Beta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu anOvvv canım bu ne koyuluk maşallah
Allah ın izni ile inşalah Bi şey olmaz canım doktor a ne zaman gideceksin ayaklarını yüksek de tut bol bol uzan şuanBeta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu an
Maşallah canım acaba ikiz mi diye aklima geldi test de epey koyu ikizde daha fazla oluyormuş ya beta hormonuBeta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu an
Çok yorma kendini canım bol bol dinlen Allahın izniyle. Birşey olmaz inşallahBeta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu an
15 ineydi bat senin sanirim gayet yuksek cikmis masallahBeta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu an
Ben 1 hafta ışıkları kapatamıyorum ya sonra da köye gidecem bu ay yalan oldu benim
Ayy sonuç çıkınca etiketle beni derBu tavsiyen için artık çok geç içim içimi kemiriyordu gittim kan verdim...yarın sınavım var ama kafami kemirdiği için kalktim gittim ya
Ya Ben 2 gebeliğimi 6 gün kala felan öğrenince yine öyle olur dedimValla belirti yok gibiydi sadece göğüs ucumdaki süt bezeleri belirginleşmişti. Zamanınız gelmeden test yapmayın
Üzülme ne güzel de teşekkür et evrene güzel mesaj yolla cnm bir gün sende vereceksin o haberi öyle düşün.İnstegram da her gün yeni bir tanıdığım gebelik haberini veriyor..
DemeBacaklar fena geliyor gelmekte olanoblomov21
Kuzum ben ciddi ciddi depresyona giriyorum ya galiba.. Her yer hamile dolu doğurdu ya da doğurmak üzere çevrem bunlarla dolu.. Bunalıma giriyorum galiba yorganı kafama çekip ağlayasım geliyor hepÜzülme ne güzel de teşekkür et evrene güzel mesaj yolla cnm bir gün sende vereceksin o haberi öyle düşün.
Dmk bu testler silikler hepsi boş mu dur kız Hele dha var bataDemebt n zamandı karıştı kafam
Çek ağla ama orda kalma toparlan ysş kaç bekle bi böyle olmaz bak bu enerjiyle olumsuzu çekersin hepKuzum ben ciddi ciddi depresyona giriyorum ya galiba.. Her yer hamile dolu doğurdu ya da doğurmak üzere çevrem bunlarla dolu.. Bunalıma giriyorum galiba yorganı kafama çekip ağlayasım geliyor hep
Ayrıca heryer hamile olmayan da dolu sen çekiyorsun negatif ten çıkarmısın bi.Kuzum ben ciddi ciddi depresyona giriyorum ya galiba.. Her yer hamile dolu doğurdu ya da doğurmak üzere çevrem bunlarla dolu.. Bunalıma giriyorum galiba yorganı kafama çekip ağlayasım geliyor hep
27 yaşım kuzum kaybettiğim için galiba daha çok istiyorum artık.. Pko falan derken çevrem çocuk sahibi olan hamile ve yeni doğurmak üzere olan dolu iyice bunaldımÇek ağla ama orda kalma toparlan ysş kaç bekle bi böyle olmaz bak bu enerjiyle olumsuzu çekersin hep
Tamam cano ama hala cikmadi sonuc sistemden bakip duruyorum. bana negatif gibi geliyor ama negatif de olsa bilmek istiyorum yarın sınavım var ve aklimi kemirmesin bu konu istedimAyy sonuç çıkınca etiketle beni der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?