- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
eveett çok şükür geldiCanımmm bebiş gelmişşş❤ cok tebrik ederim, şimdi takvimden farkettim.. Hayırlı olsunn..
Rabbime şükürler olsun nasip etti bana daAzze canım yorumları okumadım ama hamissin rabbim kucağına sağlıkla almak nasip etsin çok sevindim darısı diğer üyelere inşaallah
İnşallah kuzum hersey yolunda ilerlesineveett çok şükür geldiinşallah saglıklı ilerler hersey yolunda olur. Rabbim sana da nasip rtsin tez zamanda❤ dualarımdasın
Tebrikler canım inşaallah sağlıkla kucağımiza aliriz çok sevindimTeşekkür ederim canımdaha bunun ultrasonu var kalp atışı var ne bileyim yaa hep bir tedirginlik. En son battan önce 70 di 2 katı artışla bugüne göre 4500 olması gerekiyordu benim ki 14 bin küsur olmus çok pimpirikliyim canım yaa bu seferde acaba ikiz mi yoksa mol gebelik mi vs. her şeyi dusunuyorum. Salı günü doktora gideceğim bakalım neler olacak hayirlisini istiyorum Allahtan
İnşallah ona gerek kalmıcak canım tez zama da rabbim saglıklı hamilelik nasip etsin sana da ❤İnşallah kuzum hersey yolunda ilerlesin ❤sen de benım dualarımdasın.
Sen dogurana kadar hamıle kalamazsam dogumda dua et bana noluuurrnormal dogum yap ama
Ben uzanıyorum sen nasılsın ne yapıyorsunNapıyorsunuz kızlaaar
YarinHayırlısı olsun bir dahaki aya inşallahhh❤ Bat ne zamandı
Bende evi temizledim kuzum zaman geçsin diye oturuyorum nasıl gidiyor hamilelikBen uzanıyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
Allah razı olsun canımmm ❤Azze tebrik ederim canim benim sağlıkla ilerlesin inşallah ben de kac gündür giremiyordum simdi gordum cok sevindim
Dualarımız seninle canım sen kendini strese sokmaKızlar bu arada bana dua eder misiniz ben yarın serklaj olucam yani alttan rahme dikiş atacaklar dua eder misiniz endişeliyim daha doğrusu tedirginim
Allah yardımcın olsun canımmKızlar bu arada bana dua eder misiniz ben yarın serklaj olucam yani alttan rahme dikiş atacaklar dua eder misiniz endişeliyim daha doğrusu tedirginim
Ben de bol yatmalı geçiyor riskli olduğum için yarın ameliyat a alacaklar serklaj için tedirginim ama yapacak bir şey yok dua ediyorum bol bolBende evi temizledim kuzum zaman geçsin diye oturuyorum nasıl gidiyor hamilelik
İnşallah sıkıntısız geçer gider kuzum kendini strese sokma sen Allah yardımcın olsunBen de bol yatmalı geçiyor riskli olduğum için yarın ameliyat a alacaklar serklaj için tedirginim ama yapacak bir şey yok dua ediyorum bol bol
Sağol canımDualarımız seninle canım sen kendini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?