Canım benim çok sağollSikma canini ağzı olan konuşuyor Allaha sığın
Zor zamanlar gecirmissin canım rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıkla kucağına alıp dualarım kabul oldu sevinci yaşatsın sana bak ben 6 yıldır evliyim ve hep erken doğumlarım oldu bu 7. Gebeliğim ve yaşayan hiç bebeğim yok ne yazikki şuan hamile olmama rağmen ne sevinebiliyorum ne üzülüyorum rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin diye dua ediyorum kolay değil 3 bebeğimi kendi elimle toprağa koydum hiç kolay değil doktor doktor gezdim takip etmek istemedi kimse düşün halimi ben artık Rabbime havale ettimSelam kizlar...
Dün gecen ay evlenen bi akrabamiz hamile oldugunu soyledi..kendinde çikolata kisti oldugundan ve esinin yaşı var diye korunmayi düşünmüyordu demekki ilk geceden hamile kalmış. .kıskanmak değilde çok değişik icim hüzünlendi...defalarca tekrarliyorum ama belki bilmeyenler vardir...ben 4 yıllık evliyim ve 3.5 yılı vajinismusla gecti malesef6 ay oldu atlatali haliyle 6 aydır bebek denemeleri var ama sonuc yok...3.5 yıl kaybetmiş olmasaydım bu kadar üzülmezdim ama sanki 4 yıldır deniyor çocuğum olmuyormus gibi hissediyorum...çevremde kimse bilmiyor...herkes çocuğu olmuyor yaftası vurmuş bana...o kadar zoruma gidiyorki insan icine bile girmek istemiyorum konusu açılacak diye...dün gece akrabanin haberini alinca kendim icin üzüldüm bütün gece sayıklamışım uykumda...surekli 15. Gun yumurtlamis demek yumurtasida iyimis demek..bende soyle yumurtladim ama demekki 15. Gün yumurtlamak gerekiyor falan filan diye sayikliyordum... beyin bilinçaltı nasil bisey Ya Rabbim...ben bugünleri cok bekledim dilerim Rabbim daha fazla bekletmez...sizlere de bana da bu guzel haberi almayi tez vakitte hayirla ve sağlıkla nasip eyler insallah
Evet yaaa bende hep yalnızım evdeWalla benım yemek yapasım bıle gelmiyordu.. Tukenmıslık durumu vardı sanırım, memlekete geldım de ne oldugunu pek anlayamıyorum kalabalıktan.. Yalnızlıktan oluyor sanırım bu durumlar hep.. Bi bebeğimiz olaydı❤
Elbet o gun birgün gelecekEvet yaaa bende hep yalnızım evdekeşke bu ay bizde sevinsek yaaa
Ahh canım yaa...senin imtihanının yaninda benimkide neymişZor zamanlar gecirmissin canım rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıkla kucağına alıp dualarım kabul oldu sevinci yaşatsın sana bak ben 6 yıldır evliyim ve hep erken doğumlarım oldu bu 7. Gebeliğim ve yaşayan hiç bebeğim yok ne yazikki şuan hamile olmama rağmen ne sevinebiliyorum ne üzülüyorum rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin diye dua ediyorum kolay değil 3 bebeğimi kendi elimle toprağa koydum hiç kolay değil doktor doktor gezdim takip etmek istemedi kimse düşün halimi ben artık Rabbime havale ettim
Yaaa canim yaaa bende ayni durumdayim...ama bendev vajinumusu erken yendim 8ay olucak evliliyimiz daha 2ay once yendim vajinumusu...ama insanlar senin gibi banada oyle bebeği olmuyor gibi bakiyorSelam kizlar...
