Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa ben 6 ay kullandım yok olmadı ovulasyon testiyle hiç umudum da kalmadı hayırlı olsun sizin de allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
sağol canım Allah razı olsun aslında benim de hic umudum yoktu ama nasipmis demekki. Bebegimi kaybettim düsük yaptım cok agladım cok canım yandı Rabbim sabrımı arttır imtihanımı kolaylastır bana dayanma gücü ver dedim. Rabbim imtihan etti beni sonunda bebegimi verdi binlerce kez şükürler olsun.. bu mucize için imtihandayız ama sonunda rabbim mukafatını veriyo inşallah

Bende kendimi eve kapadim...kimseyi görmek kalabaliklara girmek istemiyorum 6 ay oldu ama öncesindeki 3.5 yıl beni cok üzüyor. .o zamanlar 23 yasindaydim simdi 27 yasındayim...yaşım geciyor yillar geciyor birde pko olunca bu süreç daha da uzucak diye cok korkuyorum

Bende bu ay femara kullandım yarın kontrolüm var yumurtam gelişmiş mi bakılcak ona göre çatlatma iğnesi verilcek, femara kullanınca çabuk kalınıyor diyolar ama bakalım
Yaaa inşallah Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip eylesin güzel haberlerle gel

Sabırsızlıkla batı bekliyorum bu ay bayrama geliyor muhtemelen doktora da gidemem benim hamilelik işi eylüle kaldı

Ekledim canım inşallah regl gelmicek
Azzecim bu arada benide eklersen en son hamile görünüyordum 10 ağostos bat İlk buraya bat eklettiğimde gelmemişti inşallah gene gelmez be bu sefer sağlıkla ilerler inşallah bu ay totem yaptım burası bana uğurlu gelcek

Canım sen tarlusali ne kadar kullandın...senin bu durumun bende merak uyandiriyor insallah guzel haberler verirsin bizlere☺
İlk kez kullandım kuzum bekarken de Bi iki kere kullanmıştım tabi. Biteli yedi gün oldu bakalım 15. Gün falan bile regl geliyormuş yani daha Umutlanmamak lazım diye düşünüyorum ama engel olamıyorum

İlk kez kullandım kuzum bekarken de Bi iki kere kullanmıştım tabi. Biteli yedi gün oldu bakalım 15. Gün falan bile regl geliyormuş yani daha Umutlanmamak lazım diye düşünüyorum ama engel olamıyorum
Bi dene bakalım sabah haber ver bizede

İnşallah canım

Azze canim yumurtlama gunlerinde iliskiden sonra ozellikle yaptigin bisey var mi hemen kalktin mi yoksa bekledin mi hus3545 cim bende dun isiklari kapattimyumurtlama gunumdu seninle beraber bekliyecez aramizda 1 gun var
Abooowww haydi maşallah maşallah allahım bebişkolar kondursun göbeciklerimize inşallah

İyi geceler hanımlar Allah hayra çıkarsın bugün çok yoruldum ama belimin ortası kasklarım çok ağrıyo ya ümitlenmek istemiyom ama adetime 10 gün kaldı acaba minnoş varda ondan mı oluyo ki

Aaa öylemiymis..bende 1 defa kullanmistim bittikten 3 gün sonra mi ne adet olmuştum o kadar uzun sürmedi

Çatlamanın 10. Günü yarın arkadaşlar daha yapma dedi kuzum iki gün sonra yapayım diyorum
Adete kaç gün var?normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun deniyor ya benim 19 unda yumurtlamam oldu ama bat 7 ağustos 18-19 gün olutor yumurtlamadan sonra? Normal mi diye merak ediyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…