Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Resmini atayım bi bak bi çok sey var aslında ben almamıstım tesadüfi elime gecmişti sperm kalitesinide arttıyormus hızınıda keçiboynuzu da var içinde

Eklentiler

• A0CCD983-65F4-413B-A5CF-36912BEED469.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 37
Ben hamile değilim hamile kalmak için Klomen tedavisine başladık bilmiyorum neden bakacağını
Bende yeni evliyken klomen kullandım bir kere ama sadece ultrason ve kana baktı hiç alttan muayene istemedi sana bi problem oldugunu filan soyledimi

Sohrab canım bilmiyorum ya bak mesela bu akşam da çok umutsuzum yani bir gün oldu bu iş diyorum ikinci gün yine olmayacak diyorum, umarım artık yüzüm güler.

Resmini atayım bi bak bi çok sey var aslında ben almamıstım tesadüfi elime gecmişti sperm kalitesinide arttıyormus hızınıda keçiboynuzu da var içinde
Ben de aktardan eşime buna benzer birşey aldım umarım faydası olur bize de. Bu arada hayırlı olsun size de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ay ne guzl ya masallah sana

Bende yeni evliyken klomen kullandım bir kere ama sadece ultrason ve kana baktı hiç alttan muayene istemedi sana bi problem oldugunu filan soyledimi
Hayır hiç bir problem yok tahlillerde falan. Sadece yumurta takibini bu Ay birlikte yapacağız dedi. Onun için galiba.

Ultrasonla yumurta boyutunu filan hesaplayabiliyorlar mı ben üç doktora gittim hepsi vajinal muayene yaptı

Canım benimki de her defasında işte ona zorla hatırlata hatırlata veriyodum inan ki zorla ben gercekten faydası oldugunu düşünüyorum
Hayatta kullanmaz bisey huyununbiliom oyuzden bn cabaliom sadece .s olursa tabi.

Ben de aktardan eşime buna benzer birşey aldım umarım faydası olur bize de. Bu arada hayırlı olsun size de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım isteyen herkese insallah hala daha şoku atlatamadım herhalde kalp atşı duymayana kadar inanmayacagım Mutlaka kullansın günde bi kaşık bile yese yeterdir bide sende bu karısımdan kullanabilirsin bence bal çöreoktu tarcın bide folik asit mutlaka kullan canım inan ki doktorlar hamile kalmaya faydası olmuyor desede takviye edici seylerle etkisi oluyor bence

Tadı kötü mü canım ben de buna benzer Bi şey aldım ama resmen yanmış plastik kokusu ve tadı var dedi kullandıramadım ben de tadına baktım hakikaten çok fena kötü. Bi gün aldı onda da midesini yaktı tüm gün

Ultrasonla yumurta boyutunu filan hesaplayabiliyorlar mı ben üç doktora gittim hepsi vajinal muayene yaptı
Evet canım ultrasonla baktı tamam dedi büyümüş çatlatma iğnesi hemen yazdı al gel karından yapacagım dedi yaptı ama o ay hamile kalmamıstım yani sadece süreç oyle gelişti bide ben doktora demiştim klomen kullanmak istiyorum diye cünkü uzun bi süre eczanede calısmıstım doktorda olur kullandıralım demişti

Hünnap marka alın, orjinali odur zaten

Yo bende yedim canım sanırım zencefilden dolayı hafif bir acılık var ama genel olarak tatlı iyi yani tadı hem içsin ne olacak arkasından bi bardak su içsin faydası olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…