Heycan yaptımHahahgidersen gelir
Belirtin var mı hiçHeycan yaptım
Göğüs ler var işte sık wc var bel ve kask ara ara ağrıyor 16 temmuzda çatladı yumurtaBelirtin var mı hiç
Anladım canım, inşallah vardır bebişGöğüs ler var işte sık wc var bel ve kask ara ara ağrıyor 16 temmuzda çatladı yumurta
Hayırlısı neyse o olsun kuzum bakalımAnladım canım, inşallah vardır bebiş
Test kalmadı bende
Yaptin mi kız..benim adet gelmeyince bende demin yaptım ama bembeyaz piripak tek çizgi çıktı☺Hayırlısı neyse o olsun kuzum bakalım
çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim istryen herkese nasip etsin❤
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yapamadım test bozuk çıktı iki çizgide cikmadi sınır oldum başka test yok elimdeYaptin mi kız..benim adet gelmeyince bende demin yaptım ama bembeyaz piripak tek çizgi çıktı☺
Ne diyelim onda da vardir bi hayırYapamadım test bozuk çıktı iki çizgide cikmadi sınır oldum başka test yok elimde
inşallah canım benim çok amin çokca aminBenim de 11 gün var, yumurtlama olalı 1hafta oldu. Az önce çarşafları değişirken belime sızı girdi. İnşallah ikimizde de bebiş vardır
inşallah canım Allahım banada ve tüm isteyenlere nasip eder çok istiyorum rabbimde razı geldiyse bu kez olmuştur umarımUmitlendirmek istemem ama olabilir benim yumurtlama günüme 15 gün vardı ovu testiyle takip edip değerlendirmiştir yumurtlamadan 2 gün sonra bel çukurunun olduğu yerde günlerce ağrı yaşadım hatta burdaki arkadaslarimizada sordum ama o kadar erkendi ki hiç birimiz ona yoramadik takı ciftcizgiyi görene kadar
Pko da etkisi farklı sanırım kuzum ben bekarken kullandığım da da 11. Gün falan olmuştum şimdi de okuyorum 16. Gün falan gelen var ondan bekliyorum işteAaa öylemiymis..bende 1 defa kullanmistim bittikten 3 gün sonra mi ne adet olmuştum o kadar uzun sürmedi
Ben normal değilim kuzum ben pko hastasıyımAdete kaç gün var?normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun deniyor ya benim 19 unda yumurtlamam oldu ama bat 7 ağustos 18-19 gün olutor yumurtlamadan sonra? Normal mi diye merak ediyorum da
Yumurtlama bu kesinlikle değerlendir ve teste devam et çizgi silikleşince çatladı demek o gün de çok önemliKızlar bnde ovulasyona başladım testime bi bakssnz pek anlamadım rengi durdukça açılıyor t çizğisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?