Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu an
Allah ın izni ile inşalah Bi şey olmaz canım doktor a ne zaman gideceksin ayaklarını yüksek de tut bol bol uzan şuan

Azze canim yumurtlama gunlerinde iliskiden sonra ozellikle yaptigin bisey var mi hemen kalktin mi yoksa bekledin mi hus3545 cim bende dun isiklari kapattimyumurtlama gunumdu seninle beraber bekliyecez aramizda 1 gun var

Azze canim yumurtlama gunlerinde iliskiden sonra ozellikle yaptigin bisey var mi hemen kalktin mi yoksa bekledin mi hus3545 cim bende dun isiklari kapattimyumurtlama gunumdu seninle beraber bekliyecez aramizda 1 gun var
Ben 1 hafta ışıkları kapatamıyorum ya sonra da köye gidecem bu ay yalan oldu benim

Valla belirti yok gibiydi sadece göğüs ucumdaki süt bezeleri belirginleşmişti. Zamanınız gelmeden test yapmayın
Ya Ben 2 gebeliğimi 6 gün kala felan öğrenince yine öyle olur dedim bata kaç gün kalmıştı peki senn öğrendiğinde yds testi yapıp negatif gördün de

Üzülme ne güzel de teşekkür et evrene güzel mesaj yolla cnm bir gün sende vereceksin o haberi öyle düşün.
Kuzum ben ciddi ciddi depresyona giriyorum ya galiba.. Her yer hamile dolu doğurdu ya da doğurmak üzere çevrem bunlarla dolu.. Bunalıma giriyorum galiba yorganı kafama çekip ağlayasım geliyor hep

Kuzum ben ciddi ciddi depresyona giriyorum ya galiba.. Her yer hamile dolu doğurdu ya da doğurmak üzere çevrem bunlarla dolu.. Bunalıma giriyorum galiba yorganı kafama çekip ağlayasım geliyor hep
Çek ağla ama orda kalma toparlan ysş kaç bekle bi böyle olmaz bak bu enerjiyle olumsuzu çekersin hep

Ayrıca heryer hamile olmayan da dolu sen çekiyorsun negatif ten çıkarmısın bi.

Çek ağla ama orda kalma toparlan ysş kaç bekle bi böyle olmaz bak bu enerjiyle olumsuzu çekersin hep
27 yaşım kuzum kaybettiğim için galiba daha çok istiyorum artık.. Pko falan derken çevrem çocuk sahibi olan hamile ve yeni doğurmak üzere olan dolu iyice bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…