Dün gecen ay evlenen bi akrabamiz hamile oldugunu soyledi..kendinde çikolata kisti oldugundan ve esinin yaşı var diye korunmayi düşünmüyordu demekki ilk geceden hamile kalmış. .kıskanmak değilde çok değişik icim hüzünlendi...defalarca tekrarliyorum ama belki bilmeyenler vardir...ben 4 yıllık evliyim ve 3.5 yılı vajinismusla gecti malesef6 ay oldu atlatali haliyle 6 aydır bebek denemeleri var ama sonuc yok...3.5 yıl kaybetmiş olmasaydım bu kadar üzülmezdim ama sanki 4 yıldır deniyor çocuğum olmuyormus gibi hissediyorum...çevremde kimse bilmiyor...herkes çocuğu olmuyor yaftası vurmuş bana...o kadar zoruma gidiyorki insan icine bile girmek istemiyorum konusu açılacak diye...dün gece akrabanin haberini alinca kendim icin üzüldüm bütün gece sayıklamışım uykumda...surekli 15. Gun yumurtlamis demek yumurtasida iyimis demek..bende soyle yumurtladim ama demekki 15. Gün yumurtlamak gerekiyor falan filan diye sayikliyordum... beyin bilinçaltı nasil bisey Ya Rabbim...ben bugünleri cok bekledim dilerim Rabbim daha fazla bekletmez...sizlere de bana da bu guzel haberi almayi tez vakitte hayirla ve sağlıkla nasip eyler insallah
Ay inşAlllahElbet o gun birgün gelecekben kafayı yerim diye korkuyorum mutluluktan ❤
Ya eski kafalar işte çocuğun olsa yok emiyo mu aaa mamamı yiyo niye yürümüyo bu sonra konuşmiyo mu daha derler de derler. Birinci az büyüsün hani ikinci yok mu derler bosvermeye çalışın kızlar hatta ağızlarının payini verin bu bizim hayatımız kararımız deyin bidaha diyebiliyorlarmıYaaa canim yaaa bende ayni durumdayim...ama bendev vajinumusu erken yendim 8ay olucak evliliyimiz daha 2ay once yendim vajinumusu...ama insanlar senin gibi banada oyle bebeği olmuyor gibi bakiyoraz vakit ama kendimi o jadar kotu hissediyorum ki sanki olmuyacakmis gibi seni cok iyi anliyorum bendende kotu oluyorsun şimdi bide her kesi goze sokuyorlar bak yeni evlendi cocugu var falan filan belkide bu kadar ustumuze baski etmeseler daha iyi olur psikolojimiz bozulmaz
Vajinismus öylesi zor bi imtihanki Rabbim kimseyi sınamasın...o eksiklik o yük cok zor...senelerce acısını çektim...çok şükür bitti ama insanlar çok acımasız...her firsatta soruyorlar..cani yanar mı demiyorlar...eşimin bile üzerinde öyle baskı varki is yerinde surekli soruyolarmisYaaa canim yaaa bende ayni durumdayim...ama bendev vajinumusu erken yendim 8ay olucak evliliyimiz daha 2ay once yendim vajinumusu...ama insanlar senin gibi banada oyle bebeği olmuyor gibi bakiyoraz vakit ama kendimi o jadar kotu hissediyorum ki sanki olmuyacakmis gibi seni cok iyi anliyorum bendende kotu oluyorsun şimdi bide her kesi goze sokuyorlar bak yeni evlendi cocugu var falan filan belkide bu kadar ustumuze baski etmeseler daha iyi olur psikolojimiz bozulmaz
Ah bi diyebilsem bi bozabilsem...yapamıyorum onların beni incittiği gibi ben onlari incitemiyorum malesefYa eski kafalar işte çocuğun olsa yok emiyo mu aaa mamamı yiyo niye yürümüyo bu sonra konuşmiyo mu daha derler de derler. Birinci az büyüsün hani ikinci yok mu derler bosvermeye çalışın kızlar hatta ağızlarının payini verin bu bizim hayatımız kararımız deyin bidaha diyebiliyorlarmıevrem92
Allaha havale et o zaman bu konusmalarin sonu gelmiycek çocuğun olsada kuzum dediğim gibiAh bi diyebilsem bi bozabilsem...yapamıyorum onların beni incittiği gibi ben onlari incitemiyorum malesef
Aminn inşaallahAhh canım yaa...senin imtihanının yaninda benimkide neymişRabbim insallah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin birdaha sınamasın insallah...herkese kendi imtihanı ağır geliyor...Rabbim isyan edenlerden eylemesin bugünleri gecirip mutlu günlere kavusmayi nasip eylesin insallah...
Doğru doğru çocuk oluncada senin ilki hemen olmadiydi aman sakin korunma yap hemen 2. Yi derlerAl
Allaha havale et o zaman bu konusmalarin sonu gelmiycek çocuğun olsada kuzum dediğim gibicanini sıkmaya değmez
HayirlisiKırmızılar gelene kadar ümidini kaybetme
Çok teşekkür ederim canim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasipetsin insallahTebrikler canım inşaallah sağlıkla kucağımiza aliriz çok sevindim
Canım daha 6 aydır uğraşıyorsun olacak inşallah ben de 3 buçuk sene sonra hamile kalmıştım oğluma 1 buçuk yıl istememiştim ama isteyipte olmayınca insanın içine bir kor dusuyor aynı şeyleri ben de yaşamıştım canım kendimi eve kapatmıştım resmen. beklemek çok zor inşallah bir an önce hayırlısıyla nasip etsin AllahSelam kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?