Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son 47 gün önce regl oldum bu ay olamadım tarlusal aldım biteli sekiz gün oldu bekliyorum işte benim belli Bi Batım yok ilaç bittikten on gün içinde olursun diyorlar bekliyorum
Aşılama felan olmuyor mu peki ovulasyon kullanıyormusun

Aşılama felan olmuyor mu peki ovulasyon kullanıyormusun
Doktor biri doğal oldu diye hemen tedavi vermedi sekiz ay dene dedi bu ay da olmazsa öbür ay gidecem gerçi doktor gitmiş başka doktor a gidecem ama inşalah halden anlar da tedavi başlar. Ovulasyon kullandım kuzum aylarca ama malesef pko dan dolayı kafam çorba oluyor defalarca yazdım buraya denk gelmiş olabilirsin pko da ovulasyon testi çözmek mümkün olmuyor en iyisi doktor ile takip sanırım..

Git bakalım bu ayda olur merak etme cnm 2 bilemedin 3 aya kdr olur belkide bu ay inşllh

Git bakalım bu ayda olur merak etme cnm 2 bilemedin 3 aya kdr olur belkide bu ay inşllh
İnşalah canım benim iyice umudum kırılıyor her ay geçtikçe ama nasip. Kilo da etkili pko da kilo alıyorum regl düzensiz yumurtlama düzensiz çatlama olmuyor bazen falan bu şartlar da en iyisi doktor galiba

İnşalah canım benim iyice umudum kırılıyor her ay geçtikçe ama nasip. Kilo da etkili pko da kilo alıyorum regl düzensiz yumurtlama düzensiz çatlama olmuyor bazen falan bu şartlar da en iyisi doktor galiba
Tabi doktoru ihmal etme bakalım ne dicek üzülme düşünmemeye çalış cnm

Azze Regen_ gunaydin 1 saat tuttuyum idrarla yaptim koyu degildi idrar ondan dolayi bu sekilde cikti kizlar tek olan yeni yaptigim 2 tane test olan dun ki ( birliktelikte sol kasikta ki sallan ma hissi devam ediyior ayni sekilde yogun beyaz akinti da

Azze yaaaaa inanamıyorum sen aklıma geldin naptı acaba dedim giriş yapmadan baktım ilk sayfaya yanında hamiş simgesi var. Heyecandan şifremi giremedim bir türlü :))) yaaa çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…