Cok zmn oldu bole umutlanip husran oldugu o yuzden bi anlik heycan var napiyim korku cok bnde .s ovulasyn koyu olsaydi bugunde belki senin gibi cokdan gaza gelmistim .İlk diyosun bak. Benim suan koltuk altıma vursa agrı derdim hamileyim diye
tarih neydi canımBenide yazarmısınız listeye bayanlar
Bilmem canım günüm gecse durmam galibaCok zmn oldu bole umutlanip husran oldugu o yuzden bi anlik heycan var napiyim korku cok bnde .s ovulasyn koyu olsaydi bugunde belki senin gibi cokdan gaza gelmistim .
Bi on on bes gun gecsin bak bndeki panigeBilmem canım günüm gecse durmam galiba
Kız ne 15 günü . 15 güne cocugun cinsiyetini öğrenirsinBi on on bes gun gecsin bak bndeki panige
Denemistim tadi guzl oluo bal tarcin corek otu ama o ay bnde bisey olmadi cok taktigim bi donemdi takma sakin sakin birak kndiniKızlar selaamm. Bende yarın çörek otu ve bal karışımına başlıcam. Yumurtalıkları geliştiriyomuş işe yarıyor mu göreceğizzdeneyeneniz var mı hiçç
Yeterki olsun ve o zmna adet olmayim walla bklerim 1 ayKız ne 15 günü . 15 güne cocugun cinsiyetini öğrenirsin
Kızlar selaamm. Bende yarın çörek otu ve bal karışımına başlıcam. Yumurtalıkları geliştiriyomuş işe yarıyor mu göreceğizzdeneyeneniz var mı hiçç
Bu aralarr motivasyonum baya yerinde canım inşallah böyle devam eder bakalım bi deneyeyim dedim adetin ikinci üçüncü günü başlanıyormuş hazır denk gelmişken bakayım dedim zaten bi zararı yok e çörek otu zaten şifa bakalı belkide işe yararDenemistim tadi guzl oluo bal tarcin corek otu ama o ay bnde bisey olmadi cok taktigim bi donemdi takma sakin sakin birak kndini
Aa bakabilirim ona da canımm bilmiyordumm.Ya prowomen da yumurtayı geliştiriyor ben bir ara kullanmıştım. İlaç değil takviye içinde bir sürü vitamin var eğer kullanmak istersen
sen cıldırmıs olmalısınYeterki olsun ve o zmna adet olmayim walla bklerim 1 ay
Ee yaptim bozuksen cıldırmıs olmalısıninsan garantilemek ister testle böyle var mı yok mu belli degil. En kısa zamanda test yap lütfeeen
Biraz kendinden bahset canım ne zamandır istiyosun ilk gebelik mi olcakKızlar beni de listeye yazar mısınız adet tarihim 13 Mayıs
Aynn cok faydaliymis arti kist varsa onuda temizliomus bnde okumustum cok oldu ama bn yapali dene tutarmi tutarBu aralarr motivasyonum baya yerinde canım inşallah böyle devam eder bakalım bi deneyeyim dedim adetin ikinci üçüncü günü başlanıyormuş hazır denk gelmişken bakayım dedim zaten bi zararı yok e çörek otu zaten şifa bakalı belkide işe yarar
Aynen canım olucagı varsa zatenn olur ne yersen yeAynn cok faydaliymis arti kist varsa onuda temizliomus bnde okumustum cok oldu ama bn yapali dene tutarmi tutar
Çok teşekkür ederim canım 2 gün gecikti daha vermedim kan bu akşam test yaptımCanım hayırlı olsun kaç gün geçti adetin kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?