- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 28
Valla ben o ay kimyasal olduğundan çok şüpheleniyorum. İnşallah canım benim ya inşallah en kısa hayırlı zamanda ufÇoğu kadın kimyasal yasayıp bilemiyomus canım cünkü regl olup atıyomuş. Belkide biz de yasadık belirtilerimiz olunca ama anlayamadık. Bizde buraya gebelik testimizi atcaz hemde çift çizgiyle
İnşAllah canm cok stresli benm icin Ama hemen size yazıcam
Olmustur belkide. Oyy oyy bende istiyoruuum hamileliiiikValla ben o ay kimyasal olduğundan çok şüpheleniyorum. İnşallah canım benim ya inşallah en kısa hayırlı zamanda uf
Yok bende acı 2 -3 hafta kadar sürmüştüHer zaman olmuyor ama ara ara acıyor canım. Sende de öyle miydi?
Olmustur belkide. Oyy oyy bende istiyoruuum hamileliiiik
Kimyasala bile üzülemiyor insan en azından hamile kalmışım diye sevinirsin
Yok bende acı 2 -3 hafta kadar sürmüştü
İnşallah canımm bekliyoruz haberleriniİnşAllah canm cok stresli benm icin Ama hemen size yazıcamALLAHLN İZNİYLEE AĞLAYA AĞLAYA GÜZEL HABERLER VEREYİMM
Dokununca acı hep var ama bazen yürürken bile çok acıyor o her zaman olmuyor. İnşallah hamileliktir canım ya dua et :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun canım
Kızlar ben yeni hamileyim sat göre 6.4 günlük gözüküyor daha doktora gitmedim belim ve kasıklarım bazen çok agrıyor hamde sanki adet olacakmışım gibi ama göğüslerim da büyüdü ve sızlıyor aşırı derecede bu normal mi ya korkuyorum da
Çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah
Teşekkür ederim canım 4 ay önce düşük yaptığım için ister istemez çok korkuyorumTebrikler canım. Normal o ağrılar korkma
Teşekkür ederim canım 4 ay önce düşük yaptığım için ister istemez çok korkuyorum
Hayirlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar ben yeni hamileyim sat göre 6.4 günlük gözüküyor daha doktora gitmedim belim ve kasıklarım bazen çok agrıyor hamde sanki adet olacakmışım gibi ama göğüslerim da büyüdü ve sızlıyor aşırı derecede bu normal mi ya korkuyorum da
Kendini yorma ama sakın daha haberi yeni almışsin ne bulaşığı kendini azcık nazlandır canımKızlar yazamadım kusura bakmayın iftar saatine denk geldi yemek bulaşık falan fırsatım olmadı. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız darısı bekleyenlerin başına.
İnşallah canım çok teşekkür ederimHaklısın canım. Ama stres yapma yerleşirken bebek ağrı oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?