- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
Erken erken yapma canım sabret braz daha çok varmışBu arada hayırlı akşamlar herkesebugünü saymazsak 7 gün bata. Durdurun beni test yapmim ya:))) daha çok erken dimi :)
Hay pembe değil kırmızı bildiğin kahverengi falan da değilPembe mi canım
Bende senin durumundayım, benimde 6-7 günüm var, bu sabah uyandım aldım testi elime bide pet bardakBu arada hayırlı akşamlar herkesebugünü saymazsak 7 gün bata. Durdurun beni test yapmim ya:))) daha çok erken dimi :)
Bu arada hayırlı akşamlar herkesebugünü saymazsak 7 gün bata. Durdurun beni test yapmim ya:))) daha çok erken dimi :)
Yok daha yapmadım düşünüyorum bugün 9. Günüm, kendimi zor tutuyorumYani çatlama günü ile 10.gün oldu. 8 günde yaptım yoktu bişey sanrm. Siz 9 günde mi yaptnz
Daha bebek yerleşmemiştir bile bi dur bi sakin
Yumurtlamanın kaçıncı günü daha.
Yarın sabah yap sonra 2 gğn sonra tekrar et varmı belirti felan ilk gebelik mi olcakYok daha yapmadım düşünüyorum bugün 9. Günüm, kendimi zor tutuyorum
2 gün sonra yapabilirsin belkimBugün 8. günü :)
Yerleşme kanaması pembe yada soluk kahverengi olur diye biliyorumHay pembe değil kırmızı bildiğin kahverengi falan da değil
2 gün sonra yapabilirsin belkimvarmı belirti felan herhangi bişey
İlk gebelik mi olcak. Göğüsler de varmı hassasiyet.Ya ara ara karnıma regl sancısı giriyor ama uzun sürmüyor. Birde hep sol kasığım ağrıyor. Normalde bel ve karın ağrısı olurdu regl olana kadar sürerdi. Bu sefer sadece karın ağrım oluyor oda hafiften
İlk gebelik olacak olursa, belirtim kasık ağrılarım batma hissi, bide göbeğimin biraz altına batma oldu dün bikaç kere.Yarın sabah yap sonra 2 gğn sonra tekrar et varmı belirti felan ilk gebelik mi olcak
İlk gebelik mi olcak. Göğüsler de varmı hassasiyet.
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur bu ay hepimizeHayır ikinci olacak. Diğerini kaybettim. Normalde oda çok acaip şişerdi ve çok fazla sızlardı oda yok. Diğer hamilelik belirtim de adetime bir iki gün kala koku hassasiyeti olmuştu tek hatırladığım o
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur bu ay hepimize
Öyle deme ben hiç beklemediğim zamanda öğrendim. İnş alırsın güsel haberleri.İlk gebelik olacak olursa, belirtim kasık ağrılarım batma hissi, bide göbeğimin biraz altına batma oldu dün bikaç kere.
2 gün sonra Ayın 27 sinde yapayım diyorum o gün evlilik yıldönümümüz, 2. Çizgi fln çıkarsa hepsini bi arada kutlarıztabii benimki büyük bi hayal işte canım.
Geçmiş olsun. Benimde ilki boş gebelik ti düşürdüm. 2.de ilki gibi belirti yoktu bende de kasık ağrısı dışında sadece.Hayır ikinci olacak. Diğerini kaybettim. Normalde oda çok acaip şişerdi ve çok fazla sızlardı oda yok. Diğer hamilelik belirtim de adetime bir iki gün kala koku hassasiyeti olmuştu tek hatırladığım o
Geçmiş olsun. Benimde ilki boş gebelik ti düşürdüm. 2.de ilki gibi belirti yoktu bende de kasık ağrısı dışında sadece.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun sizede. İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?