Öyle tabi ovu testne güvenilmiyor gecen ay koyuydu baya regl oldum. Allah tez vakitte kavuştursun yavrularımzaYa saçmalama herkeste herşey bir olmuyor ki kuzum daha erken olduğunu bilerek yaptık zaten benimde yok zaten gözükmüyor ki baksana doğru düzgün ya ondan belirlenseydi zaten adi ovu testi olurmuydu dua edicez ve 30unu bekliycez hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
E bak o zaman koyuymuş olmuşsun bu ay silik diye üzülmek gereksizÖyle tabi ovu testne güvenilmiyor gecen ay koyuydu baya regl oldum. Allah tez vakitte kavuştursun yavrularımza
Valla belirti yok gibiydi sadece göğüs ucumdaki süt bezeleri belirginleşmişti. Zamanınız gelmeden test yapmayıncnm evde test yaptın mı pki yda belirtin varmıydıRegen_ ben test delisi olduk 11.günümüz bugün bel göğüs belirtide arıyoruz
aynen hatta burada raziue diye arkadaşın aynı azzeninki gibiydi ertesi gün regl oldu hayırlısıyla beklicez bakalım 30 unu inşallah bu sefer gelir bebişlerE bak o zaman koyuymuş olmuşsun bu ay silik diye üzülmek gereksiz
Hiç acele etme ben de kanda 11. Günde çıkmadı 13. Günde idrarda çook silik çıktı sonra 14. Gün kanda çıktıbana da biraz umut oldu bu yazdığın. ben de dümdüz negatif cikiyor bugun 12.gün. ama ben yumurtlamamdan emin degilim daha gec olma ihtimali de var. Ama son iliski 11 gün önce oldu ve sonra tatil matil derken degerlendiremedik. Tek geçrn hafta kasıklarımda ağrı oldu yani rahmim ağrıyordu resmen. Ağrı belki 4-5 gün kadar sürdü ve şimdi bir şey yok. Şimdi de modum bir düsük bir düsük duygusalim biri dokunsa aglayasim var... velhasılı idrarda ne zaman cikti sende
Tamam kuzumBen çok güveniyorum bu sayfaya denemekte fayda var bence
Bacaklarım ağrıyor benim mesela adet belirtisi bu bendeaynen hatta burada raziue diye arkadaşın aynı azzeninki gibiydi ertesi gün regl oldu hayırlısıyla beklicez bakalım 30 unu inşallah bu sefer gelir bebişler
5 6 gn önce başlar mı öyle ağrıalrın benim genelde 1 gün kala başlar agrım falanBacaklarım ağrıyor benim mesela adet belirtisi bu bende
Ne zaman yaptığın koyu değildi canimEki Görüntüle 2667668 kizlar niye benim lh koyu çıkmadı diye çok strese girdim bir tane kalmış kıyıda köşede baktım çok şükür simsiyah çıktı neredeyse t cizgisi gittim beta da verdim 1 saate çıkacak inşallah iyi çıkar sonuç salı günü de ilk doktor kontrolumuzu yapacagiz inşallah kalp atışı falan duyulur
ayy maşallahEki Görüntüle 2667668 kizlar niye benim lh koyu çıkmadı diye çok strese girdim bir tane kalmış kıyıda köşede baktım çok şükür simsiyah çıktı neredeyse t cizgisi gittim beta da verdim 1 saate çıkacak inşallah iyi çıkar sonuç salı günü de ilk doktor kontrolumuzu yapacagiz inşallah kalp atışı falan duyulur
Benimde iyle ama göğüslerim aciyor diğer aylardan farklı olarak sadece bu var5 6 gn önce başlar mı öyle ağrıalrın benim genelde 1 gün kala başlar agrım falan
Ovvv canım bu ne koyuluk maşallahEki Görüntüle 2667668 kizlar niye benim lh koyu çıkmadı diye çok strese girdim bir tane kalmış kıyıda köşede baktım çok şükür simsiyah çıktı neredeyse t cizgisi gittim beta da verdim 1 saate çıkacak inşallah iyi çıkar sonuç salı günü de ilk doktor kontrolumuzu yapacagiz inşallah kalp atışı falan duyulur
hadi bakalım belki hamilelik belirtisidir buBenimde iyle ama göğüslerim aciyor diğer aylardan farklı olarak sadece bu var
Hayırlısı yaa bi an önce belli olsa belirsizlik kötühadi bakalım belki hamilelik belirtisidir bu
Hiç acele etme ben de kanda 11. Günde çıkmadı 13. Günde idrarda çook silik çıktı sonra 14. Gün kanda çıktı
Keşke şey olsa demi kızlar ilişkiden bir gün sonra olup olmadığını anlayan Bi alet çıksa
Mükemmel olurdu ya sürekli bakardım evdebende evde seker olcme aleti gibi birsey yapsalarda betamiza bakabilsek diye dusunmustum bi ara cok iyi yere gitmiyoruz az kaldi tirlatmalara
Heryer delik desik olurdu bazen haklilar uretmemekte biliyorlar galiba bizim gibi tirlatan cok kansiz kalacagizMükemmel olurdu ya sürekli bakardım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?