- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Canim bence hastaneler tehlikeli folikasidi eczaneden alabilr birde gebelik testi yapabilirsin tabi baska problemin varsa muane olman gerekir birsey diyemeyecegim
Yok canm ne canımi sikcan takiliom heyecanli gördüm seni neredeyse 2 yıl olacak inan o heyecanim falan yok ama heyecanli günlerimi hatrladım seni gorunceÖzür dilerim canini sıktıysam özelden konusmustuk daha erken gibiydi senin pik öyle hatırladım yani o sebepten söyledim kusura bakma
Canm aynen ondan oldu yengem de 6 bçk aylık erkek bebeğini sebepsiz kalp durdu. Onunda annesine varmş. Kesinlikle işin ehli birine git yaptır koruma. Mesela benm takılı çocuk olursa ona takmam gerektiğini söyledi hocaKızlar benim oğlumda hiç Bi sebep yokken 4 buçuk aylıkken öldü sebep de bulamadı doktor sizce o dediğiniz şeyden mi olmuştur ben de hep kötü rüya görürdüm onun tam adı nedir acaba sorsam bilen birine. Ben de evlenir evlenmez gebe kaldım ondan nazar olduğunu da düşünüyorum annem sağ olsun herkese söyledi çünkü Bi daha kimseye söylemeyi düşünmüyorum
Hamile kalınca takılması gerekiyor öyle mi doğum yapana kadar. Ne diye soracağım peki Bi ismi var mı bu durumun?Canm aynen ondan oldu yengem de 6 bçk aylık erkek bebeğini sebepsiz kalp durdu. Onunda annesine varmş. Kesinlikle işin ehli birine git yaptır koruma. Mesela benm takılı çocuk olursa ona takmam gerektiğini söyledi hoca
Inşallah canım evet heyecanlıyım hepimiz için heyecanım Allah mübarek saatlerde hepimizin gonlundekini nasip etsin hayırlısıylaYok canm ne canımi sikcan takiliom heyecanli gördüm seni neredeyse 2 yıl olacak inan o heyecanim falan yok ama heyecanli günlerimi hatrladım seni gorunceinsallah 30 unda guzel haberler aliriz
Inşallah canım evet heyecanlıyım hepimiz için heyecanım Allah mübarek saatlerde hepimizin gonlundekini nasip etsin hayırlısıylaYok canm ne canımi sikcan takiliom heyecanli gördüm seni neredeyse 2 yıl olacak inan o heyecanim falan yok ama heyecanli günlerimi hatrladım seni gorunceinsallah 30 unda guzel haberler aliriz
Cok cok amin insallah canımInşallah canım evet heyecanlıyım hepimiz için heyecanım Allah mübarek saatlerde hepimizin gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla
bizim burda boylama koruma deniyor.komşum bahsetti geçen gelini 2 bebek düşürmüş gitmiş oda başka birine ama yaptrmş bbeği olmuş sağlıklı.Hamile kalınca takılması gerekiyor öyle mi doğum yapana kadar. Ne diye soracağım peki Bi ismi var mı bu durumun?
Tamam canım bayram da memlekete gidince Bi sordurayım yaşadığım şehirde soracağım kimse yokbizim burda boylama koruma deniyor.komşum bahsetti geçen gelini 2 bebek düşürmüş gitmiş oda başka birine ama yaptrmş bbeği olmuş sağlıklı.
Kız ne oldu görümcenin testi merak ettim oylesi pik bi ovulasyon testi ne sonuç vericek acaba cok heycanliiiiiibizim burda boylama koruma deniyor.komşum bahsetti geçen gelini 2 bebek düşürmüş gitmiş oda başka birine ama yaptrmş bbeği olmuş sağlıklı.
gidcektm bana gelcek yapcazKız ne oldu görümcenin testi merak ettim oylesi pik bi ovulasyon testi ne sonuç vericek acaba cok heycanliiiiii
kötü gözlü insanlar var gercekten hasetlenen iyi bakmayan.Değer değdirirler vllaha. Nasıl insanlar bilmiyorum ki. Sen ne alemdesin varmı gelen giden
kuzu bz subyan muskası diyoruz. Benim kuzeniminde 2 kürtajı vardı. Baktırmıslar eşinde de kız da da sübyan varmıs ikisi taktı sonra sağlıklı oldu bebekleriKızlar benim oğlumda hiç Bi sebep yokken 4 buçuk aylıkken öldü sebep de bulamadı doktor sizce o dediğiniz şeyden mi olmuştur ben de hep kötü rüya görürdüm onun tam adı nedir acaba sorsam bilen birine. Ben de evlenir evlenmez gebe kaldım ondan nazar olduğunu da düşünüyorum annem sağ olsun herkese söyledi çünkü Bi daha kimseye söylemeyi düşünmüyorum
evett okuyalım insallah bebislerimiz gelsinnKızlar bu ay zilhicce ayıymış ve bugün 3. Günüymüş çok mübarekmiş Allahtan salih,sağlıklı ve hayırlı bir evlat dileyerek enbiya suresinin 88-89-90-91. Ayetlerini 3,7 şeklinde tek sayılarla okumanızı tavsiye ederim. Hamile kalmak isteyenler için iyiymiş okumam
Nasıl yapılacak ben arapça okumayı bilmiyorumKızlar bu ay zilhicce ayıymış ve bugün 3. Günüymüş çok mübarekmiş Allahtan salih,sağlıklı ve hayırlı bir evlat dileyerek enbiya suresinin 88-89-90-91. Ayetlerini 3,7 şeklinde tek sayılarla okumanızı tavsiye ederim. Hamile kalmak isteyenler için iyiymiş okumam
İlginç araştırmak lazım sağol kuzumkuzu bz subyan muskası diyoruz. Benim kuzeniminde 2 kürtajı vardı. Baktırmıslar eşinde de kız da da sübyan varmıs ikisi taktı sonra sağlıklı oldu bebekleri
Nasıl yani tek sayıyla okumak nasıl oluyor canımKızlar bu ay zilhicce ayıymış ve bugün 3. Günüymüş çok mübarekmiş Allahtan salih,sağlıklı ve hayırlı bir evlat dileyerek enbiya suresinin 88-89-90-91. Ayetlerini 3,7 şeklinde tek sayılarla okumanızı tavsiye ederim. Hamile kalmak isteyenler için iyiymiş okumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?