Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk diyosun bak. Benim suan koltuk altıma vursa agrı derdim hamileyim diye
Cok zmn oldu bole umutlanip husran oldugu o yuzden bi anlik heycan var napiyim korku cok bnde .s ovulasyn koyu olsaydi bugunde belki senin gibi cokdan gaza gelmistim .
[/QUOTE]
Bilmem canım günüm gecse durmam galiba

Cok zmn oldu bole umutlanip husran oldugu o yuzden bi anlik heycan var napiyim korku cok bnde .s ovulasyn koyu olsaydi bugunde belki senin gibi cokdan gaza gelmistim .
Bilmem canım günüm gecse durmam galiba
[/QUOTE]
Bi on on bes gun gecsin bak bndeki panige

Kızlar selaamm. Bende yarın çörek otu ve bal karışımına başlıcam. Yumurtalıkları geliştiriyomuş işe yarıyor mu göreceğizz deneyeneniz var mı hiçç

Kızlar selaamm. Bende yarın çörek otu ve bal karışımına başlıcam. Yumurtalıkları geliştiriyomuş işe yarıyor mu göreceğizz deneyeneniz var mı hiçç
Denemistim tadi guzl oluo bal tarcin corek otu ama o ay bnde bisey olmadi cok taktigim bi donemdi takma sakin sakin birak kndini

Kız ne 15 günü . 15 güne cocugun cinsiyetini öğrenirsin
Yeterki olsun ve o zmna adet olmayim walla bklerim 1 ay
[/QUOTE]
sen cıldırmıs olmalısın insan garantilemek ister testle böyle var mı yok mu belli degil. En kısa zamanda test yap lütfeeen

Ya prowomen da yumurtayı geliştiriyor ben bir ara kullanmıştım. İlaç değil takviye içinde bir sürü vitamin var eğer kullanmak istersen

Denemistim tadi guzl oluo bal tarcin corek otu ama o ay bnde bisey olmadi cok taktigim bi donemdi takma sakin sakin birak kndini
Bu aralarr motivasyonum baya yerinde canım inşallah böyle devam eder bakalım bi deneyeyim dedim adetin ikinci üçüncü günü başlanıyormuş hazır denk gelmişken bakayım dedim zaten bi zararı yok e çörek otu zaten şifa bakalı belkide işe yarar

Yeterki olsun ve o zmna adet olmayim walla bklerim 1 ay
sen cıldırmıs olmalısın insan garantilemek ister testle böyle var mı yok mu belli degil. En kısa zamanda test yap lütfeeen
[/QUOTE]
Ee yaptim bozuk napiyim sansim iste

Aynn cok faydaliymis arti kist varsa onuda temizliomus bnde okumustum cok oldu ama bn yapali dene tutarmi tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…