Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz. Pcos’luyum ve bu ay klomifen sitrata başladım son sat günüm 13 Temmuz inşallah bir daha kullanmaya gerek kalmadan hamile kalmış olurum

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz. Pcos’luyum ve bu ay klomifen sitrata başladım son bat günüm 13 Temmuz inşallah bir daha kullanmaya gerek kalmadan hamile kalmış olurum
Hoşgeldin canımm. Beklenen Adet Tarihini söylersen listeye eklim

Azze benim pko dan dolayı ne zaman geleceği belli değil ama 4 ağustos diye ekler misin tarlusal ilacının regl getirme tahmini süresi

Bende bu ay femara kullandım yarın kontrolüm var yumurtam gelişmiş mi bakılcak ona göre çatlatma iğnesi verilcek, femara kullanınca çabuk kalınıyor diyolar ama bakalım

Hani isteyince olsun istiyoruz canım benim seni çok iyi anlıyorum ama yüce rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sadece sabr et senin için en hayırlı zaman ne zamansa ozaman nasip olur inşallah

Yaaaa ben 6 ay kullandım yok olmadı ovulasyon testiyle hiç umudum da kalmadı hayırlı olsun sizin de allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…