Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle tabi ovu testne güvenilmiyor gecen ay koyuydu baya regl oldum. Allah tez vakitte kavuştursun yavrularımza

E bak o zaman koyuymuş olmuşsun bu ay silik diye üzülmek gereksiz
aynen hatta burada raziue diye arkadaşın aynı azzeninki gibiydi ertesi gün regl oldu hayırlısıyla beklicez bakalım 30 unu inşallah bu sefer gelir bebişler

Hiç acele etme ben de kanda 11. Günde çıkmadı 13. Günde idrarda çook silik çıktı sonra 14. Gün kanda çıktı

aynen hatta burada raziue diye arkadaşın aynı azzeninki gibiydi ertesi gün regl oldu hayırlısıyla beklicez bakalım 30 unu inşallah bu sefer gelir bebişler
Bacaklarım ağrıyor benim mesela adet belirtisi bu bende

kizlar niye benim lh koyu çıkmadı diye çok strese girdim bir tane kalmış kıyıda köşede baktım çok şükür simsiyah çıktı neredeyse t cizgisi gittim beta da verdim 1 saate çıkacak inşallah iyi çıkar sonuç salı günü de ilk doktor kontrolumuzu yapacagiz inşallah kalp atışı falan duyulur

Ne zaman yaptığın koyu değildi canim

ayy maşallah inşallah duyarsın canım

Ovvv canım bu ne koyuluk maşallah

Hiç acele etme ben de kanda 11. Günde çıkmadı 13. Günde idrarda çook silik çıktı sonra 14. Gün kanda çıktı

Bu tavsiyen için artık çok geç içim içimi kemiriyordu gittim kan verdim... yarın sınavım var ama kafami kemirdiği için kalktim gittim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…