Dikkat et kuzum kendine bu bayram temzlk dört dörtlük olmasın nolcakBeta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu an
Yavrum yaşın genç daha zamanı varmış daha üzülme yıpratma kendini. Bak bnmde 2 kaybım var pko lu da deilim üstelik herşey normal de nasip kısmet.27 yaşım kuzum kaybettiğim için galiba daha çok istiyorum artık.. Pko falan derken çevrem çocuk sahibi olan hamile ve yeni doğurmak üzere olan dolu iyice bunaldım
Dort dörtlük yapmadık ama işte annem 70 yaşında sağlığı yerinde ama içim rahat etmiyor bir de aile büyüğü çok geleni olur bir şeyin ucundan tutmak istiyorum temizlik için birini çağırayım dedim ama koronadan dolayı korktum eşime mutfak dolaplarının üstünü sildirdim altını ben sildim bir de buzdolabının içini temizledim bu kadar su an bayağı sancım var. Ya annemler dogurana kadar tarlada calisirmis biz niye böyleyiz anlamadım zamanın tembelliginden heralde tüm kaslarımız zayıfDikkat et kuzum kendine bu bayram temzlk dört dörtlük olmasın nolcak
ama onlarla aynı besinleri mi tüketiyoruz onlar güzel dönemlere denk geldiler daha sağlamlarmış bizden kuzum dikkat et baya iş yapmışşsın daha tazecik hamilesin aman haDort dörtlük yapmadık ama işte annem 70 yaşında sağlığı yerinde ama içim rahat etmiyor bir de aile büyüğü çok geleni olur bir şeyin ucundan tutmak istiyorum temizlik için birini çağırayım dedim ama koronadan dolayı korktum eşime mutfak dolaplarının üstünü sildirdim altını ben sildim bir de buzdolabının içini temizledim bu kadar su an bayağı sancım var. Ya annemler dogurana kadar tarlada calisirmis biz niye böyleyiz anlamadım zamanın tembelliginden heralde tüm kaslarımız zayıf
Acaba ikiz olabilir mi düşügüm ikizdi15 ineydi bat senin sanirim gayet yuksek cikmis masallah
akinti varmiydiEvet canım ovulasyon takibi yaptım ilk kez. Bugün çatlamadan sonra 15.gün.
Belirtilerime gelirsek uyku hali,kasıklarda ağrı,bacaklarımda ve bugünde belimde ağrı. Göğüslerim büyüdü ve bugün ucları cok acıyo. Arada göğüslerimde sızlama oluyordu. İdrar rengim daha koyu. Sivilcem cıkmadı
Uygulamaya göre dündü yuma göre 30u. Dün gece bacaklarım baya ağrıdı bilmiyorum daha olmadımDemebt n zamandı karıştı kafam
Tam bat günü belli oldu kanda canımYa Ben 2 gebeliğimi 6 gün kala felan öğrenince yine öyle olur dedimbata kaç gün kalmıştı peki senn öğrendiğinde yds testi yapıp negatif gördün de
En az 5 gun sonraTarlusal alırken yumurtlama gördüm kızlar ve değerlendirdim üstünden yedi gün geçti test yaptım tabi kendimi tutamayıp negatif çıktı. Sizce kaç gün sonra Bi daha yapayım regl olmazsam? Marka surelab
Canımmm bebiş gelmişşşdoktora gözüktünüz mü hic? Yada ovulasyon takibi yapıyo musunuz
Teşekkür ederim canımstoprak canm senı de tekrardan cok tebrik ederim ❤ artıs nasıl düzenli mi
Bir arkadaşımında artışı çok yüksekti canım senin gibi bizde kesin ikiz diyorduk ama bitane kızı olcak şimdi ikiz değilmişTeşekkür ederim canımdaha bunun ultrasonu var kalp atışı var ne bileyim yaa hep bir tedirginlik. En son battan önce 70 di 2 katı artışla bugüne göre 4500 olması gerekiyordu benim ki 14 bin küsur olmus çok pimpirikliyim canım yaa bu seferde acaba ikiz mi yoksa mol gebelik mi vs. her şeyi dusunuyorum. Salı günü doktora gideceğim bakalım neler olacak hayirlisini istiyorum Allahtan
Çok sevindimCoook teşekkürler kizlar. Inşallah en kısa zamanda Allah size de nasip etsin çok bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?