Aynen iyi yaparsın canım bir doktora görünmekte fayda var mikrop kaptiysan o da gebeligi engeller en iyisi bi bakılsınCanim normalde ilk gun cok agrim olur ikinci gun brz ama bu 1 hafta onceden bel kasik agrisi adet olacagim gun kahverengi ikinci gunu regl geldi ama cok fazla agri bir de normalde bukadar cok gelmez buyuk parcalar geliyor karnimda bi siskinlik var ilk gunku gibi agrilar gecmedi aset bitsin termin almaya calisacagim doktordan mikrob kapmis olabilirim spermden diye dusunuyorum
Ayy saolun teşekkür ederim canım kadınlar. Darısı başınıza inşallah.Azze cnm 31 inde evlendim bende 11 ay olcak evleneli. Öyle düşünme
Ediyorum emin ol en kısa zamanda nasip etisn Allah sizlere de. 32 ye gircem temmuzda.senle de yakınmış yaşımız . Insallah bizlere de nasip eder canım dua et olur mu
3 yıllık da evliyim 28 yaşındayım inşallah bu ay hepimiz müjdemizi alırızMerhaba kozlar benim de adet günüm 13 Mayıs tabi umarım olmam artık
Amin canımEdiyorum emin ol en kısa zamanda nasip etisn Allah sizlere de. 32 ye gircem temmuzda.
Ağır bir şey falan kaldırmadın değil mi canım.Kızlar az önce göbek deliğimde bir gerilme hissettim garip bir bicimde
Hayır kaldirmadim canımAğır bir şey falan kaldırmadın değil mi canım.
Bazen ağırlık kaldırınca falan göbek düşüyor da ondan sordum canım. Gebelik olabilir o zaman dikkat et forumda öyle belirtisi olan okudum inşallah bebişin geliyordurHayır kaldirmadim canım
İnşaallah canımBazen ağırlık kaldırınca falan göbek düşüyor da ondan sordum canım. Gebelik olabilir o zaman dikkat et forumda öyle belirtisi olan okudum inşallah bebişin geliyordur
Ayyyy canım benim hadi inşallah erken test yapsan çıkar mı acabaKızlar selam napıyosunuz? Benim adetimede yumurtlamaya göre 6 gün kaldı, belirtilerim gittiregl belirtimde yok. Sadece ayaklarım üşüyor ve ara ara hafif beyazımsı akıntım geliyor. Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor
İki yaş bir ay var aramızda, benimleYani Ağustos’ta 21 olacağım
Şimdi test yapsa negatif çıkma olasılığı çok yüksek bence moralini bozmasın adete kadar beklesin arkadaşAyyyy canım benim hadi inşallah erken test yapsan çıkar mı acaba
Beyaz akıntı varsa süper canım, hadi senden de güzel haberler gelsin inşallahKızlar selam napıyosunuz? Benim adetimede yumurtlamaya göre 6 gün kaldı, belirtilerim gittiregl belirtimde yok. Sadece ayaklarım üşüyor ve ara ara hafif beyazımsı akıntım geliyor. Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor
kız gaza gelirim demeAyyyy canım benim hadi inşallah erken test yapsan çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?