Gercekten dün gece bunu ögrendiysem sen vesile oldunYa açıkçası evet sanki güzel haber alacakmışım gibi hissettim ve meraktan çatladım
Bu vücut ısısı tamamen zıt olanlarda var. Cok usuyup donuo hamilr cıksnlarBen hazirim kirmizi karti yiyecim bugun test de yapmadimEki Görüntüle 2667387
Evet canim ocak aynindaki gebeligimde donuyordum ama vucud sicakligim 37.4 du nasip kuzumBu vücut ısısı tamamen zıt olanlarda var. Cok usuyup donuo hamilr cıksnlar
Test varsa yap. Ben dün diken üstündeydim hep sabah yapmadıgıma cok kızdım.Evet canim ocak aynindaki gebeligimde donuyordum ama vucud sicakligim 37.4 du nasip kuzum
Kuzum sen naptın ne çıktı sonuç kaçırdığım bir şey oldu muTest varsa yap. Ben dün diken üstündeydim hep sabah yapmadıgıma cok kızdım.
Varda lavobaya ciktim canim dun yapmistim negatifti suan regli baslayacak gibi sabah hissi var aksam gelir buTest varsa yap. Ben dün diken üstündeydim hep sabah yapmadıgıma cok kızdım.
kuzum ben dün gece yaptım cok sükür hamileyimmmKuzum sen naptın ne çıktı sonuç kaçırdığım bir şey oldu mu
Tebrik ederim.kuzum ben dün gece yaptım cok sükür hamileyimmm
Benimde test yok işte yaaGercekten dün gece bunu ögrendiysem sen vesile oldun
Çok çok çok güzel haberkuzum ben dün gece yaptım cok sükür hamileyimmm
Hadi bakalım hayırlısıHahah yapıyorum şmdi ama kendimi bu sabah hiç hamile hissetmiyorum. Günaydın herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?