- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 103
- 31
Nereden alıyorsun canim marka farkediyor muİnşallah ben de umutluyum bu sudan
evet canm bebdede oluyodu İnşAllah hamişsindir Ama Yinede dikkat et yat bir az Batı bekle qaranti olsun
Aktardan alicam canim. Arkadaş mecitoglu marka almış. Gülbahar ölçü videosunda akzer kullandım demiş. Bu su sayesinde gebe kaldığını söylüyorNereden alıyorsun canim marka farkediyor mu
evet canm bebdede oluyodu İnşAllah hamişsindir Ama Yinede dikkat et yat bir az Batı bekle qaranti olsun
Hayırlı olsun inşallah darısı bizlereKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
Senden bi erken gebelik testi bekliyorumİnş yaaa
Hayirlisi dua ile bekliyoruzBekliyorum regl gününü regl gelmesin diye dua ederekson 8 gün
Senin daha yumurtlama olmadı mıHayirlisi dua ile bekliyoruz
Artısın guzel canım bir sorun olmayacak insallah guzel haberlerle dönYarından sonra gidicem canım hastaneye inşallah iyidir adetime 2 gün varken test yaptırdım 5.1 çıktı değerim adetten 2 gün sonra tekrar yaptırdım 59.3 çıktı bir daha yaptırmadım testte koyulugu takip ettim baya koyulaştı bakalım hayırlısı inşallah
Bugun 19.bekliyorum .Ne kadar uzadi bu ay stres oldu tabiSenin daha yumurtlama olmadı mı
Baya ileri gitmişş. Regl de uzuyo böyle oluncaBugun 19.bekliyorum .Ne kadar uzadi bu ay stres oldu tabi
4 gün kala felan yap bence. Elinde test var mıYaa bugünü saymazsak 6 gün kaldı ne zaman yapsam ki
Ay ağzından bal damlıyor canım benim ya salı günü mutlaka haber vereceğim inşallah keseyi falan görürüz sorun olmaz Bursa’da doktor tavsiyesi olan var mı acabaArtısın guzel canım bir sorun olmayacak insallah guzel haberlerle dön
Canım benim 4.5 gün kala testte çok silik çıktıAlmıştım 3 tane, koymuştum kenara :)) 2 gün sonra yapim ozaman :)
sol tarafta benimde vardi battan once o agridan anladim ben hamile oldugumu ama benimki boyle bicak saplanir gibi degilde kasik cizgisi boyunca bi agriydiKızlar bişey soracağım ya. Bugün sürekli sol tarafıma ve alttan ara ara birden ağrı giriyor. Kasık ve belimin sol tarafında oluyor bu ağrı. Bu belirti midir sizce. Olan var mı böyle hamişler
Yap valla kuzum belirtilerin de varAlmıştım 3 tane, koymuştum kenara :)) 2 gün sonra yapim ozaman :)
sol tarafta benimde vardi battan once o agridan anladim ben hamile oldugumu ama benimki boyle bicak saplanir gibi degilde kasik cizgisi boyunca bi agriydi
Canım benim 4.5 gün kala testte çok silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?