Yaaaaaa dedim sanaKızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Kuzummmmmm tebrik ederim çok çok çok sevindimKızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
yaa ihtimal veremiyodummYaaaaaa dedim sanadaha da bekleyim diyorsunnn
Kuzum suan heryerim titriyo. Gercekten saskınımm.Kuzummmmmm tebrik ederim çok çok çok sevindim ❤ ❤ ❤ ❤
Amin kuzum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versinyaa ihtimal veremiyodummşoktayım şuan. Allah senden razı olsun bana bu gece vesile oldun. Rabbim yüzünü güldürsün sanada nasip etsin insallah
Yaaaa inanamiyorum ciddimisin
Evet şimdi test yaptıYaaaa inanamiyorum ciddimisin
Silik falanda değil gayet güzel cıkmış minnosumEki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
Yavrummm çok çok çok sevindimmmm anlatamam totemim birine tuttu senden geldi güzel haber inan senin kadar mutluyum suan Allahım saglıkla ilerletsin insallahKızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
anında cıktı fotografta attımAmin kuzum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versinhayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Hemen ciktimi anlatsanaaaaaa
Masallah minik kuzuya baya gelmis annesi sana gozün aydin gözumuz aydınEki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
canım ne diceğimi bilmiyorum beklemiyordum hic. Sevinemiyorum bile cok korkuyorum aynı seyleri yasıcam diye. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bu duyguyu en yakın zamanda tadın inşallahYavrummm çok çok çok sevindimmmm anlatamam totemim birine tuttu senden geldi güzel haber inan senin kadar mutluyum suan Allahım saglıkla ilerletsin insallah
Güzel düşün güzel olsun lütfencanım ne diceğimi bilmiyorum beklemiyordum hic. Sevinemiyorum bile cok korkuyorum aynı seyleri yasıcam diye. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bu duyguyu en yakın zamanda tadın inşallah
Kuzum çizgi silik bile değil maşallahEki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
İnşallahh aynı şeyleri yaşamıcammGüzel düşün güzel olsun lütfen
Amin kuzum bizde arkandan geliriz insallah 2021 nisan annelerine sana emanet stoprakla yerimizi tutun tamam mıcanım ne diceğimi bilmiyorum beklemiyordum hic. Sevinemiyorum bile cok korkuyorum aynı seyleri yasıcam diye. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bu duyguyu en yakın zamanda tadın inşallah
Ayyy ne kadar guzel gozun aydın Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin gelir gelmez bu haberle karsilastigim icin bende asiri mutlu oldumKızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Sağol canım ben bugece bu şoku nasıl atlatcam blmyormKuzum çizgi silik bile değil maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?