yaa kuzuuuumAzze yaaaaa inanamıyorum sen aklıma geldin naptı acaba dedim giriş yapmadan baktım ilk sayfaya yanında hamiş simgesi var. Heyecandan şifremi giremedim bir türlü :))) yaaa çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Bu testler bugünün yani acaba yumurtluyormusun gebelik testinde bişey göremedim benYumurtlamaui takip etmedim cnm 28 i olmam gerek
yaa kuzuuuumçok şükür Rabbim nasip etti. İnşallah senin de güzrl haberlerni almak nasip olcak ❤
Yumurtluyorum o zaman cnmBu testler bugünün yani acaba yumurtluyormusun gebelik testinde bişey göremedim ben
1 saat az gelmistr kuzum ama gebelik testini yarn yap istersenAzze Regen_ gunaydin 1 saat tuttuyum idrarla yaptim koyu degildi idrar ondan dolayi bu sekilde cikti kizlar tek olan yeni yaptigim 2 tane test olan dun ki ( birliktelikte sol kasikta ki sallanEki Görüntüle 2667431 Eki Görüntüle 2667433 ma hissi devam ediyior ayni sekilde yogun beyaz akinti da
Evet keske biraz tutsaydim bakalim arife gununde yapaym diyorum varsa cikar yoksa da canimiz sagolsun1 saat az gelmistr kuzum ama gebelik testini yarn yap istersen
kuzum ben bi gebeningünlüğü sayfasından almıştım ama bana daha pik olmamış felan denişti devam et demişti ama pik olmustu. Testi cok koyu cıkarmamıstı. Markası surelabÇok şükür canım ❤ nereden almıştın ovülasyonu birde ordan deneyeyim ben olmadı :)
Aynen kuzum varsa cifte bayram yapariz yoksa canmz sagolsunEvet keske biraz tutsaydim bakalim arife gununde yapaym diyorum varsa cikar yoksa da canimiz sagolsun
Sana pik oldugunu soylemistim testin tarzi silikti cunkukuzum ben bi gebeningünlüğü sayfasından almıştım ama bana daha pik olmamış felan denişti devam et demişti ama pik olmustu. Testi cok koyu cıkarmamıstı. Markası surelab
testin yoktu dimi senin evde
[/QUOT evet nöbetçi de yakın değil
Aynen öyle.. canımı da sıktı yalandanSana pik oldugunu soylemistim testin tarzi silikti cunkuebruya kalsa daha vardi senin
Sana pik oldugunu soylemistim testin tarzi silikti cunkuebruya kalsa daha vardi senin
Ahhaha bpzuntuya vermedi anlamaz mi o testin rengi gidikAynen öyle.. canımı da sıktı yalandansilikleşmiş basbayağı hala olmamış diyo
Bencede canım ben önermiyorum o testi . Tam koyulasma olmadıgı icin kafa karısıklıgı oluyoOzaman ben herzaman aldığım yerden alayım siz daha iyi biliyorsunuz size sorarım :)Azze :)
neyse ki size sormustum iyi ki❤Ahhaha bpzuntuya vermedi anlamaz mi o testin rengi gidik
Kuzu cidden cok mutluyum yaaneyse ki size sormustum iyi ki❤
Bende öyle oluyodum burda sohbet edip konustugum birinin hamileleik haberini alınca kendimmişim gibi mutlu oluyodumKuzu cidden cok mutluyum yaagece mutlu mutlu uyumusum sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?