Yap valla kuzum belirtilerin de var
Canım şöyle de düşün herkeste belirtiler farklılık gösteriyo. Kimi hiçbi değişiklik olmadan öğreniyo,kimi farkediyo. Mesala bnim belirtim yok ama belkide hamileyimdrVallaa onda bile tereddütteyim. Acaba başka bişeydenmi bu ağrı diye düşünüyorum :) ama yaparım tabi yine :)
cok siddetliyse bi doktora danisin isterseniz benimki siddetli degildi asiri bi rahatsizlik vermiyordu. Kanamaniz da var mi?Benim ki başka bişeydenmi acaba şuan çok oturamıyorum bile çok fazla
Canım şöyle de düşün herkeste belirtiler farklılık gösteriyo. Kimi hiçbi değişiklik olmadan öğreniyo,kimi farkediyo. Mesala bnim belirtim yok ama belkide hamileyimdr
cok siddetliyse bi doktora danisin isterseniz benimki siddetli degildi asiri bi rahatsizlik vermiyordu. Kanamaniz da var mi?
İnşallah hepimizAy hadi inş hamilesindir
Ben internetten sipariş vereyim dedim de marka bikemedim ikisinede bakayım o zaman :)Aktardan alicam canim. Arkadaş mecitoglu marka almış. Gülbahar ölçü videosunda akzer kullandım demiş. Bu su sayesinde gebe kaldığını söylüyor
kanama olmasi iyi degilmis onun icin sordum. Yarin bi test yapin belki bebek vardirKanamam yok hafiften akıntım var
Yaa sen soledigin bende de oluo .s sol kasikda ve akintim artti hadi insallahKanamam yok hafiften akıntım var
kanama olmasi iyi degilmis onun icin sordum. Yarin bi test yapin belki bebek vardir
Yaa sen soledigin bende de oluo .s sol kasikda ve akintim artti hadi insallah
Canım senin tarihin neydiYaa sen soledigin bende de oluo .s sol kasikda ve akintim artti hadi insallah
hadi insallahAy olmadı yapim yarın belki çıkar :)
Canım sen nerelerdesinSelam herkese. Hastalığım bitti bu ay bebiş için çalışıcaz inşallah. Ben girmeyeli hamileler çoğalmış Maşallah. Hepinizi tebrik ederim. Umarım mayıs ayı hepimize uğurlu gelir. Peş peşe Güzel haberler veririz inşallah
Bnm tarihim karisik 21.de olmadim 25 de olmam gerekiodu ikisinde de olmadim oyuzden geciktim.Canım senin tarihin neydi
Ben de internetten sipariş verecektim de gidip kendim görerek hangisi daha iyiymiş alayım dedimBen internetten sipariş vereyim dedim de marka bikemedim ikisinede bakayım o zaman :)
kuzum benim ilk hamileliğimde göğsümden koltuk altıma ağrı vuruyodu farklı bi ağrı oldugu icin dikkatimi cekmisti göğüs ucum koyulasmıstı ve halkası büyümüştüHamilelere bisi sorabilirmiyim gogus belirtiniz ne zmn basladi aci ve yanma bide kararmasi ? Bide hic gogusunuzden koltuk altina agri oluomuydu öle dururken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?