Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyilik canım nolsun vallahi senden regli haberi beklerken gebelik haberi gelecek sanki . Kan vermeden söktürücü kullanma canım ya belki geç döllenmedir bebiş vardır kendi başına kullanma hemen

Canım benim o dediğin hormondan belki de gecikti sen yine dediğin gibi pazartesi Bi gebelik testi yap olsa çıkar çıkarmasa başla da sökülsün sen de Bi an evvel diğer döneme yoğunlaş

İyilik canım nolsun vallahi senden regli haberi beklerken gebelik haberi gelecek sanki . Kan vermeden söktürücü kullanma canım ya belki geç döllenmedir bebiş vardır kendi başına kullanma hemen

Ah keşke canım havalara uçarım

Ama boş umutlanmak istemiyorum daha önce bir kere daha böyle gecikmem olduğu için.

Kan da nasıl vereceğim ya sağlık ocağı yarım saat uzakta otobüsle filan gitmem lazım

Canım benim o dediğin hormondan belki de gecikti sen yine dediğin gibi pazartesi Bi gebelik testi yap olsa çıkar çıkarmasa başla da sökülsün sen de Bi an evvel diğer döneme yoğunlaş

Olabilir canım ben de öyle düşünüyorum boşuna vakit kaybediyorum böyle neredeyse reglim bitecekti zaten şimdiye olsaydım

uzakmış yakın mesafede özel hastane falan yok mu bilemedim canım. Daha önce de o kadar olduysa kendini biliyorsundur tabi kuzum gebelik varsa gelmesin yoksa da hemen gelsin uğraştırmasın söktürücüyle falan

uzakmış yakın mesafede özel hastane falan yok mu bilemedim canım. Daha önce de o kadar olduysa kendini biliyorsundur tabi kuzum gebelik varsa gelmesin yoksa da hemen gelsin uğraştırmasın söktürücüyle falan

Yok maalesef canım neyse bekleyeceğim artık.

Bekarken hiç böyle şeyler olmazdı.

Hatta senelerce kistim vardı epey büyük o zamanlar bile gecikmem olmuyordu ne zaman bebek düşünmeye başladım böyle şeyler olmaya başladı.

Stres yapıyoruz canım ondan, çok fazla düşünmemek gerekiyor oluruna bırakmalıyız, inşallah yapabiliriz tabi

Canım otobüse binme taksiyle git gidersen eğer

Yaa siz adet olmaamayı bekliyosunuz ben adet olmayı işe bakk bi adet olsam yeni ay benim içinde başlsa ama yok olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…