Yaaa tüm süreçte burdasın ha eşine nasıl diyeceksin kan testine ne zaman gideceksin sonucun ne bırakmak yok biziİnşallahh aynı şeyleri yaşamıcamm
kızlar eşim işte 12 bucukta eve geliyo ona da süpriz olcak
Ben her zaman ediyorum hem kendim hem sizler için. Neler yaşadıgımızı cok iyi biliyorumm.Amin kuzum bizde arkandan geliriz insallah 2021 nisan annelerine sana emanet stoprakla yerimizi tutun tamam mıdua et bizlere de oblomov21 hissetmisti
şans getirdin bana iyi ki geldin canım❤Ayyy ne kadar guzel gozun aydın Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin gelir gelmez bu haberle karsilastigim icin bende asiri mutlu oldum
biyere gider miyim ben bu topikte üzüntülerimide paylastımYaaa tüm süreçte burdasın ha eşine nasıl diyeceksin kan testine ne zaman gideceksin sonucun ne bırakmak yok bizi
Ayy cok güzel denk gelmiss kuzummİnşallahh aynı şeyleri yaşamıcamm
kızlar eşim işte 12 bucukta eve geliyo ona da süpriz olcak
Allah razı olsunn. Bende okudum ve hepimizi gecirerek..Ayy cok güzel denk gelmiss kuzumminanir misin bugun o duayi okurken sen vizeci sohrap fk99 hepinizim ismini gecirdim ne güzel boyle bi gunde bu haberi topigimizn kurucisundan almak bizlere de umut oldu
Aslnda sende hissettin test yapsana diyodun
Seni tanimiyorum ama surekli takip ediyorum yazismalari o kadar sevindim ki anlatamam burda herkese moral veriyorsun bu da senin hediyenyaa ihtimal veremiyodummşoktayım şuan. Allah senden razı olsun bana bu gece vesile oldun. Rabbim yüzünü güldürsün sanada nasip etsin insallah
canım benimmm. Biz hep destekci olduk burda birbirimize. Birileri hamile oldukca kendimiz gibi seviniyoduk şimdi kendim olduguma inanamıyorummSeni tanimiyorum ama surekli takip ediyorum yazismalari o kadar sevindim ki anlatamam burda herkese moral veriyorsun bu da senin hediyenrabbim devamini getirsin amin
Hahha ay 10 dk bakmadım neler oldu
Anladım canım onun icinde önce pcos tedavisi ile adet duzenlenir muhtemelen ama sasirabilirsin kendiliginden olanda cok insan var. Benim arkadasım örneğin ilacsız adet görmüyordu yıllardır, suan 6 aylık hamile.Bence de pko var ama benim regl im düzensiz işte düzenli regl de pko Bi risk değil pek hayırlı olsun canım
Hahah
Valla rüyan sonra bu hissetmenHahha ay 10 dk bakmadım neler olduAzze kızz ne zaman yaptın testi ben demiştim ayy çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah korkma heyecan yapma kız ben fal bakmaya başlim hislerime ne oluyor öyle
Hahha ay 10 dk bakmadım neler olduAzze kızz ne zaman yaptın testi ben demiştim ayy çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah korkma heyecan yapma kız ben fal bakmaya başlim hislerime ne oluyor öyle
Kızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Ebruseyda gaza getirdi gittim yaptım iyikide getirmişş Allah razı olsun canım benim inşallah sizlrinde alcağız hamilelik haberlerini
Demek ki kuzum ovulasyon testi yapman gerekiyormus bak sana vesile olur demistik oldu çok şükur her ne kadar testin rengi açik olsada geldi minik kuzuEbruseyda gaza getirdi gittim yaptım iyikide getirmişş Allah razı olsun canım benim inşallah sizlrinde alcağız hamilelik haberlerini
eveeett bu gece bile yapmıcaktım ama iyi ki yapmısımm. Tek dileğim saglıkla ilerlemesii. İnşallah annesine sımsıkı tutunur. Hiçbişe düşünemiyorum inan ki dondummm sankiYaaa nasıl güzel bir haber bu Azzecim tebrik ederim canım benim, aynı ay Bat aynı ay gebelikk ayyy Allah nasip etsin de saglikla kucağımıza almayı. Cok sevindim canım gercekten aynı hqfta icinde pozitif haberi aldık ama sen sabırlı bir insan olarak bugün ben 4 gun önceAllah nazardan saklasın hemen bi doktor randevusu almalisin
Demek ki kuzum ovulasyon testi yapman gerekiyormus bak sana vesile olur demistik oldu çok şükur her ne kadar testin rengi açik olsada geldi minik kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?