İnşllh çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, gönülden dua ediyorum,dikkat et kendine bol bol dinlenk
uzum benm hala böyle bem beyaz akıntım içinde lekede var pembemsi ama cok değil azckk odaa normal ilk aylarda inşAllah hamilesindir benm akıntılarm adet gününden sonra başladıı benmde adet gününe kdr bitmişdii belirtiıer hatta ben hiss ediyodum ama neden yok diyodum belirti sonra geldi
sağol canm İnŞallah sende beıirti yok diye üzülme bi adetin geciksin bakk neler oluyoİnşllh çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, gönülden dua ediyorum,dikkat et kendine bol bol dinlen
İnşAllah hamişsindir bende adet gün bunları yaşadm ama olmadmSelam kızlar benm adet tarihim geldi, adet belirtilerim var ama hayırlısıAteş basması oluyor, ayaklarım üşüyor, belimde sızlıyor hadi bakalım dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah canım oğluma bi kardeş çok istiyoruz Rabbim nasip ederseİnşAllah hamişsindir bende adet gün bunları yaşadm ama olmadm
İnşAllahİnşallah canım oğluma bi kardeş çok istiyoruz Rabbim nasip ederse
amin inşallah kuzum hepimize verir Rabbim inşallah bu mübarek günlerde
Onun günü ne zamandı?
Belirtin var mı?amin inşallah kuzum hepimize verir Rabbim inşallah bu mübarek günlerde
Ya ben sürekli@Sarisinmelekk @RehisMaliko @Sohrabb M momteacher Z Zeynep1307 Kızceler batlar geldi gelcek heycandan ölmediniz dimi? Ses verin teyzosu bekliyo burda minnakları
Ya ben sürekli uyuyorum gece olduģunda midem bulanıyor ve vücudumda uyuşmalar oluyo yarın benimde yarın bat bakalım inşallah vardır çok istiyorum ❤❤❤ isteyen herkesde dualarımda inşallah@Sarisinmelekk @RehisMaliko @Sohrabb M momteacher Z Zeynep1307 Kızceler batlar geldi gelcek heycandan ölmediniz dimi? Ses verin teyzosu bekliyo burda minnakları
Dündü o canımOnun günü ne zamandı?
imşallah vardır csnım. Uyku hali hamilelkte olur zatenYa ben sürekli
Ya ben sürekli uyuyorum gece olduģunda midem bulanıyor ve vücudumda uyuşmalar oluyo yarın benimde yarın bat bakalım inşallah vardır çok istiyorum ❤❤❤ isteyen herkesde dualarımda inşallah
imşallah vardır csnım. Uyku hali hamilelkte olur zaten
Inşallah ya rabbim bu ay kısmet etmiştir inşallah
Hamilelik belirtisi olarak aramak istemiyorum çünkü geçen ay 1gün gecikince çok umutlanmıştımBelirtin var mı?
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzedigi icin anlamak cok zor zaten kuzumHamilelik belirtisi olarak aramak istemiyorum çünkü geçen ay 1gün gecikince çok umutlanmıştımadetimin belirtileri var, ayaklarım üşüyor, ateş basması oluyor, bide belim sızlıyor,afedersiniz hafif su gibi akıntı var ama hepsi adetlerimden önce olan belirtiler bakalım o mı bu mu inşallah adet değildir
Aynen canım, oğlumda çok erken öğrenmiştim, Adetime 5-6gün vardı öğrendiğimdeAdet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzedigi icin anlamak cok zor zaten kuzum
İnşallah gelmez canım. 31.gün hangi güne geliyoYok canım gelmedi. Geçen ay 31. günde gelmiş. Yine öyle olabilir☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?