Ankara'da çok pahalı cidden canım yaa ben oğlumu akropol de doğurmuştum normal doğumda sezaryanda 2500 TL idi 2015 yılında orta sınıf bir hastaneydi istanbulda o segmentteki hastanelerde arkadaşlarım en fazla 1000- 1500 TL ye falan doğum doğum yapmislardi 2015 de 2014 teÖzele gidiyordum ama yılbaşından sonra fiyatlar uçtu Ankara da. Ankara çok pahalı hastane yönünden ya Konya da özeller bile çok uygundu. Bizi aşınca devlete geçtim ama doktor değilmiş pandemi süresinde daha gitmedim virüs den dolayı. Özel de Bi kan tahlili asgari ücret resmen
Bi de şimdi gör canım özel demeye şahit gereken kötü yerler bile tahliller le asgari ücret.. Çok pahalı düzenli takip kontrol için gidemem yaniAnkara'da çok pahalı cidden canım yaa ben oğlumu akropol de doğurmuştum normal doğumda sezaryanda 2500 TL idi 2015 yılında orta sınıf bir hastaneydi istanbulda o segmentteki hastanelerde arkadaşlarım en fazla 1000- 1500 TL ye falan doğum doğum yapmislardi 2015 de 2014 te
Öncelikle takvimi gordum, Allah hayirli etsin cok sevindim. Benim bat 1 Agustos..kızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
@Siyahhhinci @Amine45 @Paresilaaa @Narinnrn @NAVLEE @Chern30Inquisitive @Mucizem33 @Kardelen060492 @birsevgi @Emel akdelun @Atomiks @Masalmina @serrabk @eczhnm @Ruyaaam123 @Bir_Mumine @naar04 @Rainbow3 @gocmenkizi_35 @fiona13
Çok şükür kuzum allaha hamd olsun aynı evde yatıyorumtamam canım inşallah. Sen nasılsın iyi misin ?
Insallah kuzum ama bende umut yok sanirimÇok şükür kuzum allaha hamd olsun aynı evde yatıyorum☺☺ Ya sana çok mutlu oldum yaaaaa inşallahhRegen_ dan da duyacaz bu ay güzrl haberleri
Teşekkür ederim canımm. İnşallah sen ve isteyen herkese rabbim tez zaman da nasip eder❤Öncelikle takvimi gordum, Allah hayirli etsin cok sevindim. Benim bat 1 Agustos..
Bana da esime de tum tahliller vs. Yapildi hicbir sorun yok cok sukur. Ben de saldim, saymiyorum, takvimlemiyorum, ovulasyon bakmiyorum, tevekkeli TaalAllah dedim. Deniyoruz o kadar..
2 gun once esim ameliyat oldu, simdi 15-20 gunluk bir mola, hakkimizda hayirlisi
Canım benimm dün gece ki şokumu görseydin inanamadım kendimeÇok şükür kuzum allaha hamd olsun aynı evde yatıyorum☺☺ Ya sana çok mutlu oldum yaaaaa inşallahhRegen_ dan da duyacaz bu ay güzrl haberleri
Benim güzel hamişlerim dualariniz icin çok ama cok minnettarımCanım benimm dün gece ki şokumu görseydin inanamadım kendimeeveett cani gönülden dua ediyorum inşallah duycaz❤
Aaaay ne güzel olmus cooook heyacanlandim okurkenKızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
yedinci gün cok erken canım cıkmaması normalYa kızlar yumurtlama nın yedinci gününde test yaptım negatif çıktı 5 gün sonra yeniden test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam ama bu dört gün içinde de Bi olasılık olmuş olsa dün ki yaptığım testte hayali de olsa Bi çizgi çıkardı demi tertemizdi dört gün içinde Bi şey değişmez diye düşünüyorum
Allah razı olsun canımm . Çok teşekkür ederim❤Aaaay ne güzel olmus cooook heyacanlandim okurkenİnsAllah sağlıkli ilerler canim ❤❤ hayirli olsun
Çok erken kuzum bugunlerde S Storycan kan vermisti kanda bile negatif çıkmıştı, sonradan yavaş yavaş belirdiYa kızlar yumurtlama nın yedinci gününde test yaptım negatif çıktı 5 gün sonra yeniden test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam ama bu dört gün içinde de Bi olasılık olmuş olsa dün ki yaptığım testte hayali de olsa Bi çizgi çıkardı demi tertemizdi dört gün içinde Bi şey değişmez diye düşünüyorum
Anladım canım geçmiş olsun.Pko ya bağlı karaciğer yağlanmam çıktı clife karaciğer de sorun olana önerilmiyor kadın uyardı kesinlikle almayın dedi
Çıkmaz daha 1 hafta olmuş 12 gun 14. Gun o zamanlarda bak benim 10.gun nasıl cıktı yok gibi hatta.Ya kızlar yumurtlama nın yedinci gününde test yaptım negatif çıktı 5 gün sonra yeniden test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam ama bu dört gün içinde de Bi olasılık olmuş olsa dün ki yaptığım testte hayali de olsa Bi çizgi çıkardı demi tertemizdi dört gün içinde Bi şey değişmez diye düşünüyorum
Yumurtlamanın 7.günü mü yaptın testi ve hayali çizgi istion HeYa kızlar yumurtlama nın yedinci gününde test yaptım negatif çıktı 5 gün sonra yeniden test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam ama bu dört gün içinde de Bi olasılık olmuş olsa dün ki yaptığım testte hayali de olsa Bi çizgi çıkardı demi tertemizdi dört gün içinde Bi şey değişmez diye düşünüyorum
Adı üstünde ovu test bebeğim lütfen zamanı gelmeden yapma testInsallah kuzum ama bende umut yok sanirimovu testide silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?