Bak bulantıyı psikolojik yapamadim ben hamile olursam bu belirti olsun lütfen oradan anlayayımdirekt midemiz felan bulansa bu böyle olmıcak
Sanırım hayatın en zor bekleyiş mücadelesiDizilerdeki gibi böyle baş dönmesi bayılma hemen akabinde mide bulantısı
Aynen ben de öyleyim hele bebeklere hiç dayanamıyorum ama artık uzak duruyorum çünkü kötü oluyorum bayaTvde bile bakamıyorum bebeklere
Kesinlikle ama sonu güzel olacak inşallahSanırım hayatın en zor bekleyiş mücadelesi
Bende iki gündür yoğun sarı akıntı varAdete 3 gün kala beyaz akıntı görüyormuşuz.. Uff harikaMilletin hayaline bak benimkine bak
Ay inşaAllah dua listeme senide ekledimKesinlikle ama sonu güzel olacak inşallah
Allah razı olsun canımm ben de dua edicem senin içinAy inşaAllah dua listeme senide ekledim
Kaşıntıyla beraberse enfeksiyon olabilirmiş canım bende de vardır birkaç gündürBende iki gündür yoğun sarı akıntı varsanırım herşey belirti
Kaşıntım falan yok canımKaşıntıyla beraberse enfeksiyon olabilirmiş canım bende de vardır birkaç gündür
Sonra anında test kopkoyu çift çizgiDizilerdeki gibi böyle baş dönmesi bayılma hemen akabinde mide bulantısı
Ben yaptım cok eglenceliBak bulantıyı psikolojik yapamadim ben hamile olursam bu belirti olsun lütfen oradan anlayayım
O zaman inşallah beyaza çevirir yakındaKaşıntım falan yok canım
Merhaba canım,hoşgeldin. Ekliyorum listeyeMerhaba kizlar beni de eklermisiniz listeye bat 9 mayis. Umarim gelmez☺
Ne kullanıyoruz, ben kacırdım sanırımYaa cidden faydasi var o zaman biz de kullanalım, ben suan mom vital kullanıyorum
Uc dort ay oldu ama günleri iyi degerlemdiremedim nasip olmadi bi turlu bu aydan umutluymMerhaba canım,hoşgeldin. Ekliyorum listeyeinşallah gelmez. Ne zamandır deniyosun
İnşallah bu ay olur diyelim o zaman. İlk gebelik mi olcakUc dort ay oldu ama günleri iyi degerlemdiremedim nasip olmadi bi turlu bu aydan umutluym☺
Ardından Rüknettin ben hamileyim müjdesi ve Rüknettin'in olamaz Alev ben evliyim tepkisi djdjs of çok klasikSonra anında test kopkoyu çift çizgi
O zaman bi an önce beyaza çevirir inşallahKaşıntım falan yok canım
Kesinlikle, bende 2 yıldır hiçbişey yaşamadım, gebe kalıp kalamıcagımdan emin deilimDemek ki hamile kalabilmişsin kürtaj olduğuna göre, bak ben hiç gebelik yaşamadım nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana imkansız gibi geliyor. Bi de bu açıdan bak bi kez olan bi daha olur :)
Insallah evet ilk olacak nasipseİnşallah bu ay olur diyelim o zaman. İlk gebelik mi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?