Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zor zamanlar gecirmissin canım rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıkla kucağına alıp dualarım kabul oldu sevinci yaşatsın sana bak ben 6 yıldır evliyim ve hep erken doğumlarım oldu bu 7. Gebeliğim ve yaşayan hiç bebeğim yok ne yazikki şuan hamile olmama rağmen ne sevinebiliyorum ne üzülüyorum rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin diye dua ediyorum kolay değil 3 bebeğimi kendi elimle toprağa koydum hiç kolay değil doktor doktor gezdim takip etmek istemedi kimse düşün halimi ben artık Rabbime havale ettim

Evet yaaa bende hep yalnızım evde keşke bu ay bizde sevinsek yaaa

Merhaba kızlar ben de 2018 de evlendim sadece bu yıl Mart ayında çocuk için karar verdik ancak nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim malesef Mayıs ve haziran ayları da hüsranla sonuçlandı bat 3 ağustos bakalım bekliyorum hepimiz için hayırlısı neyse o olsun beni de listeye eklermisiniz

Ahh canım yaa...senin imtihanının yaninda benimkide neymiş Rabbim insallah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin birdaha sınamasın insallah...herkese kendi imtihanı ağır geliyor...Rabbim isyan edenlerden eylemesin bugünleri gecirip mutlu günlere kavusmayi nasip eylesin insallah...

Yaaa canim yaaa bende ayni durumdayim...ama bendev vajinumusu erken yendim 8ay olucak evliliyimiz daha 2ay once yendim vajinumusu...ama insanlar senin gibi banada oyle bebeği olmuyor gibi bakiyoraz vakit ama kendimi o jadar kotu hissediyorum kisanki olmuyacakmis gibi seni cok iyi anliyorum bendende kotu oluyorsun şimdi bide her kesi goze sokuyorlar bak yeni evlendi cocugu var falan filanbelkide bu kadar ustumuze baski etmeseler daha iyi olur psikolojimiz bozulmaz

Ya eski kafalar işte çocuğun olsa yok emiyo mu aaa mamamı yiyo niye yürümüyo bu sonra konuşmiyo mu daha derler de derler. Birinci az büyüsün hani ikinci yok mu derler bosvermeye çalışın kızlar hatta ağızlarının payini verin bu bizim hayatımız kararımız deyin bidaha diyebiliyorlarmı evrem92

Vajinismus öylesi zor bi imtihanki Rabbim kimseyi sınamasın...o eksiklik o yük cok zor...senelerce acısını çektim...çok şükür bitti ama insanlar çok acımasız...her firsatta soruyorlar..cani yanar mı demiyorlar...eşimin bile üzerinde öyle baskı varki is yerinde surekli soruyolarmis 4 koca yıl...bomboş geçmiş gibi...halbuki daha dünmüş gibi...Rabbim tez vakitte feraha çıkarsın hepimizi insallah

Ah bi diyebilsem bi bozabilsem...yapamıyorum onların beni incittiği gibi ben onlari incitemiyorum malesef

Al
Ah bi diyebilsem bi bozabilsem...yapamıyorum onların beni incittiği gibi ben onlari incitemiyorum malesef
Allaha havale et o zaman bu konusmalarin sonu gelmiycek çocuğun olsada kuzum dediğim gibi canini sıkmaya değmez

Aminn inşaallah herkesin imtihanı farklı bir şekilde ve asla kolay değil rabbim hayr etsin hayr versin hayatımıza evlatlarımıza vücudumuza rabbim isteyen kimsenin kucağını boş borakmasin inşaallah

Canım daha 6 aydır uğraşıyorsun olacak inşallah ben de 3 buçuk sene sonra hamile kalmıştım oğluma 1 buçuk yıl istememiştim ama isteyipte olmayınca insanın içine bir kor dusuyor aynı şeyleri ben de yaşamıştım canım kendimi eve kapatmıştım resmen. beklemek çok zor inşallah bir an önce hayırlısıyla nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…