- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Kuzum sabah ilk idrarla test yapmalısın bencemaşallahkızlar bişe sorcam. Çatlama 10nunda oldu ya benim. Regl tarihi ileri atma ihtimali var mı? Yoksa bugün olmazsam hamile olma ihtimalim var mı?
Sabah yapcanmi karnım ağrıyor benimde geliyor gelmekte olanevet öyle oluyor. Bakalım nolcak inşallah vardır
hirasarem 15.gün de olmus bakalım yarına noluyıBence var ihtimal test yap sende sabah
15.günde gelmiş yani bende beklim12.13 yumurtlama 14 catlama olmus gecen ay 28 gece birde pembe leke gelmeye baslamisti 29 da sokulmustu canim
Sanırım öyle yapcam kuzmKuzum sabah ilk idrarla test yapmalısın bence
Yarın sabah gelmezse bişey bence bi yap daha ne beklemesi 2 testin var zaten azzecim sen başkasına gore kendini sartlamahirasarem 15.gün de olmus bakalım yarına noluyı
eğer gelmemiş olursa yaparım sanırım. Benimde geldi gelcek gibi o yüzden tereddütte kalıyorumSabah yapcanmi karnım ağrıyor benimde geliyor gelmekte olan
Zagen test en erken pzt gelir 13. Gun oluyorBirde yumurlamadan 12 gun sonra yap kuzum cikariyor o test
evet 2 testim de var canımYarın sabah gelmezse bişey bence bi yap daha ne beklemesi 2 testin var zaten azzecim sen başkasına gore kendini sartlama
Duruma gore işte gelen olmazsa yap ilk idrarı kaçırmaeğer gelmemiş olursa yaparım sanırım. Benimde geldi gelcek gibi o yüzden tereddütte kalıyorum
şuan bile yapsam mı diyw düşünüyorm
Duruma gore işte gelen olmazsa yap ilk idrarı kaçırma
Ay yap bee vallaşuan bile yapsam mı diyw düşünüyorm
14.gün bugün varsa cıkar dimiAy yap bee valla
ya zaten negatif olursa artık adet beklerim dedigin gibi 14.gün varda cıkar sanırım10 gün sonra çıkan bile var bi dene en azından 2 testin var çıkmazsa 2 gün daha beklersin adetin gelmezse yine yaparsin
Hoşgeldinn :) ahh hepimiz öyleyizz olmayan bebisle konusmalarr. Napalım bizde böyle motive oluyoruzzHerkese merhaba benide listeye eklermisiniz
Bende 28ini bekliyorum
Hepimizin hakkinda hayirlisi insallah
Insan umut etmeye bile korkuyor bazen, sonra annecim biliyorum ordasin diyorum sonra yok bisey ya diyorum hepsi 5 dkkada oluyor yani bende isler boyle en azindan
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bekleyen herkese tez vakitte
ya zaten negatif olursa artık adet beklerim dedigin gibi 14.gün varda cıkar sanırım
[/QUOTe haydi wcye
Çıkar bence de kuzum. Ama idrara sıkışık mısın çok sıvı içmediysen şimdi yapya zaten negatif olursa artık adet beklerim dedigin gibi 14.gün varda cıkar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?