Aşılama felan olmuyor mu peki ovulasyon kullanıyormusunEn son 47 gün önce regl oldum bu ay olamadım tarlusal aldım biteli sekiz gün oldu bekliyorum işte benim belli Bi Batım yokilaç bittikten on gün içinde olursun diyorlar bekliyorum
Hiç bilmiyorum desem adetim bittiği günden beri bu ay sürekli gün aşırı birlikte oluyoruz adetime daha 12 gün falan varsizin catlamadan kacnci gunun bugun
Memleket neresi cnm Nerde yaşıyorsunBayram da memlekete gideyim sorcam canım o dediğini de bura da soracak kimseyi tanımıyorum o konuları
Normalde kuruydum ama canım dün aksamdan beri geliyor.Benimde varda şu an
Doktor biri doğal oldu diye hemen tedavi vermedi sekiz ay dene dedi bu ay da olmazsa öbür ay gidecem gerçi doktor gitmiş başka doktor a gidecem ama inşalah halden anlar da tedavi başlar. Ovulasyon kullandım kuzum aylarca ama malesef pko dan dolayı kafam çorba oluyor defalarca yazdım buraya denk gelmiş olabilirsin pko da ovulasyon testi çözmek mümkün olmuyor en iyisi doktor ile takip sanırım..Aşılama felan olmuyor mu peki ovulasyon kullanıyormusun
Benimde aynen sabah başladı uygulamaya göre bugün adet günüNormalde kuruydum ama canım dün aksamdan beri geliyor.
Ankara dayım ben kuzum Konya ya gitcem bayram içinMemleket neresi cnm Nerde yaşıyorsun
Git bakalım bu ayda olur merak etme cnm 2 bilemedin 3 aya kdr olur belkide bu ay inşllhDoktor biri doğal oldu diye hemen tedavi vermedi sekiz ay dene dedi bu ay da olmazsa öbür ay gidecem gerçi doktor gitmiş başka doktor a gidecem ama inşalah halden anlar da tedavi başlar. Ovulasyon kullandım kuzum aylarca ama malesef pko dan dolayı kafam çorba oluyor defalarca yazdım buraya denk gelmiş olabilirsin pko da ovulasyon testi çözmek mümkün olmuyor en iyisi doktor ile takip sanırım..
Aslında bana yapan hoca ya sen gitmeden ysptırabilsek yollasalar kargo ile olurmu ki acep sormam lazımAnkara dayım ben kuzum Konya ya gitcem bayram için
İnşalah canım benim iyice umudum kırılıyor her ay geçtikçe ama nasip. Kilo da etkili pko da kilo alıyorum regl düzensiz yumurtlama düzensiz çatlama olmuyor bazen falan bu şartlar da en iyisi doktor galibaGit bakalım bu ayda olur merak etme cnm 2 bilemedin 3 aya kdr olur belkide bu ay inşllh
Hmm kargo ile olur mu ki beni görmesi gerekmez mi Bi sor bakalım kuzum haber edersinAslında bana yapan hoca ya sen gitmeden ysptırabilsek yollasalar kargo ile olurmu ki acep sormam lazım
Tabi doktoru ihmal etme bakalım ne dicek üzülme düşünmemeye çalış cnmİnşalah canım benim iyice umudum kırılıyor her ay geçtikçe ama nasip. Kilo da etkili pko da kilo alıyorum regl düzensiz yumurtlama düzensiz çatlama olmuyor bazen falan bu şartlar da en iyisi doktor galiba
Görmesi gerek die biliyorum emin olalım bi bakalımHmm kargo ile olur mu ki beni görmesi gerekmez mi Bi sor bakalım kuzum haber edersin
testin yoktu dimi senin evdeBenimde aynen sabah başladı uygulamaya göre bugün adet günü
Doktor da değişmiş inşalah iyi Bi doktor çıkar bazısı biliyorsun cins oluyor inşalah tedaviye başlarTabi doktoru ihmal etme bakalım ne dicek üzülme düşünmemeye çalış cnm
Özelemi gidiyorsun cnm. Vslls fazla cinsler özelde devlette aynı cinstler arada istisnalar çıkıo tabiDoktor da değişmiş inşalah iyi Bi doktor çıkar bazısı biliyorsun cins oluyor inşalah tedaviye başlar
Bat n zamandı senin cnm yumurtlaman geçti mi kiAzze Regen_ gunaydin 1 saat tuttuyum idrarla yaptim koyu degildi idrar ondan dolayi bu sekilde cikti kizlar tek olan yeni yaptigim 2 tane test olan dun ki ( birliktelikte sol kasikta ki sallanEki Görüntüle 2667431 Eki Görüntüle 2667433 ma hissi devam ediyior ayni sekilde yogun beyaz akinti da
Yumurtlamaui takip etmedim cnm 28 i olmam gerekBat n zamandı senin cnm yumurtlaman geçti mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?