Iide ovulasyn testi koyu olmuoki hep silik veya az koyu tam koyu olmadi iki gecsin bi daha gebelik testi yapcam bakalim nolcak@Supriz_yumurtam bencede bir an önce test yap sende bize haber ver :)
en güzeli canım :) ben yeni evliyim bulunduğum şehride pek bilmiyorum açıkcası o yüzden internetten vermek daha kolayıma geliyor :)Ben de internetten sipariş verecektim de gidip kendim görerek hangisi daha iyiymiş alayım dedim
Yarın al yine :)Ee yaptim bozuknapiyim sansim iste
Insallah olur kiz öle deme bazen faydali oluo bu kurlerAynen canım olucagı varsa zatenn olur ne yersen ye
2 tane var sali yapaym tmm bni gaza getirdiniz iiceYarın al yine :)
Son adet tarihi 11 Mart canımtarih neydi canım
Haklısın canım okudum baya kişide etki etmiş ama işte nasipp bi yandanda inşallah olurInsallah olur kiz öle deme bazen faydali oluo bu kurler
Senin için daha iyi olur o zamanen güzeli canım :) ben yeni evliyim bulunduğum şehride pek bilmiyorum açıkcası o yüzden internetten vermek daha kolayıma geliyor :)
Bekledgin adet tarihi neydi canım onu yazılım önüneSon adet tarihi 11 Mart canım
3 yıllık evliyim canım 28 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı ve doğum kontrol hapını bırakalı 4 aydır da folik asit kullanıyorum bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bugün yumurtlama göründü pik yaptı ama hayırlısı inşallah çatladığını da görürüm siz neler yapıyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBiraz kendinden bahset canım ne zamandır istiyosun ilk gebelik mi olcak
11 nisan canımBekledgin adet tarihi neydi canım onu yazılım önünekoyalım
Çok teşekkür ederim inşallah size dua edeceğimAyy allahım bu mutluluğu bize de nasip eder inşallah sanki benim test pozitif cıkmış gibi için kıpır kıpır oldu
maliko da senin gibi bekledi bekledi noldu yine hamile yine hamile2 tane var sali yapaym tmm bni gaza getirdiniz iice
İnşallah canım. Benimde regl tarihim 4 mayıs bekliyorum merakla ama adeti değil bebişi3 yıllık evliyim canım 28 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı ve doğum kontrol hapını bırakalı 4 aydır da folik asit kullanıyorum bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bugün yumurtlama göründü pik yaptı ama hayırlısı inşallah çatladığını da görürüm siz neler yapıyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Insallah olurrrrHaklısın canım okudum baya kişide etki etmiş ama işte nasipp bi yandanda inşallah olur
ayaklarinizi dikip fazla kipirdamadan yarim saat yatin. Buna gulerdim hep ama bu ay denedim ise yaradi3 yıllık evliyim canım 28 yaşındayım 4 ay oldu denemeye başlayalı ve doğum kontrol hapını bırakalı 4 aydır da folik asit kullanıyorum bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bugün yumurtlama göründü pik yaptı ama hayırlısı inşallah çatladığını da görürüm siz neler yapıyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Benimde böyle ilerledi canım haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederim canım 2 gün gecikti daha vermedim kan bu akşam test yaptım
İnşallahh canım hepimize nasip olsun inşallahInsallah olurrrr
ekledim canım. Topikte kalıp bize destek oldugun icin cok tesekkur ederim11 nisan canım
ayaklarinizi dikip fazla kipirdamadan yarim saat yatin. Buna gulerdim hep ama bu ay denedim ise yaradi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?