Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta da cikmis çok şükür 14 bin küsur olmus ama çok sancım var şu an anneme bayram temizliğine çok az yardim ettim çok kötüyüm şu an
Dikkat et kuzum kendine bu bayram temzlk dört dörtlük olmasın nolcak

27 yaşım kuzum kaybettiğim için galiba daha çok istiyorum artık.. Pko falan derken çevrem çocuk sahibi olan hamile ve yeni doğurmak üzere olan dolu iyice bunaldım
Yavrum yaşın genç daha zamanı varmış daha üzülme yıpratma kendini. Bak bnmde 2 kaybım var pko lu da deilim üstelik herşey normal de nasip kısmet.

Dikkat et kuzum kendine bu bayram temzlk dört dörtlük olmasın nolcak
Dort dörtlük yapmadık ama işte annem 70 yaşında sağlığı yerinde ama içim rahat etmiyor bir de aile büyüğü çok geleni olur bir şeyin ucundan tutmak istiyorum temizlik için birini çağırayım dedim ama koronadan dolayı korktum eşime mutfak dolaplarının üstünü sildirdim altını ben sildim bir de buzdolabının içini temizledim bu kadar su an bayağı sancım var. Ya annemler dogurana kadar tarlada calisirmis biz niye böyleyiz anlamadım zamanın tembelliginden heralde tüm kaslarımız zayıf

ama onlarla aynı besinleri mi tüketiyoruz onlar güzel dönemlere denk geldiler daha sağlamlarmış bizden kuzum dikkat et baya iş yapmışşsın daha tazecik hamilesin aman ha

akinti varmiydi

Azze Seni tebrik ederim canım yorumları kaçırmışım topikte hamile görünüyorsun çok sevindim ben de 2 gün erken oldum haber vereyim dedim. Yeni bat 20/08

Azze Hayırlı olsun. Kan verdin mi yükselmeye bakıldı mı? Şimdi gördüm ya çok sevindim.

stoprak canm senı de tekrardan cok tebrik ederim ❤ artıs nasıl düzenli mi
Teşekkür ederim canım daha bunun ultrasonu var kalp atışı var ne bileyim yaa hep bir tedirginlik. En son battan önce 70 di 2 katı artışla bugüne göre 4500 olması gerekiyordu benim ki 14 bin küsur olmus çok pimpirikliyim canım yaa bu seferde acaba ikiz mi yoksa mol gebelik mi vs. her şeyi dusunuyorum. Salı günü doktora gideceğim bakalım neler olacak hayirlisini istiyorum Allahtan

Bir arkadaşımında artışı çok yüksekti canım senin gibi bizde kesin ikiz diyorduk ama bitane kızı olcak şimdi ikiz değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…