Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada öyle dediler. Erkekti demekki senin bebegin erkek cocukları subyana dayanamıyomuş dediler
Ben ünbde bi dede ilr tanşmştm neye nasl baktı bilmiyorum yıldız name sanrm bna ilerde erkek çocukların ds böyle bi sıkıntı yaşayacağımı söylemişti ve ben bunu ilk düşükten sonra hatırlamıştm.

Duvalar cok onemli meryem suresi nide cok okuyun bebek icin cok etkiliymis
Meryem suresi için belli bir gün var mı? Benim dediğim için sadece bugünü diyorlar da, o yüzden sordum

Merhaba hanımlar geçen ay 19 haziranda regli olmuştum. Bu ay hala olmadım. Memlekete geldiğim için kendimi karantinaya aldım. Korkudan köyden çarşıya gitmek istemiyorum malum koronadan dolayı.
Yarın kadın doğum hastanesine gidip acilden giriş yapsam fazla beklemeden muayene olabilir miyim acaba? Folik asit falan da yazdırmak istiyorum

Dogrudur kuzum.. bazı insanların yıldızı düşük olurmuş ve nazar cok degermis o insanlara. Sende hamileliğinde söylemişmiydin cevrene

Meryem suresi için belli bir gün var mı? Benim dediğim için sadece bugünü diyorlar da, o yüzden sordum
Bu gece cuma gecesi 7 defa ayetel kursu okunuyor sonra duvasini yapip evlat istiyormussun bak arastirmak gerek neler var hicte zor degil duvanin zarari olmaz

Azze bugün adet olmadın kuzu yarın test yapacak misin
daha gün bitmedi kuzum keske olmasam keske ama bakalım yarın sabaha kadar noluyo kürtajdan önce adetlerim cok düzenliydi saatleri bile sabah 11e kadar olduysam olmusumdur ama şimdi bilemiyorum belki bi iki saat sonra belki gece gelcwk

Anladım canım teşekkür ederim
Rica ederim kuzum hamile kalinca kullanmayi dusunuyorum cunku belki bir yil surecek kalmam fiyatida ucuz degil ya malesef bence hamilelik icin kullanana ucretsiz veya cok cuzi miktar olmali alan var alamayan var yazik

Rica ederim kuzum hamile kalinca kullanmayi dusunuyorum cunku belki bir yil surecek kalmam fiyatida ucuz degil ya malesef bence hamilelik icin kullanana ucretsiz veya cok cuzi miktar olmali alan var alamayan var yazik
Aynen katılıyorum canım

Hanımlar yardımcı olur musunuz?

Eee benmkiyle ayni yaaa hahahhaa bana test yapsana diyodun sende yapsan cıkar ahajjaksjbskskk
Özür dilerim canini sıktıysam özelden konusmustuk daha erken gibiydi senin pik öyle hatırladım yani o sebepten söyledim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…