Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ankara'da çok pahalı cidden canım yaa ben oğlumu akropol de doğurmuştum normal doğumda sezaryanda 2500 TL idi 2015 yılında orta sınıf bir hastaneydi istanbulda o segmentteki hastanelerde arkadaşlarım en fazla 1000- 1500 TL ye falan doğum doğum yapmislardi 2015 de 2014 te

Bi de şimdi gör canım özel demeye şahit gereken kötü yerler bile tahliller le asgari ücret.. Çok pahalı düzenli takip kontrol için gidemem yani

Öncelikle takvimi gordum, Allah hayirli etsin cok sevindim. Benim bat 1 Agustos..
Bana da esime de tum tahliller vs. Yapildi hicbir sorun yok cok sukur. Ben de saldim, saymiyorum, takvimlemiyorum, ovulasyon bakmiyorum, tevekkeli TaalAllah dedim. Deniyoruz o kadar..
2 gun once esim ameliyat oldu, simdi 15-20 gunluk bir mola, hakkimizda hayirlisi

Teşekkür ederim canımm. İnşallah sen ve isteyen herkese rabbim tez zaman da nasip eder❤

Ya kızlar yumurtlama nın yedinci gününde test yaptım negatif çıktı 5 gün sonra yeniden test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam ama bu dört gün içinde de Bi olasılık olmuş olsa dün ki yaptığım testte hayali de olsa Bi çizgi çıkardı demi tertemizdi dört gün içinde Bi şey değişmez diye düşünüyorum

Canım benimm dün gece ki şokumu görseydin inanamadım kendime eveett cani gönülden dua ediyorum inşallah duycaz❤
Benim güzel hamişlerim dualariniz icin çok ama cok minnettarım ❤ arkanizdan gelmek nasip olur insallah

yedinci gün cok erken canım cıkmaması normal

Çok erken kuzum bugunlerde S Storycan kan vermisti kanda bile negatif çıkmıştı, sonradan yavaş yavaş belirdi

Kizlar nasilsiniz benimde bata 2 gun var ama her an adet gelicekmis gibi hiss ediyorum...kasiklarda belde agri akinti falan geliyor gecen tez yaptim ter temiz negatifcok uzuldum oturup adetin gelmesini bekliyorumciksa cikardi zaten ben erken yumurtaladigimi dusunuyorum...ama 19temmuzda lekelenme olmustu 3gun o beni umutlandirmisdi yerlesme kanamasi gibi ayni yoksa bu ay hic bi belirti aramiyacaktim

Çıkmaz daha 1 hafta olmuş 12 gun 14. Gun o zamanlarda bak benim 10.gun nasıl cıktı yok gibi hatta.

Anladım kızlar teşekkür ederim hani ben olsaydı çok hayali gözle zor görünen hayali de olsa Bi çizgi olurdu diye düşünüyordum

Yumurtlamanın 7.günü mü yaptın testi ve hayali çizgi istion He . Yahu ben en erken gebeliklerini öğrenen biri olarak yumurtlamanın 10.11. Günü siliklerle öğrendim. Sen 7 diosun acele etme cnm en erken 10.gün yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…