Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adetime 12 gün varken kahve rengi akımtım geldi şimdide 4 5 gündür kasıklarım ağrıyor adetime 6 gün kaldı hala kasık ağrım var sizce gebelik var mıdır bu arada bat 2 mayıs
Hosgeldin canım aramıza. Baska belirtilerinde var mı kasık agrısı hamilelik belirtşsi

Hosgeldin canım aramıza. Baska belirtilerinde var mı kasık agrısı hamilelik belirtşsi
Mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı var ama sanki erken bunlar için

Mide bulantısı ilk zamanlar olmaz diyolar belki psikolojikte olabilir o. Ne zamandır deniyosun bebek icin.
1sene oldu pcoluyum ve yumurta rezervim var doktorum tüp bebek öneriyor ama ben beklemek istedim erken olduğunu düşünüyorum bir buçuk sene beklicem ondan sonra tüp bebek denicem

1sene oldu pcoluyum ve yumurta rezervim var doktorum tüp bebek öneriyor ama ben beklemek istedim erken olduğunu düşünüyorum bir buçuk sene beklicem ondan sonra tüp bebek denicem
Anladım canım inşallah bu sefer olmustur. Bata da az kalmıs zaten insallah gelmez kırmızılarr

Amin canım inşallah. Burda dertleşşp konusuyoruz iste. Hatta 3 tane gebemiz bile var bizimde aralarına katılmak nasip olur inşallah
İnşallah ya 1 sene oldu her ay adetim yaklaşınca test yapmaktan ellerim titrer oldu strese giriyorum artık

İnşallah ya 1 sene oldu her ay adetim yaklaşınca test yapmaktan ellerim titrer oldu strese giriyorum artık
Canım erkenden test yapma kendini strese sokıyosan eger bırak günün gelsin gecsin öyle yap

Canım erkenden test yapma kendini strese sokıyosan eger bırak günün gelsin gecsin öyle yap
Öyle yapıyorum zaten pco olduğum için adet düzenim yok bazen 2 ay bile gecikiyorum

Evet hem kadın doğum hemde kısırlık bölümüne yani tüp bebek bölümüne gittim 3 doktor aynı şeyi söyledi
Canım bende bir çok test yaptırdım doktor benim hiç yumurta rezervime bakmadı da ondan sordum acaba başka bölümde falan mı yaptırmak gerekiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…