Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler hanımlar Allah hayra çıkarsın bugün çok yoruldum ama belimin ortası kasklarım çok ağrıyo ya ümitlenmek istemiyom ama adetime 10 gün kaldı acaba minnoş varda ondan mı oluyo ki
Benim de 11 gün var, yumurtlama olalı 1hafta oldu. Az önce çarşafları değişirken belime sızı girdi. İnşallah ikimizde de bebiş vardır

Kızlar bnde ovulasyona başladım testime bi bakssnz pek anlamadım rengi durdukça açılıyor t çizğisi

Eklentiler

• IMG_20200726_172402.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 41
O kadar o kadarrrr sevindim kiii gözün aydın canıım sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu darısı hepimizin başına tez zamanda ❤

İyi geceler hanımlar Allah hayra çıkarsın bugün çok yoruldum ama belimin ortası kasklarım çok ağrıyo ya ümitlenmek istemiyom ama adetime 10 gün kaldı acaba minnoş varda ondan mı oluyo ki
Umitlendirmek istemem ama olabilir benim yumurtlama günüme 15 gün vardı ovu testiyle takip edip değerlendirmiştir yumurtlamadan 2 gün sonra bel çukurunun olduğu yerde günlerce ağrı yaşadım hatta burdaki arkadaslarimizada sordum ama o kadar erkendi ki hiç birimiz ona yoramadik takı ciftcizgiyi görene kadar

Yok kuzum benm ztn 28 inde kan testi vermem gerekiyor sali kan vercem sen ne durumdasn var mi belirtin falan testnde silik vardi aslnda senin
Belirti göğüsler devam işte sık sık wcye gidiyorum başka bi belirti yok kararsizim yapıp yapmama konusunda erken mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…