Nyse uyim ben sabah işimiz varHahahaha olabilir
Tek yaptığım ovu testi kullanmak. yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama ve çatlama günü iliski oldu. Kızlar acıkcası bazı belirtiler vardı ama yinede kabullendiremedim kendime yok o adettendir yok o sıcaktandır felan dedim. Kasıklarımda ağrı yasadım sağlı sollu hemde. Uyku hali vardı ama onu havalara yordum. Göğüslerim cok az büyüdü ve adete bi kaç gün kala o yüzden onu adete yordum. Ve korkulu rüyalar gördüm bi kaç gece.
Hadi guzel haberlerle gel kuzum.Nys
Nyse uyim ben sabah işimiz varyazarım buraya
Allahım bizlerede nasip etsin inşallah canımTek yaptığım ovu testi kullanmak. yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama ve çatlama günü iliski oldu. Kızlar acıkcası bazı belirtiler vardı ama yinede kabullendiremedim kendime yok o adettendir yok o sıcaktandır felan dedim. Kasıklarımda ağrı yasadım sağlı sollu hemde. Uyku hali vardı ama onu havalara yordum. Göğüslerim cok az büyüdü ve adete bi kaç gün kala o yüzden onu adete yordum. Ve korkulu rüyalar gördüm bi kaç gece.
Sennle sohbet etmltk herles uyuyordu sayfada yazıştık öyle hatırlıyorum.Sağlıklı sıhhatli olsunda kuzum cinsiyeti farketmez yeterki rabbim o duyguyu taddırsın
Aynen kuzum yazıya eklemeyi unuttum hala azzenin heyecanını yaşıyorum da enfeksiyon için verdi fitili
Sen kaç aydır evlisin canım bebiş falan var mı
Sırtımı sana dayadım olduAzze canım sağlıkla kucağına al inşallah tam dayamissiniz sirtinizi hamislere Ben senden çoktandır bekliyordum valla hatta bu ayda mi değil nasıl yaa falan diyordum içten ice, masallah canım Allah Çok aratmadı. Bir de bak ebru yumurtlama değil demisti ben de bu ay benim ki de çok koyu değildi demiştim ovu testleri bu ay koyulasmadan değerlendirenler de oluyor galiba
Özür dilerim kuzum kusura bakma rabbim tez vakitde sağlıklı gebelik nasip etsin sana inşallahSennle sohbet etmltk herles uyuyordu sayfada yazıştık öyle hatırlıyorum.Şmdi deşme yine yaramı. 1 senedir evliyim 2 başarısız gebelik yaşadım 2 ay önce kürtaj oldum
Yok cnm takılıyorum artk acıtmıyor hatırlamak herşey geçiyor yaşamış olmak geçmiyor o ayrı. Sanada hepimize nasip etsin inşallahÖzür dilerim kuzum kusura bakma rabbim tez vakitde sağlıklı gebelik nasip etsin sana inşallah
Yok cnm takılıyorum artk acıtmıyor hatırlamak herşey geçiyor yaşamış olmak geçmiyor o ayrı. Sanada hepimize nasip etsin inşallah❤
Yok cnm takılıyorum artk acıtmıyor hatırlamak herşey geçiyor yaşamış olmak geçmiyor o ayrı. Sanada hepimize nasip etsin inşallah❤
Hayırlı olsun canım ya gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıklaEki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
Aaa Valla benmişim çok sevindimSırtımı sana dayadım olduevet o cok canımı sıkmıstı aslında ama demekki yumurtlamaymış
Tebrik ederim canim bende yazacaktim simdi acacam azzize hamile cikacak diye yeminle aklimdan gecirdim rabbim saglikli sihatli versin kalbim kut kut attiyor kendim hamile kalmis gibi aglayasim geldi allahim bizimde yuzumuze gulsun insEki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
Sen boyle diyince aglamaya basladim kiz kimse susturamaz beni artik rabbim senden razi olsun ins hayirlisi ile bizde goruruz ben inaniyorum yuce allahimaAaa Valla benmişim çok sevindimHadi bakalım hamileye sırtını dayayan hamile kalıyor sıra Hirasarem de
çok sağol canımmmmTebrik ederim canim bende yazacaktim simdi acacam azzize hamile cikacak diye yeminle aklimdan gecirdim rabbim saglikli sihatli versin kalbim kut kut attiyor kendim hamile kalmis gibi aglayasim geldi allahim bizimde yuzumuze gulsun ins
Amin canim cok mutlu oldum kendi kardesim hamile kalmis gibi inan rabbim her daim mutlu etsin siziçok sağol canımmmmRabbim sanada çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah❤
Belirtilerin nelerdi canım bahsedermisin biraz
Ya açıkçası evet sanki güzel haber alacakmışım gibi hissettim ve meraktan çatladımAslnda sende hissettin test yapsana diyodunicine mi dogdu azzenin hamile oldugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?