Insallah ya yarin yapcam gebelik testini tekrar umarim cikar dunku bozukdu.İlerleyen aylarda koyulaşıyormuş. En garantisi gebelik testi. İnşallah vardır.
Insallah canım sabirsizlikla bekliyoruzTmm cikmiom 8 de bi sey icmeyi biraktim ve idrarada cikmiom 7.30 dan beri bkliom ovu testini tekrarliyim belki yine kirmizi dir
Heycandan ayiptir demesi cisim gelioInsallah canım sabirsizlikla bekliyoruz
ovulasyon testyle takip ediyo musun canımHosbulduk canm aslnda bayadr kornmuyurum ama birturlu olmuyor bu ilk bebekte 1sene sonra.oldu yumurtlama gununu tutturamiyoruz demekki
Dayan canım sık disiniHeycandan ayiptir demesi cisim gelio1 saat nasil bkliceksem
MasallahhAllahım çifter çifter versin ❤, eski okul müdürünün esı ıkız dogurmustu, doktor Bı sonrakı grbelıgın de yuzde 99 ıkız olur demıstı.. Hep aklıma gelır ne guzel iki doğumla 4 cocuk yapabılır sın
Ovu testiyle gebelige mi bakiyon canim anlamadimTmm cikmiom 8 de bi sey icmeyi biraktim ve idrarada cikmiom 7.30 dan beri bkliom ovu testini tekrarliyim belki yine kirmizi dir
Demesi kolayDayan canım sık disinidüsünmemeye çalış
Yani cabaliom gibi bisey cogu yerde ovu testiyle ögreniolar kirmizilastiysa ii biseymis yarim sabhda gebelik testi yapcam.Ovu testiyle gebelige mi bakiyon canim anlamadim
Regl tarihim 4 nisandı ben bat açılımını yanlıs sanmısım bi sonraki adetim 4 mayıstı fakat ben burada size yazarken içimden bi ses test yapmam gerektiğini soyledi ve test yaptım cok silşk seklinde cıktı acaba koyulasırmı ya çok heycanlıyımcanım regl tarihin 1'i mi ona göre listeye eklim
Canım testinin fotoğrafını paylaşır mısın bakmalı Bi ne derece silikNasıl olacak neye dikkat etmem lazım ne zaman doktora gitmeliyim sizce ultrasonda kese gorunmezse alttan muayene ediyorlarmıs istemiyorum alttan muayeneyi
Teşekkür ederim galiba benimle ya inanamadım test yaptım silik cıktı ilk basta üzerinde bişey var sandım tüy filan boyle kaldırmaya calıstım ama ikinci cizgi hala duruyorduHoşgeldin canım aramıza. İnşallah bebegin seninledir
canım testi atsanaNasıl olacak neye dikkat etmem lazım ne zaman doktora gitmeliyim sizce ultrasonda kese gorunmezse alttan muayene ediyorlarmıs istemiyorum alttan muayeneyi
Canım testinin fotoğrafını paylaşır mısın bakmalı Bi ne derece silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?