Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar...
Dün gecen ay evlenen bi akrabamiz hamile oldugunu soyledi..kendinde çikolata kisti oldugundan ve esinin yaşı var diye korunmayi düşünmüyordu demekki ilk geceden hamile kalmış. .kıskanmak değilde çok değişik icim hüzünlendi...defalarca tekrarliyorum ama belki bilmeyenler vardir...ben 4 yıllık evliyim ve 3.5 yılı vajinismusla gecti malesef 6 ay oldu atlatali haliyle 6 aydır bebek denemeleri var ama sonuc yok...3.5 yıl kaybetmiş olmasaydım bu kadar üzülmezdim ama sanki 4 yıldır deniyor çocuğum olmuyormus gibi hissediyorum...çevremde kimse bilmiyor...herkes çocuğu olmuyor yaftası vurmuş bana...o kadar zoruma gidiyorki insan icine bile girmek istemiyorum konusu açılacak diye...dün gece akrabanin haberini alinca kendim icin üzüldüm bütün gece sayıklamışım uykumda...surekli 15. Gun yumurtlamis demek yumurtasida iyimis demek..bende soyle yumurtladim ama demekki 15. Gün yumurtlamak gerekiyor falan filan diye sayikliyordum... beyin bilinçaltı nasil bisey Ya Rabbim...ben bugünleri cok bekledim dilerim Rabbim daha fazla bekletmez...sizlere de bana da bu guzel haberi almayi tez vakitte hayirla ve sağlıkla nasip eyler insallah

canım hiç takma kafana vajinusmusu atlatmışsın artık olcak Ovülasyon testi kullanıyor musun

Ya hiç üzülme sadece sabret zamanı geldiğinde en hayırlı şekilde seni bulacak nasibin kimsenin lafina bakma Allah dilerse herşey olur sen sadece inancını yitirme

canım hiç takma kafana vajinusmusu atlatmışsın artık olcak Ovülasyon testi kullanıyor musun
İnşallah canım ya İnşallah. .. evet 3 aydır kullanıyorum ama bende pko var çatlamada sorun olduğuni düşünüyorum. .doktora gittim durumu izah ettim hormon testi yapti alttan muayne etti glifor ve gynositol verdi sonraki adetin 5. Günü gel femara baslayalim dedi...bu aydan da ümidim yok eli kulağında adetimin...bayrama denk gelmezse nasipse gidicem 5. Günü

Canim tebrik ederim allah kazasiz belasiz kucagina almayo nasip etsin insallah♥ bize de dua et canim darisi bizim basimiza insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Allah razı olsun kuzum Rabbim gönlünden geçenleri tez vakitte yaşamayı nasip etsin ❤

Ya hiç üzülme sadece sabret zamanı geldiğinde en hayırlı şekilde seni bulacak nasibin kimsenin lafina bakma Allah dilerse herşey olur sen sadece inancını yitirme
Çok doğru söylüyorsun canim ama yüreğime anlatamıyorum işte...3.5 yılım elimden kaydı gitti...buda Rabbimin imtihaniydı ama kimseye diyemiyorum ben daha 6 aydir deniyorum olup olmucağını bile bilmiyoruz diye.. insallah tez vakitte bulur hepimizi nasiplerimiz

Kızlar bu arada bana dua eder misiniz ben yarın serklaj olucam yani alttan rahme dikiş atacaklar dua eder misiniz endişeliyim daha doğrusu tedirginim
İnşallah iyi geçer canım. Senin de mi rahmin y şeklinde neden dikiş atıyorlar?

Sikma canini ağzı olan konuşuyor Allaha sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…