Yaa siz adet olmaamayı bekliyosunuz ben adet olmayı işe bakk bi adet olsam yeni ay benim içinde başlsa ama yok olmuyorum
Selam canım iyiyiz stres yapmamak icin çabalıyoruzmerhaba kızlar nasılsınızz
Ben de aynı durumdayım
Canım eğer hamile olmadığına eminsen, birgebeningunlugu hesabında regl olmak için masaj var onu dene istersen daha önce yaptın mi bilmiyorum da.
Pazartesi emin olursam ben de başlayacağım, o şekilde olan varmış yazmışlar yorumlara.
Güzel şimdilik canmSelam canım iyiyiz stres yapmamak icin çabalıyoruz. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Canm sizde dikkat edin Olmayacak diye düşünmeyinnnDikkat et kendine canm. İnşallah ama yapmamakta Zor bu durumlarda
Cok şükür canım benim hep güzel gitsin sağlikla bebegini kucağına alırsın insallahGüzel şimdilik canmDoktora gitmeyi bekliyom bu günde test yaptm koyu şükürr
aynen canım dün başladım. Bugünde yaptım sabah inşallah faydasını görürüm düne kadar karın bel agrımda vardı ama bugün o da kesildi hiç yok vücudum ne yapmak istiyor anlamıyorum artık
Aynen cann deniycem deniyomda erken gebelik testiyleeCok şükür canım benim hep güzel gitsin sağlikla bebegini kucağına alırsın insallah. Yarın da varsa test yap doktora gidene kadar kontrolunu oyle sağlamış olursun
süpeeerrrGüzel şimdilik canmDoktora gitmeyi bekliyom bu günde test yaptm koyu şükürr
Yok ben o konuda olumlu düşünüyorum artık kkendimi motive etmeye calısıyorum ah bide bi adet olsamtek sorunum adet olmamamkCanm sizde dikkat edin Olmayacak diye düşünmeyinnn
canım sen baska bi dr a gitsen miYaa siz adet olmaamayı bekliyosunuz ben adet olmayı işe bakk bi adet olsam yeni ay benim içinde başlsa ama yok olmuyorum
Yok cnm hiç sanmıyorum çünkü değerlerim hiç olabilecek gibi değildii zaten haftaya tekrsr kan testi yaptırıcam değerim 5in altına düşmüş mü diye bakmak içinn ama hiç bi beklentim yokk bu ay içincanım sen baska bi dr a gitsen mibelki sağlıklı bir gebeliktir, test varsa denesen mi yine
En önemlisi kendinin inanmasıymış canmYok ben o konuda olumlu düşünüyorum artık kkendimi motive etmeye calısıyorum ah bide bi adet olsamtek sorunum adet olmamamk
benim belirtilerim gitti, bitrk yak üşümesi vr ara ara beyaz akıntıSizde yenilikler neler var kızlar
İnşallah canm inşallahhEn önemlisi kendinin inanmasıymış canmİnşAllah olursunda yeni başlangıc olut
evet haklısın ama ne bileyim, belki bir umut dıye düşündümYok cnm hiç sanmıyorum çünkü değerlerim hiç olabilecek gibi değildii zaten haftaya tekrsr kan testi yaptırıcam değerim 5in altına düşmüş mü diye bakmak içinn ama hiç bi beklentim yokk bu ay için
uzum benm hala böyle bem beyaz akıntım içinde lekede var pembemsi ama cok değil azckk odaa normal ilk aylarda inşAllah hamilesindir benm akıntılarm adet gününden sonra başladıı benmde adet gününe kdr bitmişdii belirtiıer hatta ben hiss ediyodum ama neden yok diyodum belirti sonra geldibenim belirtilerim gitti, bitrk yak üşümesi vr ara ara beyaz akıntıçok bir umudum yok ama bu ay, niye bilmiyorum
Olsun canımm bidahaki aylarda olur inşallah artık onudert etmiyorum hayırlısı olsunn. Ama ben adette oliyimevet haklısın ama ne bileyim, belki bir umut dıye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?