Ben ünbde bi dede ilr tanşmştm neye nasl baktı bilmiyorum yıldız name sanrm bna ilerde erkek çocukların ds böyle bi sıkıntı yaşayacağımı söylemişti ve ben bunu ilk düşükten sonra hatırlamıştm.Banada öyle dediler. Erkekti demekki senin bebegin erkek cocukları subyana dayanamıyomuş dediler
Meryem suresi için belli bir gün var mı? Benim dediğim için sadece bugünü diyorlar da, o yüzden sordumDuvalar cok onemli meryem suresi nide cok okuyun bebek icin cok etkiliymis
Meryem suresi için belli bir gün var mı? Benim dediğim için sadece bugünü diyorlar da, o yüzden sordum
[/QUO. Yok canim iki rekat namaz kilip okudum bir ay sonra kizima hamile kaldim ben rabbim nasip etti yine okudum vakti saati varmi hic bakmadim kuzum direk okudum
Dogrudur kuzum.. bazı insanların yıldızı düşük olurmuş ve nazar cok degermis o insanlara. Sende hamileliğinde söylemişmiydin cevreneBen ünbde bi dede ilr tanşmştm neye nasl baktı bilmiyorum yıldız name sanrm bna ilerde erkek çocukların ds böyle bi sıkıntı yaşayacağımı söylemişti ve ben bunu ilk düşükten sonra hatırlamıştm.
Bu gece cuma gecesi 7 defa ayetel kursu okunuyor sonra duvasini yapip evlat istiyormussun bak arastirmak gerek neler var hicte zor degil duvanin zarari olmazMeryem suresi için belli bir gün var mı? Benim dediğim için sadece bugünü diyorlar da, o yüzden sordum
evt ondanda oldu sanrmDogrudur kuzum.. bazı insanların yıldızı düşük olurmuş ve nazar cok degermis o insanlara. Sende hamileliğinde söylemişmiydin cevrene
daha gün bitmedi kuzum keske olmasam keske ama bakalım yarın sabaha kadar noluyoAzze bugün adet olmadın kuzu yarın test yapacak misin
bana herkes sana nazar degdi dedi. Bide yeni evliydimevt ondanda oldu sanrm
Anladım canım teşekkür ederimBir sikinti yapmadi canim faydasi oldumu onuda bilmiyorum gecen ay bitti dahada kullanmadim
Değer değdirirler vllaha. Nasıl insanlar bilmiyorum ki. Sen ne alemdesin varmı gelen gidenbana herkes sana nazar degdi dedi. Bide yeni evliydim
Rica ederim kuzum hamile kalinca kullanmayi dusunuyorum cunku belki bir yil surecek kalmam fiyatida ucuz degil ya malesef bence hamilelik icin kullanana ucretsiz veya cok cuzi miktar olmali alan var alamayan var yazikAnladım canım teşekkür ederim
Aynen katılıyorum canımRica ederim kuzum hamile kalinca kullanmayi dusunuyorum cunku belki bir yil surecek kalmam fiyatida ucuz degil ya malesef bence hamilelik icin kullanana ucretsiz veya cok cuzi miktar olmali alan var alamayan var yazik
Merhaba hanımlar geçen ay 19 haziranda regli olmuştum. Bu ay hala olmadım. Memlekete geldiğim için kendimi karantinaya aldım. Korkudan köyden çarşıya gitmek istemiyorum malum koronadan dolayı.
Yarın kadın doğum hastanesine gidip acilden giriş yapsam fazla beklemeden muayene olabilir miyim acaba? Folik asit falan da yazdırmak istiyorum
Yaa oyle mi senin bat ne zamandiErken daha o yüzden kuzum
Geçen ay 28 idi. Ama bu ay pik 15 inde oldu sanırım 30 u olcak bat. Uygulamaya göre yarın amaYaa oyle mi senin bat ne zamandi
Eee benmkiyle ayni yaaa hahahhaa bana test yapsana diyodunGeçen ay 28 idi. Ama bu ay pik 15 inde oldu sanırım 30 u olcak bat. Uygulamaya göre yarın ama
Özür dilerim canini sıktıysam özelden konusmustuk daha erken gibiydi senin pik öyle hatırladım yani o sebepten söyledim kusura bakmaEee benmkiyle ayni yaaa hahahhaa bana test yapsana diyodunsende yapsan cıkar ahajjaksjbskskk
Canim bence hastaneler tehlikeli folikasidi eczaneden alabilr birde gebelik testi yapabilirsin tabi baska problemin varsa muane olman gerekir birsey diyemeyecegimHanımlar yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?