Alttan niye yapsınlar ki değer belirli bi seviyeye gelince karından bakılıyor ha bi soeun varsa mesela benim keseyi görmek için (çok saçma şeyler yaşadım ilkinde) alttan defalarca baktılar. Gerekirse bakılsın korkmasen verdinmi kan kac haftan ?? bide qaliba altdan ultrason yapıyolar ? diye duydumoblomov21
ben altdan Bakmaya karşıyım yaaa İnşAllah yaşamayız öyle şeyler bu sefer senin kaçıncı haftan canmAlttan niye yapsınlar ki değer belirli bi seviyeye gelince karından bakılıyor ha bi soeun varsa mesela benim keseyi görmek için (çok saçma şeyler yaşadım ilkinde) alttan defalarca baktılar. Gerekirse bakılsın korkma
Ben en son 36 idi ksn verdim. Yarın bat. Ya yarın ya salı veririm annemle haatsneye gidince bakalım ksçlsrda. Bidahaki hafta da dr giderim inşsen verdinmi kan kac haftan ?? bide qaliba altdan ultrason yapıyolar ? diye duydumoblomov21
Sat a göre 4 hafta 2 gün lük oluyor benimki.Y
ben altdan Bakmaya karşıyım yaaa İnşAllah yaşamayız öyle şeyler bu sefer senin kaçıncı haftan canm
İnşAllah Canm senin daha adete varmışBen en son 36 idi ksn verdim. Yarın bat. Ya yarın ya salı veririm annemle haatsneye gidince bakalım ksçlsrda. Bidahaki hafta da dr giderim inş
benm bilmiyorum son adet mart23Sat a göre 4 hafta 2 gün lük oluyor benimki.
Edcem sende et. Bak geçen bat tan 1 hafta geçti kese göründü bende. Sen kese için 2 yda 3 güne gidersin dr sms kan ver önce emin ol öyle cnmİnşAllah Canm senin daha adete varmışBenç yüksek cıkması lazm gec döllenme değilse İnşAllah bende yarın gidcem yaz banada haber et
4 hafta 6 gün sün sat a göre sen.benm bilmiyorum son adet mart23
Maşallah canm Evet İnşAllah sorun değil ilk kanda normal cıksın ALLAHLN İZNİYLEEEdcem sende et. Bak geçen bat tan 1 hafta geçti kese göründü bende. Sen kese için 2 yda 3 güne gidersin dr sms kan ver önce emin ol öyle cnm
Canım herşey olabilir acil doktora görünmen lazım, bizi de haberdar et insallah kötü bisey yokturGogusumde hala koyulasma var ustune gormeden de korkuyorum adetli hamilelikler var mesela teste gostermeyen
Canım benimde dun akıntım oldu yoksa yumurtlamam erken mi başladı dedim test yaptım erken olmasina ragmen çok silik çıkmadı saniki 2 3 güne koyulaşma olcak gibi duruyor neden erkene geldi ben de anlamadımBi bakmışsın çift yumurtlamış ım hadi hayırlısı yarın belli olur :)
Canım yerleşme kanaması olablr, öyleyse test yaparsan çıkar, benim ilk hamilelilğimde aynı şekilde yaşadım, adete 5gün varken öğrendim gebeliğimiKızlar benim adetime 12 gün varken kahve rengi akımtım geldi şimdide 4 5 gündür kasıklarım ağrıyor adetime 6 gün kaldı hala kasık ağrım var sizce gebelik var mıdır bu arada bat 2 mayıs
Silik değil canım ya gayet net gözüküyor içini ferah tut geliyor inşallah bebişin
Günaydın canım benimde çok karnım ağrıyor bugünGünaydın kızlar nasılsınız bugün. Benim hiç halim yok bugün nedense. Sol tarafım ağrıyor. Ara ara regl sancısı oluyor. Zaman zaten hiç geçmiyor. #son7gün
inşallah canmSilik değil canım ya gayet net gözüküyor içini ferah tut geliyor inşallah bebişin
Günaydın canım benimde çok karnım ağrıyor bugüngaliba olcam regl Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize
Kan verdiniz miYa takılma oraya bak benim bu sbash ta yaptım koyulaşma varmı die. Bst ın geçti sonuçta panik felan yapma gidip kan verirsin.
DÜn bugün, tabi ümidi kesmedim de yine de ağrım çok nasipÜmidini yitirme hemen. Senin bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?