Evet teyzoss oluyoruz cok şukür bin şükür
Kendim hamile olmuş gibi mutluyum şuanEvet teyzoss oluyoruz cok şukür bin şükür
Ya nasıl sevşndim anltanaEki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
YA NASıl sevindin anlatamam çok mutlu oldum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, bizlere de nasip etsin inşallah şuan bana da umut oldun ama beklicem senin gibi, ebru hanıma da yazmak lazım bu 3 olduEki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
Bende oyle kendim olmus gibi icim kipir kipirKendim hamile olmuş gibi mutluyum şuan
evet kuzum bizde öyle karar verdik zaten hemen kimseye demicez
Kuzum 10 Ağustos henüz 5 buçuk aylık evliyim doktora gittim alttan baktı bir sorun yok dedi fitil verdi 3 gün kullan 1 hafta ilişki yok dedi geçen ay 5 gün gecikmem oldu düşüğüm yok hiç henüz hiç gebe kalamadımCnm bat n zman. Düşüğün oldu mu hiç bir problem varmı kaç aydır evilsn
sağlıkla ilerler inşallahevet kuzum bizde öyle karar verdik zaten hemen kimseye demicezRabbim isteyen herkese nasp etsinn
Bunyene fazla geldi 2 hamile haberiBenm midem bulanıyor yine hamile hissettim kendimi
Fitil enfeksiyon için mi verdi. Olur 1 yda 2 aya kdr oğlun olcak senn bakKuzum 10 Ağustos henüz 5 buçuk aylık evliyim doktora gittim alttan baktı bir sorun yok dedi fitil verdi 3 gün kullan 1 hafta ilişki yok dedi geçen ay 5 gün gecikmem oldu düşüğüm yok hiç henüz hiç gebe kalamadım
Aynen öyle kuzum.suan kendine hatta nas suresi okur musunevet kuzum bizde öyle karar verdik zaten hemen kimseye demicezRabbim isteyen herkese nasp etsinn
HahahBunyene fazla geldi 2 hamile haberi
Hahahaha olabilirHahahgece gece yumurta yedim ondan oldu bnce
Sağlıklı sıhhatli olsunda kuzum cinsiyeti farketmez yeterki rabbim o duyguyu taddırsınFitil enfeksiyon için mi verdi. Olur 1 yda 2 aya kdr oğlun olcak senn bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?