- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Devlette kısırlık polikliniği bakıyor kadın doğum uzmanım biz bazı testleri isteyemiyoruz kısırlığa git orda testleri yaptır dedi bende gittim direk bana pcolusun rezervi var dedi rahim filmi istedi tabi ben korktuğum için erteledim kurbanı bekliyorum birde şu virüsün geçmesini bekliyorum tabi bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz kendi gelir miniğimCanım bende bir çok test yaptırdım doktor benim hiç yumurta rezervime bakmadı da ondan sordum acaba başka bölümde falan mı yaptırmak gerekiyor diye
Uygulama indirmiştim ordan takip ediyorum genel olarak doğru çıkıyor hatta bunun için doktora gittim açıkçası o kadar çok doktora gittim ki bu 1 senede benden bıktılar artıkYumurtlama gününü nasıl takip edşyosun peki
Anladım canım teşekkür ederim bilgin için. İnşallah gerek kalmaz annesi de hemen gelirDevlette kısırlık polikliniği bakıyor kadın doğum uzmanım biz bazı testleri isteyemiyoruz kısırlığa git orda testleri yaptır dedi bende gittim direk bana pcolusun rezervi var dedi rahim filmi istedi tabi ben korktuğum için erteledim kurbanı bekliyorum birde şu virüsün geçmesini bekliyorum tabi bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz kendi gelir miniğim
İnşallah Rabbim hiç birimize aratmasın nasip etsin miniklerimiziAnladım canım teşekkür ederim bilgin için. İnşallah gerek kalmaz annesi de hemen gelir
Doğru cıkıyosa problem yok tabi canım. Sabretsin doktorlar bu bebek askı bitmezUygulama indirmiştim ordan takip ediyorum genel olarak doğru çıkıyor hatta bunun için doktora gittim açıkçası o kadar çok doktora gittim ki bu 1 senede benden bıktılar artık
Amin canım hosgeldin aramıza.Slm hepinize dilerim Allah'tan mayıs ayı dileğimizin kabul olduğu ay olur. Beni de yazar mısın
Ben de 1 5 senedir evliyim bebiş istiyorum adetime 3 gün falan var hiç belirtim yok insAllah hepimize Rabbim sağlıklı bebişler nasip ederKorundun mu hiç yani ne zamandır istiyosun bebek. Beklenen adet tarihin ne canım yazalım listye beraber bekleyelim
1 buçuk sene yanlış olmasın beni de listeye yazar mısın canimBen de 1 5 senedir evliyim bebiş istiyorum adetime 3 gün falan var hiç belirtim yok insAllah hepimize Rabbim sağlıklı bebişler nasip eder
Bunu geçen gün yaptım htta attım buraya yok denecek kdr silik çıkardı. Normal kaset testler dha güvenilir bundan sa şahsen.Eczane de bu vardı bunu yapmıştım bende hangisine inanacağımı şaşırdım işte biri silikti normal test arkadaşlar da hamilesin demişti hatta görmüştü herkes ama erken gebelik üzdü
kuzum bende o testen yapıyorum yaaa bak içime kuşku düştüü ben baya 4 5 tane yaptmmmBunu geçen gün yaptım htta attım buraya yok denecek kdr silik çıkardı. Normal kaset testler dha güvenilir bundan sa şahsen.
Ya çıkmıyor deil ama normal kaset testten dha silik çıktı bende bu marka ama. Mesela geçen gebeliğimde predictor du sanrm 7 gün kala ysptğmda dha netti silikti ams netti. Sen normal kaset test yapmadın mı hiçkuzum bende o testen yapıyorum yaaa bak içim ekuçku düçtüü ben baya 4 5 tane yaptmmm
yaptım kuzum ama daha silk buna göreeeYa çıkmıyor deil ama normal kaset testten dha silik çıktı bende bu marka ama. Mesela geçen gebeliğimde predictor du sanrm 7 gün kala ysptğmda dha netti silikti ams netti. Sen normal kaset test yapmadın mı hiç
Ya takılma oraya bak benim bu sbash ta yaptım koyulaşma varmı die. Bst ın geçti sonuçta panik felan yapma gidip kan verirsin.yaptım kuzum ama daha silk buna göreee
kuzum bendede bu kdr silik felan yani gözle daha gözüküyo iyi ohh içime su serpildiYa takılma oraya bak benim bu sbash ta yaptım koyulaşma varmı die. Bst ın geçti sonuçta panik felan yapma gidip kan verirsin.
Ee ancak ben geçen gebeliğimde normal testte 3 gün kala bile silik çizgiyi göremedim. İçimde o koyu çizgiyi görmek kalmasın diye hamileliğim in 6.haftasında bilem yaptımku
kuzum bendede bu kdr silik delan yani fözle daha gözüküyo iyi ohh içime su serpildi
hahahah aynn bende qalibaa öyle yapıcam Yaa koyu olsun saklarımEe ancak ben geçen gebeliğimde normal testte 3 gün kala bile silik çizgiyi göremedim. İçimde o koyu çizgiyi görmek kalmasın diye hamileliğim in 6.haftasında bilem yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?