Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Canimmmmmmmmm şimdi gördüm çok sevindim yaaaaaaaaaaa çok hryecanlandım tebrik ederimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Yaaa ciddiiiimisiiiinnn....maşallah canim ya Allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin darisi tez vakitte bizlere insallah

Tebrik ederim. darisi tum isteyenlere insallah ben de bir sey sormak istiyorum. Ben dun aksam ovulasyon testi yaptim piki gordum aksama degerlendirdik. Simdi bu aksami da degerlendircek miyim yoksa yarin mi degerlendireyim?
Evet çatlamayıda değerlendir canm

Kız beni hiç okumadım mı marttan beri burdayım temmuz da evlendim on gün içinde hamile kalmışım pko yum yedi aydır regl olmamıştım artık evlendim alttan bakılabilir diye doktor a gittim tedavi için doktor hamilesin dedi tüm testler iyi çıktı ikili tarama falan. Bu arada erkekti Sonra dört buçuk aylıkken kontrole gittim doktor un yüzü sarardı ne oldu dedim kalbi durmuş.. Kürtaj için büyüktü suni sancı ile doğum yaptım.. Üç ay korunduk + 7 aydır da yeniden istiyorum ama yok.. Regl im ilaçsız gelmiuo ve kilo alıyorum giderek umudum bitiyor

eşim çok mutlu oldu diğerini öğrendiğinde bile böyle sevinmemişti onu öyle mutlu görünce ben cok daha mutlu oldumm. Cok uykum vardı valla uyudum zaten hep uykuluydum bu aralar
Akıntı falan oldu mu kuzum

Cnm şmdi hatırladım ya hayatım entrika olaylarla dolu unutuyorum afedersin. Bak dedğm korumayı yap relax ol rahatla. Bat n zaman

Cnm şmdi hatırladım ya hayatım entrika olaylarla dolu unutuyorum afedersin. Bak dedğm korumayı yap relax ol rahatla. Bat n zaman
En son 47 gün önce regl oldum bu ay olamadım tarlusal aldım biteli sekiz gün oldu bekliyorum işte benim belli Bi Batım yok ilaç bittikten on gün içinde olursun diyorlar bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…