- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Alttan muayane riskli Bi şey değil çekinme. Şu sıra ilk yapman gereken regl tarihin gelince hemen kan vermek. İki güne Bi değerlerin yenilenip kontrol edilecek çok yorma kendini tam tutunma aşamasında olacak. İnşalah Rabbim nasip etsinNasıl olacak neye dikkat etmem lazım ne zaman doktora gitmeliyim sizce ultrasonda kese gorunmezse alttan muayene ediyorlarmıs istemiyorum alttan muayeneyi
Ay insallah ya kürtaj dönemim cok mötü gecti uyusturulmadan kürtaj oldum filan hatırlamak bile acı veriyor o yüzden korkuyorum o zaman adet tarihimi beklicem artıkAlttan muayane riskli Bi şey değil çekinme. Şu sıra ilk yapman gereken regl tarihin gelince hemen kan vermek. İki güne Bi değerlerin yenilenip kontrol edilecek çok yorma kendini tam tutunma aşamasında olacak. İnşalah Rabbim nasip etsin
İnsallah isteyen herkes bu ay hamile olur canım yaAaa bi hamile daha naptınız bu topiği açarken Tahiyyat mı okudunuz bu ne bereketlilikkk
Şuan kan verirsen sadece artacak mı artmayacak Kı stres olacaksın regl gününü bekle inşalah kan ver büyük ihtimalle iki güne tekrar çağırır artışı görmek içinAy insallah ya kürtaj dönemim cok mötü gecti uyusturulmadan kürtaj oldum filan hatırlamak bile acı veriyor o yüzden korkuyorum o zaman adet tarihimi beklicem artık
Ay insallah saglikli hayirli olur gozun aydin cnm bnm ck sewindim yaHemen cıktı valla iki dk dan sonra ay cok istedigim bir gebelikti zaten ilkini yaşayamamıstım hiç kalp atısı filan direk düşükle sonuclandı ☺☺
Kac gun var adetine bide belirtin oldumu acaba nasil anladin adet gelmeden merak ettimAy bu bir hafta nasıl gececek ya kızlar
Çok teşekkür ederm kızlar benim adetlerim düzensiz di hep bu ay oyle burada gördüm ovulasyon testleri aldm netten ve bal çörekotu tarcın karısımı sabah aksam içtim eşimede aktardan aldıgımız oyle karısımlar oluyor ya onlardan içirdim günde bi kaşık ve bu ay düzenli olarak folbiol kullandım insallah birilerine umut olur deneyin bunu da belki sebep olurAy insallah saglikli hayirli olur gozun aydin cnm bnm ck sewindim ya
Aaa bi hamile daha naptınız bu topiği açarken Tahiyyat mı okudunuz bu ne bereketlilikkk
Keske bnm esim biseyler icse ahhh ahh yok adam doktor ne derse onu yaparim dio gittim keciboynuzu ozu aldim onu bile icmedi ahh ahhÇok teşekkür ederm kızlar benim adetlerim düzensiz di hep bu ay oyle burada gördüm ovulasyon testleri aldm netten ve bal çörekotu tarcın karısımı sabah aksam içtim eşimede aktardan aldıgımız oyle karısımlar oluyor ya onlardan içirdim günde bi kaşık ve bu ay düzenli olarak folbiol kullandım insallah birilerine umut olur deneyin bunu da belki sebep olur ☺
Canım yumurtlamama göre bu ayın 29 u cunku ben erken yumurtladım ovulasyonla işte bu bir haftadır cok sancım oluyodu herkesin soyledigi gibi lavaboya gidiyorum hiç bişey yok yani bende oyle akıntı filanda olmadı ben şurdan anladım normalde goguslerim şişer ve mutlaka sivilcem cıkardı bi hafta öncesinden bide midemde bulandı bir kaç kez ve yorgunluk uyku coktu ama ben hep dedim ki umutlanmayaym oructan temizlikten filandır boyle yaniKac gun var adetine bide belirtin oldumu acaba nasil anladin adet gelmeden merak ettim
Siz yaptırdınız mi daha önce benim de çarşamba günü doktor kontrolüm var. Doktor alttan muayene edeceğini söyledi korkuyorum ben de biraz.Alttan muayane riskli Bi şey değil çekinme. Şu sıra ilk yapman gereken regl tarihin gelince hemen kan vermek. İki güne Bi değerlerin yenilenip kontrol edilecek çok yorma kendini tam tutunma aşamasında olacak. İnşalah Rabbim nasip etsin
Ben dört aylık bebeğimi kaybettim Bi gebelik yaşadım yani onu da bir iki haftalıkken şans eseri kontrol e öğrendim çok erken öğrendiğim için karın değil alttan kese yi gördü doktor erkenden. Kalp atışı da o gün çok gazım vardı karın dan gaz dan göremedi alttan baktı Bi şey yok çok azz Bi şey giriyor zatenSiz yaptırdınız mi daha önce benim de çarşamba günü doktor kontrolüm var. Doktor alttan muayene edeceğini söyledi korkuyorum ben de biraz.
Teşekkür ederim. Gideceğiz zaten artık mecbur.Ben dört aylık bebeğimi kaybettim Bi gebelik yaşadım yani onu da bir iki haftalıkken şans eseri kontrol e öğrendim çok erken öğrendiğim için karın değil alttan kese yi gördü doktor erkenden. Kalp atışı da o gün çok gazım vardı karın dan gaz dan göremedi alttan baktı Bi şey yok çok azz Bi şey giriyor zaten
Canım benimki de her defasında işte ona zorla hatırlata hatırlata veriyodum inan ki zorla ben gercekten faydası oldugunu düşünüyorumKeske bnm esim biseyler icse ahhh ahh yok adam doktor ne derse onu yaparim dio gittim keciboynuzu ozu aldim onu bile icmedi ahh ahhinsallah bnde guzl hber veririm ya peki vucudunda bi degisimmi oldu da anladin
Amin canmBenm daha 5gün gecikti yani testim cok koyu değil normal
Siz kaç haftalıksınız neden alttan bakacakkiSiz yaptırdınız mi daha önce benim de çarşamba günü doktor kontrolüm var. Doktor alttan muayene edeceğini söyledi korkuyorum ben de biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?