Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoğu kadın kimyasal yasayıp bilemiyomus canım cünkü regl olup atıyomuş. Belkide biz de yasadık belirtilerimiz olunca ama anlayamadık. Bizde buraya gebelik testimizi atcaz hemde çift çizgiyle
Valla ben o ay kimyasal olduğundan çok şüpheleniyorum. İnşallah canım benim ya inşallah en kısa hayırlı zamanda uf

Kızlar ben yeni hamileyim sat göre 6.4 günlük gözüküyor daha doktora gitmedim belim ve kasıklarım bazen çok agrıyor hamde sanki adet olacakmışım gibi ama göğüslerim da büyüdü ve sızlıyor aşırı derecede bu normal mi ya korkuyorum da

Dokununca acı hep var ama bazen yürürken bile çok acıyor o her zaman olmuyor. İnşallah hamileliktir canım ya dua et :)

Bende de sol tarafta hep bir ağrı var. Birde alttan birden ağrı oluyor. Normalde sadece karın ve bel ağrısı olurdu çok şimdi o yok. Ay inş tutmuştur yaa.
Başka belirtiler yaşayan varmı arkadaşlar

Tebrikler canım. Normal o ağrılar korkma

Teşekkür ederim canım 4 ay önce düşük yaptığım için ister istemez çok korkuyorum

Haklısın canım. Ama stres yapma yerleşirken bebek ağrı oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inş.

Hayirlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, hormonların fazla salgılanmaya başladı ondandır bence

Kızlar yazamadım kusura bakmayın iftar saatine denk geldi yemek bulaşık falan fırsatım olmadı. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız darısı bekleyenlerin başına.
Kendini yorma ama sakın daha haberi yeni almışsin ne bulaşığı kendini azcık nazlandır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…