Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yazamadım kusura bakmayın iftar saatine denk geldi yemek bulaşık falan fırsatım olmadı. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız darısı bekleyenlerin başına.
Yaaaaa yeni gebemiz mi var Tebrik ederimmmm harika bir haber daha Darısı başımıza

İnşallah canım ya bel agrısı korkutuyor işte
Doktora ne zaman gidiceksin fazla geciktirmeden git canım daha önceki korkundan dolayı tedbirli olmakta fayda var. Çok mecbur kalmadıkça ayağa kalkma uzanarak gecir esin yardımcı olsun

Kızlar bu ay ilk defa ovalasyon test denicem ben uygulama da ki teste göre hareket ediyordum inşallah Mayıs ayı hepimiz için Uğur getirsin önümüze bakacağız yapacak bişe yok

Doktora ne zaman gidiceksin fazla geciktirmeden git canım daha önceki korkundan dolayı tedbirli olmakta fayda var. Çok mecbur kalmadıkça ayağa kalkma uzanarak gecir esin yardımcı olsun
Yarından sonra gidicem canım hastaneye inşallah iyidir adetime 2 gün varken test yaptırdım 5.1 çıktı değerim adetten 2 gün sonra tekrar yaptırdım 59.3 çıktı bir daha yaptırmadım testte koyulugu takip ettim baya koyulaştı bakalım hayırlısı inşallah

Kızlar bişey soracağım ya. Bugün sürekli sol tarafıma ve alttan ara ara birden ağrı giriyor. Kasık ve belimin sol tarafında oluyor bu ağrı. Bu belirti midir sizce. Olan var mı böyle hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…