Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzum dört gün sonra yapcam beklicem dört gün sonra 12 gün olacak

yildizsavascisi kuzum ben yumurtlamanın 11. Günü verdim negatifti 14. Gün kanda 48 çıktı. Lütfen zamanı gelmeden test yapmayın ümitsixliğe kapılma ❤
cnm evde test yaptın mı pki yda belirtin varmıydı Regen_ ben test delisi olduk 11.günümüz bugün bel göğüs belirtide arıyoruz

cnm evde test yaptın mı pki yda belirtin varmıydı Regen_ ben test delisi olduk 11.günümüz bugün bel göğüs belirtide arıyoruz
Kuzum ben en son 47 gün önce regl oldum regl im gelmedi test de negatifdi tarlusal adet söktürücü aldım kullanmaya başladım tarlusal aldıktan üç gün sonra iç çamaşırım ıslandı Bi yapayım dedim ovulasyon yaptım böyle çıktı o akşam ve bir gün sonrasını değerlendirdim 1 yazan gün Pik diye düşündüm ertesi gün öğlen 2. Resim oldu akşam yaptım 3-4 oldu çatladı sanırım o akşam da değerlendirme oldu toplam iki gün Bi çok kişi tarlusal kullanırken gebe kalmış ondan umutlandım. Tarlusal biteli altı gün oldu henüz regl olmadım Bi umut bekliyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1595190823633.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 22
yildizsavascisi kuzum ben yumurtlamanın 11. Günü verdim negatifti 14. Gün kanda 48 çıktı. Lütfen zamanı gelmeden test yapmayın ümitsixliğe kapılma ❤
bana da biraz umut oldu bu yazdığın. ben de dümdüz negatif cikiyor bugun 12.gün. ama ben yumurtlamamdan emin degilim daha gec olma ihtimali de var. Ama son iliski 11 gün önce oldu ve sonra tatil matil derken degerlendiremedik. Tek geçrn hafta kasıklarımda ağrı oldu yani rahmim ağrıyordu resmen. Ağrı belki 4-5 gün kadar sürdü ve şimdi bir şey yok. Şimdi de modum bir düsük bir düsük duygusalim biri dokunsa aglayasim var... velhasılı idrarda ne zaman cikti sende

Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce? Bana ihtimal var dediler korkuttular galiba

Hem korunup hem sürtünmeyle birşey olmaz öyle hemen olmuyor çocuk bak biz aylardır uğraşıyoruz. Üstelik testler de negatif rahat ol.

İnşllh güzel gebelik haberini alcz stres yapma sağlıkla doğru zamanda gelsin

Yani bana ihtimal var yazdı bir kaç kişi korkuttular yabi hem 2 defa adet oldum tam günümde
O zaman korkacak bir şey kalmamış demektir. İlişkiden 12 gün sonra testte pozitif çıkardı eğer hamile olsaydın.

Iste benimde yumurtlamanin 11. Gunu oluyor bugün erken oldu baya 30 unu gecsin oyle yapacagim artik
Benimde 10 zaten yapmıyorduk ki kuzu azzenin ovusu koyu cikinca baktık bizde. Artık p.tesi yi bekleyelim

ben artık 30 unu beklicem üzülmem diyodum üzüldüm baya
Ya saçmalama herkeste herşey bir olmuyor ki kuzum daha erken olduğunu bilerek yaptık zaten benimde yok zaten gözükmüyor ki baksana doğru düzgün ya ondan belirlenseydi zaten adi ovu testi olurmuydu dua edicez ve 30unu bekliycez hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…