Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze belirtilerin nelerdi bu ay ne yaptın bebiş içinnnn hadiii dökül bakalım
Tek yaptığım ovu testi kullanmak. yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama ve çatlama günü iliski oldu. Kızlar acıkcası bazı belirtiler vardı ama yinede kabullendiremedim kendime yok o adettendir yok o sıcaktandır felan dedim. Kasıklarımda ağrı yasadım sağlı sollu hemde. Uyku hali vardı ama onu havalara yordum. Göğüslerim cok az büyüdü ve adete bi kaç gün kala o yüzden onu adete yordum. Ve korkulu rüyalar gördüm bi kaç gece.

Allahım bizlerede nasip etsin inşallah canım

Sennle sohbet etmltk herles uyuyordu sayfada yazıştık öyle hatırlıyorum. Şmdi deşme yine yaramı. 1 senedir evliyim 2 başarısız gebelik yaşadım 2 ay önce kürtaj oldum

Sırtımı sana dayadım oldu evet o cok canımı sıkmıstı aslında ama demekki yumurtlamaymış

Sennle sohbet etmltk herles uyuyordu sayfada yazıştık öyle hatırlıyorum. Şmdi deşme yine yaramı. 1 senedir evliyim 2 başarısız gebelik yaşadım 2 ay önce kürtaj oldum
Özür dilerim kuzum kusura bakma rabbim tez vakitde sağlıklı gebelik nasip etsin sana inşallah

Özür dilerim kuzum kusura bakma rabbim tez vakitde sağlıklı gebelik nasip etsin sana inşallah
Yok cnm takılıyorum artk acıtmıyor hatırlamak herşey geçiyor yaşamış olmak geçmiyor o ayrı. Sanada hepimize nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 2667329 ilk 5 dk içinde.Gercekten inanamıyorum hala ya
Tebrik ederim canim bende yazacaktim simdi acacam azzize hamile cikacak diye yeminle aklimdan gecirdim rabbim saglikli sihatli versin kalbim kut kut attiyor kendim hamile kalmis gibi aglayasim geldi allahim bizimde yuzumuze gulsun ins

Aaa Valla benmişim çok sevindim Hadi bakalım hamileye sırtını dayayan hamile kalıyor sıra Hirasarem de
Sen boyle diyince aglamaya basladim kiz kimse susturamaz beni artik rabbim senden razi olsun ins hayirlisi ile bizde goruruz ben inaniyorum yuce allahima

Tebrik ederim canim bende yazacaktim simdi acacam azzize hamile cikacak diye yeminle aklimdan gecirdim rabbim saglikli sihatli versin kalbim kut kut attiyor kendim hamile kalmis gibi aglayasim geldi allahim bizimde yuzumuze gulsun ins
çok sağol canımmmm Rabbim sanada çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah❤

çok sağol canımmmm Rabbim sanada çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah❤
Amin canim cok mutlu oldum kendi kardesim hamile kalmis gibi inan rabbim her daim mutlu etsin sizi

Kizlar birşey soracağım beyaz yumurta aki akintidan yarim saat sonra seffaf bildigin su gibi akintim oldu boyle olupta hamile kalan varmi

Belirtilerin nelerdi canım bahsedermisin biraz

Günaydın herkese sabah test yapacaktım testim yokmuş var sanıyordum oblomov21 sen yap ama mutlaka bak dün gece Azze ye yap dedim cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…