- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Kuzum bence seninki çoğul gebelikTeşekkür ederim canımdaha bunun ultrasonu var kalp atışı var ne bileyim yaa hep bir tedirginlik. En son battan önce 70 di 2 katı artışla bugüne göre 4500 olması gerekiyordu benim ki 14 bin küsur olmus çok pimpirikliyim canım yaa bu seferde acaba ikiz mi yoksa mol gebelik mi vs. her şeyi dusunuyorum. Salı günü doktora gideceğim bakalım neler olacak hayirlisini istiyorum Allahtan
İnşallah ikidirTeşekkür ederim canımdaha bunun ultrasonu var kalp atışı var ne bileyim yaa hep bir tedirginlik. En son battan önce 70 di 2 katı artışla bugüne göre 4500 olması gerekiyordu benim ki 14 bin küsur olmus çok pimpirikliyim canım yaa bu seferde acaba ikiz mi yoksa mol gebelik mi vs. her şeyi dusunuyorum. Salı günü doktora gideceğim bakalım neler olacak hayirlisini istiyorum Allahtan
Negatif cano 0.91Ayy sonuç çıkınca etiketle beni der
Benim iki gün sürdü bitti kuzum ya temizlik iyi olmuştu kafam dağılıyodu. Eşim en son mutfak fayanslarını telle sürterek temizlerken beni görünce iyi misin demişti kendimi kaybetmişim
Hem vakit geçiyor hemde kafa dağılıyor hemde ev temizleniyor gerçi hergun süpürge tutuyorum ama bugün nevresim falan degistirdimBenim iki gün sürdü bitti kuzum ya temizlik iyi olmuştu kafam dağılıyodu. Eşim en son mutfak fayanslarını telle sürterek temizlerken beni görünce iyi misin demişti kendimi kaybetmişim
Iyi yapmissin
Hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallahhhNegatif cano 0.91
Hahah bende bende hatta dün Pazara gittşm markete gttm ekmek yapıyorum hatta şuan
Benim iki gün sürdü bitti kuzum ya temizlik iyi olmuştu kafam dağılıyodu. Eşim en son mutfak fayanslarını telle sürterek temizlerken beni görünce iyi misin demişti kendimi kaybetmişim
Hem vakit geçiyor hemde kafa dağılıyor hemde ev temizleniyor gerçi hergun süpürge tutuyorum ama bugün nevresim falan degistirdim
Bende zaman gecmeyince temizliğe verdim kendimiyarin adet gunum bakalim nouluyor
Ben de normalde hiç sevmem temizlik yapmayı üşenirim ama bu ara stres atmam lazım diye hissettimYa nasıl boyle temızliğe veriyorsunuz kendınızı kızlar bana da diyinbenım hicbisey yapasım gelmiyor yaa inanın toz almak bile zul geliyor.. Dizi izliyorum ben de onun da eve bi faydası yok işte..
Ben de normalde hiç sevmem temizlik yapmayı üşenirim ama bu ara stres atmam lazım diye hissettim
Bende son zamanlar üşengeç oldum islerimi bitirip dizi izliyorum o kadar yorgun hissediyorum ki nerde uzaniyorum yati veriyorumYa nasıl boyle temızliğe veriyorsunuz kendınızı kızlar bana da diyinbenım hicbisey yapasım gelmiyor yaa inanın toz almak bile zul geliyor.. Dizi izliyorum ben de onun da eve bi faydası yok işte..
Allah razı olsun canımm cok şükürrr Rabbim dualarımı kabul etti ❤ rabbim sen ve isteyen herkese nasip etsinnAzze Seni tebrik ederim canım yorumları kaçırmışım topikte hamile görünüyorsun çok sevindim ben de 2 gün erken oldum haber vereyim dedim. Yeni bat 20/08
Walla benım yemek yapasım bıle gelmiyordu.. Tukenmıslık durumu vardı sanırım, memlekete geldım de ne oldugunu pek anlayamıyorum kalabalıktan.. Yalnızlıktan oluyor sanırım bu durumlar hep.. Bi bebeğimiz olaydıBende son zamanlar üşengeç oldum islerimi bitirip dizi izliyorum o kadar yorgun hissediyorum ki nerde uzaniyorum yati veriyorumama zaman kecsin diye temizlik yapiyorum
Canım cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?