Yolla enerjiyi bana kuzum bekliyorum@Ebruseyda iyi gaz veriyor aferin .ay süper ya çok sevindim ardından gelcz bizde inş. Şu koruma şeysini araştır yaptır bakayetel kürsü oku bolca. Regen_ şmdi sana enerji çalışması yapim sende pozitif gör
gercekten öyle demekki tutturamıyomusuz günleriDemek ki kuzum ovulasyon testi yapman gerekiyormus bak sana vesile olur demistik oldu çok şükur her ne kadar testin rengi açik olsada geldi minik kuzu
Hahha ben biliyorum yollacağmz enerjiyi de hadi bakalım şaşmaz inşllhYolla enerjiyi bana kuzum bekliyorumben de sana yollayayim
kuzum söz yarın yapcam birazdan eşim gelcek. Ona bi ufak not ve test hediyem varAzze he ya ovulssyon koyu deildi bide dediydim bak kısmet işte olunca oluyor. Bu qrqdq Azze kız yapsana bi ovu merak ettm sende de koyu verecek mi
Hahha tm yarın bekliyorum o vakit hadi iyi süprizlerkuzum söz yarın yapcam birazdan eşim gelcek. Ona bi ufak not ve test hediyem var
Hayatınin en güzel sürprizi olacaktr esinekuzum söz yarın yapcam birazdan eşim gelcek. Ona bi ufak not ve test hediyem var
eveeett bu gece bile yapmıcaktım ama iyi ki yapmısımm. Tek dileğim saglıkla ilerlemesii. İnşallah annesine sımsıkı tutunur. Hiçbişe düşünemiyorum inan ki dondummm sanki
Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahyaa ihtimal veremiyodummşoktayım şuan. Allah senden razı olsun bana bu gece vesile oldun. Rabbim yüzünü güldürsün sanada nasip etsin insallah
Kuzum bu pembis test hangi markakuzum söz yarın yapcam birazdan eşim gelcek. Ona bi ufak not ve test hediyem var
bu sefer hic adetten hamileliktwn bahsetmedim önceden gün sayıyodum gercekten ıda sasırcak :)Hayatınin en güzel sürprizi olacaktr esine
İnşallah canım daha cok yolun basındayımÇok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
surelabKuzum bu pembis test hangi markaben taktım pembis test yapcam hep poztf oluyor yaa taktım iyi mi
Aaa onunda mi pembe testi var miratechinde var ahahjaja netten onuda alayimsurelab
Kuzum bu pembis test hangi markaben taktım pembis test yapcam hep poztf oluyor yaa taktım iyi mi
Ben ilk kez kullanıyorum valla ovulasyonlarla geldiAaa onunda mi pembe testi var miratechinde var ahahjaja netten onuda alayim
Ebru gönderdi biliyorum banads gelmiştiBen ilk kez kullanıyorum valla ovulasyonlarla geldi
Sende mi hamile oldugunu pembisle ogrendinEbru gönderdi biliyorum banads gelmişti
HayırSende mi hamile oldugunu pembisle ogrendin
Ahahha olsun ben pembis test istiyorum onla yapicam totemler bitmez bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?