sağol canım Allah razı olsun aslında benim de hic umudum yoktu ama nasipmis demekki. Bebegimi kaybettim düsük yaptım cok agladım cok canım yandı Rabbim sabrımı arttır imtihanımı kolaylastır bana dayanma gücü ver dedim. Rabbim imtihan etti beni sonunda bebegimi verdi binlerce kez şükürler olsun.. bu mucize içinYaaaa ben 6 ay kullandım yok olmadı ovulasyon testiyle hiç umudum da kalmadıhayırlı olsun sizin de allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende kendimi eve kapadim...kimseyi görmek kalabaliklara girmek istemiyorumCanım daha 6 aydır uğraşıyorsun olacak inşallah ben de 3 buçuk sene sonra hamile kalmıştım oğluma 1 buçuk yıl istememiştim ama isteyipte olmayınca insanın içine bir kor dusuyor aynı şeyleri ben de yaşamıştım canım kendimi eve kapatmıştım resmen. beklemek çok zor inşallah bir an önce hayırlısıyla nasip etsin Allah
Yaaa inşallah Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip eylesin güzel haberlerle gelBende bu ay femara kullandım yarın kontrolüm var yumurtam gelişmiş mi bakılcak ona göre çatlatma iğnesi verilcek, femara kullanınca çabuk kalınıyor diyolar ama bakalım
Canım sen tarlusali ne kadar kullandın...senin bu durumun bende merak uyandiriyor insallah guzel haberler verirsin bizlere☺Yarın yumurtlama nın 10. Günü kızlar kendimi tutamayıp test yapcam galiba
Ay inşallah canımYaaa inşallah Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip eylesin güzel haberlerle gel
Azzecim bu arada benide eklersen en son hamile görünüyordum 10 ağostos batEkledim canım inşallah regl gelmicek
İlk kez kullandım kuzum bekarken de Bi iki kere kullanmıştım tabi. Biteli yedi gün oldu bakalım 15. Gün falan bile regl geliyormuş yani daha Umutlanmamak lazım diye düşünüyorum ama engel olamıyorumCanım sen tarlusali ne kadar kullandın...senin bu durumun bende merak uyandiriyor insallah guzel haberler verirsin bizlere☺
Bi dene bakalım sabah haber ver bizedeİlk kez kullandım kuzum bekarken de Bi iki kere kullanmıştım tabi. Biteli yedi gün oldu bakalım 15. Gün falan bile regl geliyormuş yani daha Umutlanmamak lazım diye düşünüyorum ama engel olamıyorum
Çatlamanın 10. Günü yarın arkadaşlar daha yapma dedi kuzum iki gün sonra yapayım diyorumBi dene bakalım sabah haber ver bizede
İnşallah canımAzzecim bu arada benide eklersen en son hamile görünüyordum 10 ağostos batİlk buraya bat eklettiğimde gelmemişti inşallah gene gelmez be bu sefer sağlıkla ilerler inşallah bu ay totem yaptım burası bana uğurlu gelcek
Yok kuzum benm ztn 28 inde kan testi vermem gerekiyor sali kan vercem sen ne durumdasn var mi belirtin falan testnde silik vardi aslnda senin
Abooowww haydi maşallah maşallah allahım bebişkolar kondursun göbeciklerimize inşallah
Aaa öylemiymis..bende 1 defa kullanmistim bittikten 3 gün sonra mi ne adet olmuştum o kadar uzun sürmediİlk kez kullandım kuzum bekarken de Bi iki kere kullanmıştım tabi. Biteli yedi gün oldu bakalım 15. Gün falan bile regl geliyormuş yani daha Umutlanmamak lazım diye düşünüyorum ama engel olamıyorum
Adete kaç gün var?normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun deniyor ya benim 19 unda yumurtlamam oldu ama bat 7 ağustos 18-19 gün olutor yumurtlamadan sonra? Normal mi diye merak ediyorum daÇatlamanın 10. Günü yarın arkadaşlar daha yapma dedi kuzum iki gün sonra yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?