Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım:) senin bat ne zaman peki
Cnm bnm adetim erken olmaya basladi sira ile 17.dongu ve 21.dongude adet oluodum bu ay 21. Olmam gerekiodu gecti dedim 21. Dongu yani 25 de olcam herhalde cunku hep erken oluo hic gecikmio 3 4 aydir ama gecti

Hamilelere bisi sorabilirmiyim gogus belirtiniz ne zmn basladi aci ve yanma bide kararmasi ? Bide hic gogusunuzden koltuk altina agri oluomuydu öle dururken.
valla benim gogusler estetikli oldugundan midir nedir bi belirti yok

niye test yapmıyosun balım
Yaptim ama test bozuk cikti ovu testi yaptim dun koyuydu bugun silik cizgi var .s bkleyim dedim bnde.
[/QUOTE]
kuzum benim ilk hamileliğimde göğsümden koltuk altıma ağrı vuruyodu farklı bi ağrı oldugu icin dikkatimi cekmisti göğüs ucum koyulasmıstı ve halkası büyümüştü
Bnmde gogusumden koltuk altima agri girio durduk yere ve bugun hafif koyulasmis ama ucu beyaz .s

Canım sen nerelerdesin bi gittin kayboldun. Nasılsın iyi misin? Yeni tarihi yazda ekleyelim
Ya sürekli hamilelikle ilğili konuşunca rüyalarımda bile sürekli test doğum falan görüyordum. Dedim hazır hastayım bir mola vereyim. Şimdi tam gaz devam inşallah. 16 mayıs bat inşallah

Cnm bnm adetim erken olmaya basladi sira ile 17.dongu ve 21.dongude adet oluodum bu ay 21. Olmam gerekiodu gecti dedim 21. Dongu yani 25 de olcam herhalde cunku hep erken oluo hic gecikmio 3 4 aydir ama gecti

Hiç test yaptın mı peki. Benimde bir kaç aydır gecikiyor ya çok sinir bozucu insan hep ümitleniyor:)

Yaptim ama test bozuk cikti ovu testi yaptim dun koyuydu bugun silik cizgi var .s bkleyim dedim bnde.

Bnmde gogusumden koltuk altima agri girio durduk yere ve bugun hafif koyulasmis ama ucu beyaz .s
[/QUOTE]
Bence sen yarın bi gebelik testi yap kız günün geçmiş çatlamıyon mu canım o koltuk altına vuran agrı kesinlikle hamilelik belirtisi bence cünkü o ay dısında hic olmadı bende

Hiç test yaptın mı peki. Benimde bir kaç aydır gecikiyor ya çok sinir bozucu insan hep ümitleniyor:)
Yaptim bozuk cikti sansima bnde bkleyim dedim agrilar degisik ve suphe ettirio bide bas agrisi basladi nedense hic agrimaz basim sinir bozucu

Ya sürekli hamilelikle ilğili konuşunca rüyalarımda bile sürekli test doğum falan görüyordum. Dedim hazır hastayım bir mola vereyim. Şimdi tam gaz devam inşallah. 16 mayıs bat inşallah
Anladım canım ama biz burda birbirimize de destek oluyoruz

Bence sen yarın bi gebelik testi yap kız günün geçmiş çatlamıyon mu canım o koltuk altına vuran agrı kesinlikle hamilelik belirtisi bence cünkü o ay dısında hic olmadı bende
[/QUOTE]
Bnmde bu yasadiklarim ilk ama hep uzuldugum icin bide ovulasyn testi siliklesince moralim bozuldu olumsuz dusunmeye basladim .s

Bnmde bu yasadiklarim ilk ama hep uzuldugum icin bide ovulasyn testi siliklesince moralim bozuldu olumsuz dusunmeye basladim .s
[/QUOTE]
İlk diyosun bak. Benim suan koltuk altıma vursa agrı derdim hamileyim diye

İlk diyosun bak. Benim suan koltuk altıma vursa agrı derdim hamileyim diye
[/QUOTE]
Cok zmn oldu bole umutlanip husran oldugu o yuzden bi anlik heycan var napiyim korku cok bnde .s ovulasyn koyu olsaydi bugunde belki senin gibi cokdan gaza gelmistim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…