Ben de gördüm şaşırdım nasıl değişiyor ki sen degisemiyorsun değil miTopiğimizin adı değişmiş
yok canım yöneticiler değişmiş sanırımBen de gördüm şaşırdım nasıl değişiyor ki sen degisemiyorsun değil mi
Aaa sen talep ettin sanmıştımTopiğimizin adı değişmiş
2 gün daha bekle cnmYarın yumurtlama nın 10. Günü kızlar kendimi tutamayıp test yapcam galiba
Tutamıyorum kendimi oyyy tamam elimden geleni yapcam kuzum ❤2 gün daha bekle cnm❤
yok valla bende bi baktım böyleAaa sen talep ettin sanmıştım ☺
Cok erken canım sonra negatif cıksa kendini üzcen cok az daha sabır cok az❤Yarın yumurtlama nın 10. Günü kızlar kendimi tutamayıp test yapcam galiba
Olsun güzel olmus, demek ki topiğimize önem veriyolaryok valla bende bi baktım böyle
Demek ki canımOlsun güzel olmus, demek ki topiğimize önem veriyolar
Hoşgeldin canımm. Beklenen Adet Tarihini söylersen listeye eklimMerhaba beni de ekleyebilir misiniz.Pcos’luyum ve bu ay klomifen sitrata başladım son bat günüm 13 Temmuz inşallah bir daha kullanmaya gerek kalmadan hamile kalmış olurum
10. AğustosHoşgeldin canımm. Beklenen Adet Tarihini söylersen listeye eklim
Bende bu ay femara kullandım yarın kontrolüm var yumurtam gelişmiş mi bakılcak ona göre çatlatma iğnesi verilcek, femara kullanınca çabuk kalınıyor diyolar ama bakalımİnşallah canım ya İnşallah. .. evet 3 aydır kullanıyorum ama bende pko var çatlamada sorun olduğuni düşünüyorum. .doktora gittim durumu izah ettim hormon testi yapti alttan muayne etti glifor ve gynositol verdi sonraki adetin 5. Günü gel femara baslayalim dedi...bu aydan da ümidim yok eli kulağında adetimin...bayrama denk gelmezse nasipse gidicem 5. Günü
Benimde misafirim vardı kuzum öyleeKuzum kuafordeydim simdi geldim bi bakayim foruma sen napiosun
Hani isteyince olsun istiyoruz canım benim seni çok iyi anlıyorum ama yüce rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sadece sabr et senin için en hayırlı zaman ne zamansa ozaman nasip olur inşallahSelam kizlar...
Dün gecen ay evlenen bi akrabamiz hamile oldugunu soyledi..kendinde çikolata kisti oldugundan ve esinin yaşı var diye korunmayi düşünmüyordu demekki ilk geceden hamile kalmış. .kıskanmak değilde çok değişik icim hüzünlendi...defalarca tekrarliyorum ama belki bilmeyenler vardir...ben 4 yıllık evliyim ve 3.5 yılı vajinismusla gecti malesef6 ay oldu atlatali haliyle 6 aydır bebek denemeleri var ama sonuc yok...3.5 yıl kaybetmiş olmasaydım bu kadar üzülmezdim ama sanki 4 yıldır deniyor çocuğum olmuyormus gibi hissediyorum...çevremde kimse bilmiyor...herkes çocuğu olmuyor yaftası vurmuş bana...o kadar zoruma gidiyorki insan icine bile girmek istemiyorum konusu açılacak diye...dün gece akrabanin haberini alinca kendim icin üzüldüm bütün gece sayıklamışım uykumda...surekli 15. Gun yumurtlamis demek yumurtasida iyimis demek..bende soyle yumurtladim ama demekki 15. Gün yumurtlamak gerekiyor falan filan diye sayikliyordum... beyin bilinçaltı nasil bisey Ya Rabbim...ben bugünleri cok bekledim dilerim Rabbim daha fazla bekletmez...sizlere de bana da bu guzel haberi almayi tez vakitte hayirla ve sağlıkla nasip eyler insallah
Ekledim canım inşallah regl gelmicekAzze benim pko dan dolayı ne zaman geleceği belli değil ama 4 ağustos diye ekler misin tarlusal ilacının regl getirme tahmini süresi
Yaaaa ben 6 ay kullandım yok olmadı ovulasyon testiyle hiç umudum da kalmadı5.ayım ve ben hiç korunmadım ama kalamıyodum. O kadar üzülüyodum ki niye diye düsünüp duruyodum galiba günleri tutturamıyodum. İlk ovulasyon denememde oldu. Ovulasyom testi kullanmayanlar bosa vakit kaybetmesinler hic burdan duyuru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?