Olsun canım daha yolun basındasın umitsizlik yok aslaAynen canım, oğlumda çok erken öğrenmiştim, Adetime 5-6gün vardı öğrendiğimdebu kez farklı ama ya ilkinde ilk ay olmuştu, şimdi 4.ayım deniyoruz bakalım Rabbim hayırlı zamanda versin
30 bugün 31 yarın canımİnşallah gelmez canım. 31.gün hangi güne geliyo
Gelmez insallah30 bugün 31 yarın canım
6 gün varken normal gebelik testinde çıktı silik çizgi bende cnm. Dene derim. Erken gebelik te daha silik çktı güvenme erken gebelik testlerinekız gaza gelirim demeAslında evde çok test var ama, hepsi normal test erken gebelik değil, sonra üzülüyorum gecikene kadar yapmama kararı aldım, dayanabilirsem
Hayırlı olsun. Bat ne zaman dı sizin kan bsktırdınız mı hiç.Güzel şimdilik canmDoktora gitmeyi bekliyom bu günde test yaptm koyu şükürr
bat 23canm daha baktırmadm p tesi gidicem balımHayırlı olsun. Bat ne zaman dı sizin kan bsktırdınız mı hiç.
Kaçıncı denemenizdi birde özel bir şey yaptiniz miuzum benm hala böyle bem beyaz akıntım içinde lekede var pembemsi ama cok değil azckk odaa normal ilk aylarda inşAllah hamilesindir benm akıntılarm adet gününden sonra başladıı benmde adet gününe kdr
bitmişdii belirtiıer hatta ben hiss ediyodum ama neden yok diyodum belirti sonra geldi
Hayırlı olsun cnmbat 23canm daha baktırmadm p tesi gidicem balım
Maşallah Canm Sağlılkı Gebelik gecirelim İnşAllah bende p tesi gidicem senin testlerde nasl çıkmışdı canm? veya şu anda nasl testlerin koyuluğuHayırlı olsun cnmbenimde bat 27. 23 nisan da baktırdım 36 idi.
kanıma giriyorsun, girme6 gün varken normal gebelik testinde çıktı silik çizgi bende cnm. Dene derim. Erken gebelik te daha silik çktı güvenme erken gebelik testlerine
Ya bende bu gece niyet ederek uyudum , Allahım çocuğum olucakmı olıicakmı öğrenmek istiyorum diye niyet ederek uyudum ve aşırı bir kanama gördüm rüyada et parçaları böyle büyük büyük hala şoktayım :/Nasılsınız kızlar ?
Ben artık hamilelik rüyaları yerine, regl olduğumu görüyorum
Pazartesi test yapacağım artık çıkmazsa, evde tarl... adet söktürücü ilaç var ona mı başlasam diyorum.
Kuzum kötü düşünme. Bizde hamile oldugumuzu görüyoruz ama degiliz onun gibi bişeyYa bende bu gece niyet ederek uyudum , Allahım çocuğum olucakmı olıicakmı öğrenmek istiyorum diye niyet ederek uyudum ve aşırı bir kanama gördüm rüyada et parçaları böyle büyük büyük hala şoktayım :/
Ne anlama geliyormuş peki canımYa bende bu gece niyet ederek uyudum , Allahım çocuğum olucakmı olıicakmı öğrenmek istiyorum diye niyet ederek uyudum ve aşırı bir kanama gördüm rüyada et parçaları böyle büyük büyük hala şoktayım :/
Dün daha koyuydu bugün yapmadım yarın yapcm bide. Seninkiler nssılMaşallah Canm Sağlılkı Gebelik gecirelim İnşAllah bende p tesi gidicem senin testlerde nasl çıkmışdı canm? veya şu anda nasl testlerin koyuluğu
Yumurtlamadan kaç gün geçti. Döngün kaç gün sürüyor.kanıma giriyorsun, girme
benm böyle canm bakarmısınDün daha koyuydu bugün yapmadım yarın yapcm bide. Seninkiler nssıl
Gerçek hayatta davranışlarımda bir yanlış olduğuna delaletmiş, aşırı kafaya takıyprum bu çocuk işini belkide bu Allahın gücüne gidiyor :/ estağfirullahNe anlama geliyormuş peki canım
gunnerimizde yakınDün daha koyuydu bugün yapmadım yarın yapcm bide. Seninkiler nssıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?