- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
Hosgeldin canım aramıza. Baska belirtilerinde var mı kasık agrısı hamilelik belirtşsiKızlar benim adetime 12 gün varken kahve rengi akımtım geldi şimdide 4 5 gündür kasıklarım ağrıyor adetime 6 gün kaldı hala kasık ağrım var sizce gebelik var mıdır bu arada bat 2 mayıs
3 cnm belkide boyle bir durumdur benjmkisiVallahi kuzum ilk aylar da regl görenleri okumuştum. Tabi düşük bi ihtimal ama belli de olmaz. Senin kacıncı günün bugğn
İnşallah olur Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahEvet canım bende bu testten kullanıyorum pik yapmış yarın ki daha koyu çıkacak büyük ihtimal bu günleri değerlendirmelisin
Aynen canım olabilir3 cnm belkide boyle bir durumdur benjmkisi Eki Görüntüle 2625518
Mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı var ama sanki erken bunlar içinHosgeldin canım aramıza. Baska belirtilerinde var mı kasık agrısı hamilelik belirtşsi
Mide bulantısı ilk zamanlar olmaz diyolar belki psikolojikte olabilir o. Ne zamandır deniyosun bebek icin.Mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı var ama sanki erken bunlar için
Bu arada hoşbuldum Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsinHosgeldin canım aramıza. Baska belirtilerinde var mı kasık agrısı hamilelik belirtşsi
1sene oldu pcoluyum ve yumurta rezervim var doktorum tüp bebek öneriyor ama ben beklemek istedim erken olduğunu düşünüyorum bir buçuk sene beklicem ondan sonra tüp bebek denicemMide bulantısı ilk zamanlar olmaz diyolar belki psikolojikte olabilir o. Ne zamandır deniyosun bebek icin.
Bi bakmışsın çift yumurtlamış ım hadi hayırlısı yarın belli olur :)Çok merak ettim bende yapmaya devam et bakalım ne olacak yakındır belki de ondan oluyor
Anladım canım inşallah bu sefer olmustur. Bata da az kalmıs zaten insallah gelmez kırmızılarr1sene oldu pcoluyum ve yumurta rezervim var doktorum tüp bebek öneriyor ama ben beklemek istedim erken olduğunu düşünüyorum bir buçuk sene beklicem ondan sonra tüp bebek denicem
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin minnoşlarımızıAnladım canım inşallah bu sefer olmustur. Bata da az kalmıs zaten insallah gelmez kırmızılarr
Amin canım inşallah. Burda dertleşşp konusuyoruz iste. Hatta 3 tane gebemiz bile varİnşallah Rabbim hepimize nasip etsin minnoşlarımızı
Canım yumurta rezervine kadın doğum doktorumu bakmıkmıştıİnşallah Rabbim hepimize nasip etsin minnoşlarımızı
İnşallah ya 1 sene oldu her ay adetim yaklaşınca test yapmaktan ellerim titrer oldu strese giriyorum artıkAmin canım inşallah. Burda dertleşşp konusuyoruz iste. Hatta 3 tane gebemiz bile varbizimde aralarına katılmak nasip olur inşallah
Canım erkenden test yapma kendini strese sokıyosan eger bırak günün gelsin gecsin öyle yapİnşallah ya 1 sene oldu her ay adetim yaklaşınca test yapmaktan ellerim titrer oldu strese giriyorum artık
Evet hem kadın doğum hemde kısırlık bölümüne yani tüp bebek bölümüne gittim 3 doktor aynı şeyi söylediCanım yumurta rezervine kadın doğum doktorumu bakmıkmıştı
Öyle yapıyorum zaten pco olduğum için adet düzenim yok bazen 2 ay bile gecikiyorumCanım erkenden test yapma kendini strese sokıyosan eger bırak günün gelsin gecsin öyle yap
Canım bende bir çok test yaptırdım doktor benim hiç yumurta rezervime bakmadı da ondan sordum acaba başka bölümde falan mı yaptırmak gerekiyor diyeEvet hem kadın doğum hemde kısırlık bölümüne yani tüp bebek bölümüne gittim 3 doktor aynı şeyi söyledi
Yumurtlama gününü nasıl takip edşyosun pekiÖyle yapıyorum zaten pco olduğum için adet düzenim yok bazen 2 ay bile gecikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?