Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Yaaaaaa dedim sana daha da bekleyim diyorsunnn

yaa ihtimal veremiyodumm şoktayım şuan. Allah senden razı olsun bana bu gece vesile oldun. Rabbim yüzünü güldürsün sanada nasip etsin insallah
Amin kuzum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Hemen ciktimi anlatsanaaaaaa

Kızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Yavrummm çok çok çok sevindimmmm anlatamam totemim birine tuttu senden geldi güzel haber inan senin kadar mutluyum suan Allahım saglıkla ilerletsin insallah

Yavrummm çok çok çok sevindimmmm anlatamam totemim birine tuttu senden geldi güzel haber inan senin kadar mutluyum suan Allahım saglıkla ilerletsin insallah
canım ne diceğimi bilmiyorum beklemiyordum hic. Sevinemiyorum bile cok korkuyorum aynı seyleri yasıcam diye. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bu duyguyu en yakın zamanda tadın inşallah

canım ne diceğimi bilmiyorum beklemiyordum hic. Sevinemiyorum bile cok korkuyorum aynı seyleri yasıcam diye. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bu duyguyu en yakın zamanda tadın inşallah
Güzel düşün güzel olsun lütfen

Amin kuzum bizde arkandan geliriz insallah 2021 nisan annelerine sana emanet stoprakla yerimizi tutun tamam mı dua et bizlere de oblomov21 hissetmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…