Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim oğlumda hiç Bi sebep yokken 4 buçuk aylıkken öldü sebep de bulamadı doktor sizce o dediğiniz şeyden mi olmuştur ben de hep kötü rüya görürdüm onun tam adı nedir acaba sorsam bilen birine. Ben de evlenir evlenmez gebe kaldım ondan nazar olduğunu da düşünüyorum annem sağ olsun herkese söyledi çünkü Bi daha kimseye söylemeyi düşünmüyorum

Canim bence hastaneler tehlikeli folikasidi eczaneden alabilr birde gebelik testi yapabilirsin tabi baska problemin varsa muane olman gerekir birsey diyemeyecegim

Çok şükür başka problemim yok ama işte kan testiyle daha iyi hissederim diye. En iyisi eczaneden folik asit ve test alayım

Özür dilerim canini sıktıysam özelden konusmustuk daha erken gibiydi senin pik öyle hatırladım yani o sebepten söyledim kusura bakma
Yok canm ne canımi sikcan takiliom heyecanli gördüm seni neredeyse 2 yıl olacak inan o heyecanim falan yok ama heyecanli günlerimi hatrladım seni gorunce insallah 30 unda guzel haberler aliriz

Canm aynen ondan oldu yengem de 6 bçk aylık erkek bebeğini sebepsiz kalp durdu. Onunda annesine varmş. Kesinlikle işin ehli birine git yaptır koruma. Mesela benm takılı çocuk olursa ona takmam gerektiğini söyledi hoca

Canm aynen ondan oldu yengem de 6 bçk aylık erkek bebeğini sebepsiz kalp durdu. Onunda annesine varmş. Kesinlikle işin ehli birine git yaptır koruma. Mesela benm takılı çocuk olursa ona takmam gerektiğini söyledi hoca
Hamile kalınca takılması gerekiyor öyle mi doğum yapana kadar. Ne diye soracağım peki Bi ismi var mı bu durumun?

Yok canm ne canımi sikcan takiliom heyecanli gördüm seni neredeyse 2 yıl olacak inan o heyecanim falan yok ama heyecanli günlerimi hatrladım seni gorunce insallah 30 unda guzel haberler aliriz
Inşallah canım evet heyecanlıyım hepimiz için heyecanım Allah mübarek saatlerde hepimizin gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla

Inşallah canım evet heyecanlıyım hepimiz için heyecanım Allah mübarek saatlerde hepimizin gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla

Kızlar bu ay zilhicce ayıymış ve bugün 3. Günüymüş çok mübarekmiş Allahtan salih,sağlıklı ve hayırlı bir evlat dileyerek enbiya suresinin 88-89-90-91. Ayetlerini 3,7 şeklinde tek sayılarla okumanızı tavsiye ederim. Hamile kalmak isteyenler için iyiymiş okumam

bizim burda boylama koruma deniyor.komşum bahsetti geçen gelini 2 bebek düşürmüş gitmiş oda başka birine ama yaptrmş bbeği olmuş sağlıklı.
Kız ne oldu görümcenin testi merak ettim oylesi pik bi ovulasyon testi ne sonuç vericek acaba cok heycanliiiiii

kuzu bz subyan muskası diyoruz. Benim kuzeniminde 2 kürtajı vardı. Baktırmıslar eşinde de kız da da sübyan varmıs ikisi taktı sonra sağlıklı oldu bebekleri

evett okuyalım insallah bebislerimiz gelsinn

Nasıl yapılacak ben arapça okumayı bilmiyorum

Nasıl yani tek sayıyla okumak nasıl oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…