Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa siz adet olmaamayı bekliyosunuz ben adet olmayı işe bakk bi adet olsam yeni ay benim içinde başlsa ama yok olmuyorum

Ben de aynı durumdayım

Canım eğer hamile olmadığına eminsen, birgebeningunlugu hesabında regl olmak için masaj var onu dene istersen daha önce yaptın mi bilmiyorum da.

Pazartesi emin olursam ben de başlayacağım, o şekilde olan varmış yazmışlar yorumlara.

aynen canım dün başladım. Bugünde yaptım sabah inşallah faydasını görürüm düne kadar karın bel agrımda vardı ama bugün o da kesildi hiç yok vücudum ne yapmak istiyor anlamıyorum artık

Güzel şimdilik canm Doktora gitmeyi bekliyom bu günde test yaptm koyu şükürr
Cok şükür canım benim hep güzel gitsin sağlikla bebegini kucağına alırsın insallah . Yarın da varsa test yap doktora gidene kadar kontrolunu oyle sağlamış olursun

aynen canım dün başladım. Bugünde yaptım sabah inşallah faydasını görürüm düne kadar karın bel agrımda vardı ama bugün o da kesildi hiç yok vücudum ne yapmak istiyor anlamıyorum artık

Hadi inşallah canım fayda ederse yaz burdan

Cok şükür canım benim hep güzel gitsin sağlikla bebegini kucağına alırsın insallah . Yarın da varsa test yap doktora gidene kadar kontrolunu oyle sağlamış olursun
Aynen cann deniycem deniyomda erken gebelik testiylee az kaldı doktora gideyim hbr edcem yine

canım sen baska bi dr a gitsen mi belki sağlıklı bir gebeliktir, test varsa denesen mi yine
Yok cnm hiç sanmıyorum çünkü değerlerim hiç olabilecek gibi değildii zaten haftaya tekrsr kan testi yaptırıcam değerim 5in altına düşmüş mü diye bakmak içinn ama hiç bi beklentim yokk bu ay için

k
benim belirtilerim gitti, bitrk yak üşümesi vr ara ara beyaz akıntı çok bir umudum yok ama bu ay, niye bilmiyorum
uzum benm hala böyle bem beyaz akıntım içinde lekede var pembemsi ama cok değil azckk odaa normal ilk aylarda inşAllah hamilesindir benm akıntılarm adet gününden sonra başladıı benmde adet gününe kdr bitmişdii belirtiıer hatta ben hiss ediyodum ama neden yok diyodum belirti sonra geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…