Bize de gelcek o şansAaa bi hamile daha naptınız bu topiği açarken Tahiyyat mı okudunuz bu ne bereketlilikkk
Canım macun tarzı Bi şey miydi yoksa keçi boynuzu özü falan mı?Canım benimki de her defasında işte ona zorla hatırlata hatırlata veriyodum inan ki zorla ben gercekten faydası oldugunu düşünüyorum
Ben hamile değilim hamile kalmak için Klomen tedavisine başladık bilmiyorum neden bakacağınıSiz kaç haftalıksınız neden alttan bakacakki
Malesef canım yine hüsran test yaptım negatif ama adet görmedim hâlâ
Bende yeni evliyken klomen kullandım bir kere ama sadece ultrason ve kana baktı hiç alttan muayene istemedi sana bi problem oldugunu filan soyledimiBen hamile değilim hamile kalmak için Klomen tedavisine başladık bilmiyorum neden bakacağını
Ben de aktardan eşime buna benzer birşey aldım umarım faydası olur bize de. Bu arada hayırlı olsun size de sağlıkla kucağına alırsın inşallahResmini atayım bi bak bi çok sey var aslında ben almamıstım tesadüfi elime gecmişti sperm kalitesinide arttıyormus hızınıda keçiboynuzu da var içinde
Klomen başladıysan vajinal muayene oluyor canım ama korkulacak bir şey yok çok basit 1 dk içerisinde bakıyor zatenBen hamile değilim hamile kalmak için Klomen tedavisine başladık bilmiyorum neden bakacağını
Ay ne guzl ya masallah sanaCanım yumurtlamama göre bu ayın 29 u cunku ben erken yumurtladım ovulasyonla işte bu bir haftadır cok sancım oluyodu herkesin soyledigi gibi lavaboya gidiyorum hiç bişey yok yani bende oyle akıntı filanda olmadı ben şurdan anladım normalde goguslerim şişer ve mutlaka sivilcem cıkardı bi hafta öncesinden bide midemde bulandı bir kaç kez ve yorgunluk uyku coktu ama ben hep dedim ki umutlanmayaym oructan temizlikten filandır boyle yani☺ Sonrada oyle dayanamadım bugun yaptım bi 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatifti
Hayır hiç bir problem yok tahlillerde falan. Sadece yumurta takibini bu Ay birlikte yapacağız dedi. Onun için galiba.Bende yeni evliyken klomen kullandım bir kere ama sadece ultrason ve kana baktı hiç alttan muayene istemedi sana bi problem oldugunu filan soyledimi
Ultrasonla yumurta boyutunu filan hesaplayabiliyorlar mı ben üç doktora gittim hepsi vajinal muayene yaptıBende yeni evliyken klomen kullandım bir kere ama sadece ultrason ve kana baktı hiç alttan muayene istemedi sana bi problem oldugunu filan soyledimi
Hayatta kullanmaz bisey huyununbiliom oyuzden bn cabaliom sadece .s olursa tabi.Canım benimki de her defasında işte ona zorla hatırlata hatırlata veriyodum inan ki zorla ben gercekten faydası oldugunu düşünüyorum
Amin canım isteyen herkese insallah hala daha şoku atlatamadım herhalde kalp atşı duymayana kadar inanmayacagımBen de aktardan eşime buna benzer birşey aldım umarım faydası olur bize de. Bu arada hayırlı olsun size de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tadı kötü mü canım ben de buna benzer Bi şey aldım ama resmen yanmış plastik kokusu ve tadı var dedi kullandıramadım ben de tadına baktım hakikaten çok fena kötü. Bi gün aldı onda da midesini yaktı tüm günResmini atayım bi bak bi çok sey var aslında ben almamıstım tesadüfi elime gecmişti sperm kalitesinide arttıyormus hızınıda keçiboynuzu da var içinde
Keçiboynuzu aslında sağlık için de çok faydalı, bağışıklık kuvvetlendiriyor kanı yükseltiyor falan ama öyle desen yine mi içmezHayatta kullanmaz bisey huyununbiliom oyuzden bn cabaliom sadece .s olursa tabi.
Evet canım ultrasonla baktı tamam dedi büyümüş çatlatma iğnesi hemen yazdı al gel karından yapacagım dedi yaptı ama o ay hamile kalmamıstım yani sadece süreç oyle gelişti bide ben doktora demiştim klomen kullanmak istiyorum diye cünkü uzun bi süre eczanede calısmıstım doktorda olur kullandıralım demiştiUltrasonla yumurta boyutunu filan hesaplayabiliyorlar mı ben üç doktora gittim hepsi vajinal muayene yaptı
Hünnap marka alın, orjinali odur zatenTadı kötü mü canım ben de buna benzer Bi şey aldım ama resmen yanmış plastik kokusu ve tadı var dedi kullandıramadım ben de tadına baktım hakikaten çok fena kötü. Bi gün aldı onda da midesini yaktı tüm gün
Yo bende yedim canım sanırım zencefilden dolayı hafif bir acılık var ama genel olarak tatlı iyi yani tadı hem içsin ne olacak arkasından bi bardak su içsin faydası olsundaTadı kötü mü canım ben de buna benzer Bi şey aldım ama resmen yanmış plastik kokusu ve tadı var dedi kullandıramadım ben de tadına baktım hakikaten çok fena kötü. Bi gün aldı onda da midesini yaktı tüm gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?