- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Evet canm adet ağrılar başladı vajinada batmalarla beraber ,lekelenme oldu gece Bitti,akıntım başladl ağrılar başladı adet günüm akıntıyı lekeli gördüm test yaptm silikti@oblomowka1 R rhl777 canlar hamilesiniz ya tam bat günü mü adet ağrılarınız vardı? Gerçi birinizin bat gelmedi galiba ama merak ettim
Anladım canım teşekkürlerEvet canm adet ağrılar başladı vajinada batmalarla beraber ,lekelenme oldu gece Bitti,akıntım başladl ağrılar başladı adet günüm akıntıyı lekeli gördüm test yaptm silikti
Ben de 15:00 da test yapcam canım gördün dimi testimi çok silik değildi sanırım benim de yumurtlamam erken olacak şaşırdım doğrusu kasık ağrım ve akıntım var oruç etkiler mi yumurtlama tarihini acabaCanım benimde dun akıntım oldu yoksa yumurtlamam erken mi başladı dedim test yaptım erken olmasina ragmen çok silik çıkmadı saniki 2 3 güne koyulaşma olcak gibi duruyor neden erkene geldi ben de anlamadım
Canım selam ben de pko ve buna bağlı çok hafif İnsülin direnci olan biriyim. Her ay ilaç ile düzenli adet oluyorum. Bebeğimi dört aylıkken sebebi belli olmamakla kaybettim ikinciyi düşünüyoruz korunma sürecimde doktorlara gidip kontrol oldum testler istedim rahim filmi falan çekildi ama hiç amh denilen yumurta rezervime bakılmadı acaba neden olabilir sen özellikle istemiş miydin yoksa alttan falan muayane de yumurtalıkta Bi sorun görüp mü istediler?Devlette kısırlık polikliniği bakıyor kadın doğum uzmanım biz bazı testleri isteyemiyoruz kısırlığa git orda testleri yaptır dedi bende gittim direk bana pcolusun rezervi var dedi rahim filmi istedi tabi ben korktuğum için erteledim kurbanı bekliyorum birde şu virüsün geçmesini bekliyorum tabi bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz kendi gelir miniğim
Benim de 24 mayıs, inşallah son adetimizdirBeninde ekleyin lütfen 24 mayıs
Hangi ilacı kullanıyorsun cnmCanım selam ben de pko ve buna bağlı çok hafif İnsülin direnci olan biriyim. Her ay ilaç ile düzenli adet oluyorum. Bebeğimi dört aylıkken sebebi belli olmamakla kaybettim ikinciyi düşünüyoruz korunma sürecimde doktorlara gidip kontrol oldum testler istedim rahim filmi falan çekildi ama hiç amh denilen yumurta rezervime bakılmadı acaba neden olabilir sen özellikle istemiş miydin yoksa alttan falan muayane de yumurtalıkta Bi sorun görüp mü istediler?
Progestan 100 Mg kullanıyorum canım her ay 27 gün döngü ile regl oluyorum önceden altı yedi ay olmuyordum psikolojik olarak kötü oluyordum düzenli olması iyi hissettiriyorHangi ilacı kullanıyorsun cnm
10 gun nasil dayanacaksın kızBugun adetimn 2.günü. 10 gün gecsin ovulasyon yapayım diye gün sayıyorum bben de ☺zaman çok yavas akıyor ya
Progrstanla hamile kalan çok var, ablam dahil bende 1 kutu içtim doktor istedi diye kist için, siz ne zaman başlıyorsunuz içmeye ve ne kadar kaç adt içiyorsunuzProgestan 100 Mg kullanıyorum canım her ay 27 gün döngü ile regl oluyorum önceden altı yedi ay olmuyordum psikolojik olarak kötü oluyordum düzenli olması iyi hissettiriyor
Canım ben regli nin ilk gününden sayarak 16. Gün başlıyorum sabah bir akşam iki adet. İlaç on günde bitiyor genelde ertesi gün ya da bir gün sonra regl oluyorum toplam döngüm 27 gün oluyor. Bu benim beşinci kutum falan sanırım. Bi önceki bebeğimi kaybedip kanamam durunca başladım beş aydır düzenli regl oluyorumProgrstanla hamile kalan çok var, ablam dahil bende 1 kutu içtim doktor istedi diye kist için, siz ne zaman başlıyorsunuz içmeye ve ne kadar kaç adt içiyorsunuz
Hoşgeldin canım bat tarihin ne1 buçuk sene yanlış olmasın beni de listeye yazar mısın canim
Bekliyorum regl gününü regl gelmesin diye dua ederekAzze baskanim ben daha yumurtlamadim .Sizde durum nedir aklimdasiniz
Canim gördüm testini bugun c ile t aynı çıkar kesin. Hersey etkiliyor olabilir canım demek ki regli biter bitmez ovulasyona baslamak lazımmış her an erken olabiliyor. Benimde senin testindeki 2. Ile ayni cikti dün bugun bakmadım henuzBen de 15:00 da test yapcam canım gördün dimi testimi çok silik değildi sanırım benim de yumurtlamam erken olacak şaşırdım doğrusu kasık ağrım ve akıntım var oruç etkiler mi yumurtlama tarihini acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?