Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bence seninki çoğul gebelik ya ben de çok istiyorum ikiz

İnşallah ikidir güzel düşün, stres yapma bak.. Hersey yolunda olcak

Benim iki gün sürdü bitti kuzum ya temizlik iyi olmuştu kafam dağılıyodu. Eşim en son mutfak fayanslarını telle sürterek temizlerken beni görünce iyi misin demişti kendimi kaybetmişim
Hem vakit geçiyor hemde kafa dağılıyor hemde ev temizleniyor gerçi hergun süpürge tutuyorum ama bugün nevresim falan degistirdim

Benim iki gün sürdü bitti kuzum ya temizlik iyi olmuştu kafam dağılıyodu. Eşim en son mutfak fayanslarını telle sürterek temizlerken beni görünce iyi misin demişti kendimi kaybetmişim
Hem vakit geçiyor hemde kafa dağılıyor hemde ev temizleniyor gerçi hergun süpürge tutuyorum ama bugün nevresim falan degistirdim
Bende zaman gecmeyince temizliğe verdim kendimiyarin adet gunum bakalim nouluyor

Ya nasıl boyle temızliğe veriyorsunuz kendınızı kızlar bana da diyin benım hicbisey yapasım gelmiyor yaa inanın toz almak bile zul geliyor.. Dizi izliyorum ben de onun da eve bi faydası yok işte..

Ya nasıl boyle temızliğe veriyorsunuz kendınızı kızlar bana da diyin benım hicbisey yapasım gelmiyor yaa inanın toz almak bile zul geliyor.. Dizi izliyorum ben de onun da eve bi faydası yok işte..
Ben de normalde hiç sevmem temizlik yapmayı üşenirim ama bu ara stres atmam lazım diye hissettim

Bende son zamanlar üşengeç oldum islerimi bitirip dizi izliyorum o kadar yorgun hissediyorum ki nerde uzaniyorum yati veriyorumama zaman kecsin diye temizlik yapiyorum

Bende son zamanlar üşengeç oldum islerimi bitirip dizi izliyorum o kadar yorgun hissediyorum ki nerde uzaniyorum yati veriyorumama zaman kecsin diye temizlik yapiyorum
Walla benım yemek yapasım bıle gelmiyordu.. Tukenmıslık durumu vardı sanırım, memlekete geldım de ne oldugunu pek anlayamıyorum kalabalıktan.. Yalnızlıktan oluyor sanırım bu durumlar hep.. Bi bebeğimiz olaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…