Benim de 11 gün var, yumurtlama olalı 1hafta oldu. Az önce çarşafları değişirken belime sızı girdi. İnşallah ikimizde de bebiş vardırİyi geceler hanımlar Allah hayra çıkarsın bugün çok yoruldum ama belimin ortası kasklarım çok ağrıyo ya ümitlenmek istemiyom ama adetime 10 gün kaldı acaba minnoş varda ondan mı oluyo ki
O kadar o kadarrrr sevindim kiii gözün aydın canıım sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu darısı hepimizin başına tez zamanda ❤sağol canım Allah razı olsun aslında benim de hic umudum yoktu ama nasipmis demekki. Bebegimi kaybettim düsük yaptım cok agladım cok canım yandı Rabbim sabrımı arttır imtihanımı kolaylastır bana dayanma gücü ver dedim. Rabbim imtihan etti beni sonunda bebegimi verdi binlerce kez şükürler olsun.. bu mucize içinimtihandayız ama sonunda rabbim mukafatını veriyo inşallah
3gun boyunca degerlendir canimKızlar bnde ovulasyona başladım testime bi bakssnz pek anlamadım rengi durdukça açılıyor t çizğisi
Çook çook amin abla insallahAllah razı olsun kuzum Rabbim gönlünden geçenleri tez vakitte yaşamayı nasip etsin ❤
Umitlendirmek istemem ama olabilir benim yumurtlama günüme 15 gün vardı ovu testiyle takip edip değerlendirmiştir yumurtlamadan 2 gün sonra bel çukurunun olduğu yerde günlerce ağrı yaşadım hatta burdaki arkadaslarimizada sordum ama o kadar erkendi ki hiç birimiz ona yoramadik takı ciftcizgiyi görene kadarİyi geceler hanımlar Allah hayra çıkarsın bugün çok yoruldum ama belimin ortası kasklarım çok ağrıyo ya ümitlenmek istemiyom ama adetime 10 gün kaldı acaba minnoş varda ondan mı oluyo ki
Belirti göğüsler devam işte sık sık wcye gidiyorum başka bi belirti yok kararsizim yapıp yapmama konusunda erken mi bilmiyorumYok kuzum benm ztn 28 inde kan testi vermem gerekiyor sali kan vercem sen ne durumdasn var mi belirtin falan testnde silik vardi aslnda senin
Adetin kaçıncı günü bugün..yumurtlama olmuş değerlendirin..bu ilk 3 gün cok önemliKızlar bnde ovulasyona başladım testime bi bakssnz pek anlamadım rengi durdukça açılıyor t çizğisi
Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün?Belirti göğüsler devam işte sık sık wcye gidiyorum başka bi belirti yok kararsizim yapıp yapmama konusunda erken mi bilmiyorum
Canim senin 10. Gün silik çıktı eğer varsa belirginlesmistir zaten test...bence deneBelirti göğüsler devam işte sık sık wcye gidiyorum başka bi belirti yok kararsizim yapıp yapmama konusunda erken mi bilmiyorum
12Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün?
Ilk tuvalete çıktım ama ikincisiyle yapsam doğru sonuç verirmiCanim senin 10. Gün silik çıktı eğer varsa belirginlesmistir zaten test...bence dene
Verir verir bence o cokta önemli değilIlk tuvalete çıktım ama ikincisiyle yapsam doğru sonuç verirmi
Işte ilkini yaptım ikinci idrar ile çıkar miBence yap cıkar varsa
Tamam deneyim o zamanVerir verir bence o cokta önemli değil
Az gelsin tuvaletimHadi dene hemen buraya at bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?