Niye kürtaj olmuştun canım gelişimi falan mı durduCanım ben kürtaj oldum bi hamilelik gecirdim kürtaj olalı da 2 ay oluyo hic korunmadım
Biz anca sahur yapıyoruz canımCanlarım nasılsınızbiz sahuru ettik uyuycaz birazdan ama acayip şişiyorum gece yediğim için halbuki az da yiyorum ama saat geç diye sanırım
Anladım canım vakitler cok yakında ondan sordum bizimde simdi okunuyoAnkara da yaşıyorum canım buralı değilim ama burada yaşıyorum
Canım benim 6 haftalıkken düşük oldu. Sağlıksız gebelik dediler.Niye kürtaj olmuştun canım gelişimi falan mı durdu
Anladım kuzum bu ay sağlıklısı geliyor allahın izniyle hadi bakalımCanım benim 6 haftalıkken düşük oldu. Sağlıksız gebelik dediler.
İnşallah kuzum tek duam oAnladım kuzum bu ay sağlıklısı geliyor allahın izniyle hadi bakalım ❤
Bir aylık hamileyken de karnını tutmazsın yaYaparken iyi sonra nasıl oldu anlamadımbide 1 aylık hamileyken bize gelmişti karnını tutuyodu.
Folik asitNeye 3 ay önce başlamak lazım
Kaç yaşındasınnn benim kaçırdım8 ay olucak
Yani Ağustos’ta 21 olacağımKaç yaşındasınnn benim kaçırdım
Folik Asite canımNeye 3 ay önce başlamak lazım
Kuzum belli olmaz kiSuan sanci cekiyorum kizlar kasiklarim pek bi agrimaya basladi sanirim adetin habercisi (((
Görmemişin cocugu olmşBir aylık hamileyken de karnını tutmazsın ya
Valla hayatim sancidan uyuyamiyorumda agri kesici de kullanamiyorum bari adetim hemen gelsinde orucumu bozar agri kesici alirim napim (((Kuzum belli olmaz ki
O kadar mı kötü ağrınValla hayatim sancidan uyuyamiyorumda agri kesici de kullanamiyorum bari adetim hemen gelsinde orucumu bozar agri kesici alirim napim (((
Canim normalde ilk gun cok agrim olur ikinci gun brz ama bu 1 hafta onceden bel kasik agrisi adet olacagim gun kahverengi ikinci gunu regl geldi ama cok fazla agri bir de normalde bukadar cok gelmez buyuk parcalar geliyor karnimda bi siskinlik var ilk gunku gibi agrilar gecmedi aset bitsin termin almaya calisacagim doktordan mikrob kapmis olabilirim spermden diye dusunuyorumRahim kendini gebelige hazırlamış belli ki canım ondandır o parcalar insallah bu ay gebelik haberini alıcaz hep beraber. Dayanamayacağın şekilde bir ağrıysa dikkat et canım reglidir diyip gecme hastaneye git muhakkak
Ayy saolun teşekkür ederim canım kadınlar. Darısı başınıza inşallah.Oh maşallah ya mutlu oldum şimdiRabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?