom
Ve erkek çocuklarında oluyor. Kaynanam ilk 3 erkek çocuğunu kaybetmiş annem keza öyle. Ve erkek kardeşimin rşide koektu ilk bebeişi öyle oldu yani anlsdğm kadarıyla kaynansmın enerjisi buBen diğerinde yaptıramamıstım.. umursamadık pek. Ama annemde takıyomus hamileliklerinde. Anneden kıza gecer diyolar. Hamile kalırsam hemen yaptırcam zaten
Banada öyle dediler. Erkekti demekki senin bebegin erkek cocukları subyana dayanamıyomuş dedilerVe erkek çocuklarında oluyor. Kaynanam ilk 3 erkek çocuğunu kaybetmiş annem keza öyle. Ve erkek kardeşimin rşide koektu ilk bebeişi öyle oldu yani anlsdğm kadarıyla kaynansmın enerjisi bu
Sulalende subyan varsa hamile kalmak icinde yaptir hamileligide zorlastiriyor kuzum o sonra hamilelik birde bebek dogunca bebege yaptir ben yengemden biliyorum onlarin ailesindede varmis tehlikeliymis yani dikkat et gorulmeyen ne varliklar var rabbim korusunBen diğerinde yaptıramamıstım.. umursamadık pek. Ama annemde takıyomus hamileliklerinde. Anneden kıza gecer diyolar. Hamile kalırsam hemen yaptırcam zaten
Duvalar cok onemli meryem suresi nide cok okuyun bebek icin cok etkiliymisKızlar merhaba. Bugün instagramda bir şey okudum. Dilerseniz bulup okuyun. Bugünmüş bahsedilen gün. Herkesin inancı tabiiki kendinedir, benimki sadece vesile olma amacı. Eklentiye de duayı ekledim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü(bugün) Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?