Ben bugün gidicem inşallah görürüz ya valla korku bi yandan heyecan bi yandanEn azından keseyi görsek, tutabildigim kadar tutayım dedim, ben de zor duruyorum
Benim bi arkadsım var cnm 2 yıl boyunca tedavı oldu pko teshısı konuldu ıgneler ılacları kullandı doktor doktor gezdı, sımdı 5 aylık hamıle, bırlıkte basladık cocuk olayınındusunmeye, adet oldu agladı tesellı ettım her ay. Bana gecen gun dıyor kı sen cok takıyorsun kafana ondan olmuyor..şok oldum resmen sen takmadın mı hıc dedım. Senın kadar takmadım diyor. Bende doktorr doktor bende gezerdım dedim demek kı senın kadar takmasaydım herhalde dedım. İki haftadır konusmuyoruz sımdı. Konusmayı da dusunmuyorum.Ya ben de anlamadığım birşey var çevremdeki herkes kafandan silmen lazım psikolojik olarak olmaz diyor. Bir sürü örnekler veriyorlar. Birinin yıllarca olmamış artık olmayacak diye evlât edinmiş sonra o ay hamile kalmış gibi örnekler. Hamile olan arkadaşlar düşünmeden mi hamile kaldı bizi bir aydınlatırlarsa çok iyi olur. Çünkü ben kafamdan atamıyorum.
Kuzum benim adet olacağım zaman bile göğüslerim agrır normalde ama bu ay hamile kalmışım adet geçene kadar ne göğüs agrısı vardı ne şişme oldu onunla alakası yok bence her insanda aynı olmuyor bence düşün bak adet olacağım zaman daha 1 hafta 10 gün önce sızlamaya başlar miğdem bulanır falan kaç kez test yaparım hiç birşey yok ama ummadığın anda oluyor nerdeyse her ay test yaptığımı biliyorum benSıfır belirtiGöğüsleri falan sürekli yokluyorum ama daha şişmedi bile sen ne durumdasın benim bir de aşılamadan dolayı 4 gün önce gelebilir ama hayırlısı artık
O bendede olmustu acaba mı diye şüphelenip öyle test yaptım bendeSıfır belirti yaşayanların çoğuda hamile olduğunu öğreniyor. Benimde sol tarafımda sürekli ağrı oluyor hadi hayırlısı :)
Malesef insanlar çok değişik hiç empati yapamıyorlar.Benim bi arkadsım var cnm 2 yıl boyunca tedavı oldu pko teshısı konuldu ıgneler ılacları kullandı doktor doktor gezdı, sımdı 5 aylık hamıle, bırlıkte basladık cocuk olayınındusunmeye, adet oldu agladı tesellı ettım her ay. Bana gecen gun dıyor kı sen cok takıyorsun kafana ondan olmuyor..şok oldum resmen sen takmadın mı hıc dedım. Senın kadar takmadım diyor. Bende doktorr doktor bende gezerdım dedim demek kı senın kadar takmasaydım herhalde dedım. İki haftadır konusmuyoruz sımdı. Konusmayı da dusunmuyorum.
Benim bi arkadsım var cnm 2 yıl boyunca tedavı oldu pko teshısı konuldu ıgneler ılacları kullandı doktor doktor gezdı, sımdı 5 aylık hamıle, bırlıkte basladık cocuk olayınındusunmeye, adet oldu agladı tesellı ettım her ay. Bana gecen gun dıyor kı sen cok takıyorsun kafana ondan olmuyor..şok oldum resmen sen takmadın mı hıc dedım. Senın kadar takmadım diyor. Bende doktorr doktor bende gezerdım dedim demek kı senın kadar takmasaydım herhalde dedım. İki haftadır konusmuyoruz sımdı. Konusmayı da dusunmuyorum.
Bir de üçüncü çocuk muCanımsın ya millet için bu kadar yıprattıgına değmez kendını inan,ben hala düşünmüyorum daha cocuk mocuk diyorum ısrar edenlere evlılıgın tadını cıkarıyorum zamanı gelince olur ınsallah diyorum. Bı de o gıcık eltıden ben de de var, eşimle ikimizin en sevdıgımiz kız ismi Zeynep, ilk tanıstıgımız zamandan beri soylerız kız olursa Zeynep koyarız dıye, bunu da eltim bılıyor, 1 ay sonra dogumu var 3.yü dogurcak 10 yıl aradan sonra cocuk yapmaya karar vermıs ler adını da Zeynep koyacaklarmıs, eşim abısıne demıs şakayla karısık bızım ismi çalmıssınız diye, başka isim mi yok demiş. Evet altı ustu bır ısım ama hayalımızı calmak bunun adı bence
bende de yarım olarak perde var canım, oldun mu sen histereskopi bana hep gerek yok düşük olursa alırıx dedilerO arkadaş değilmiş zaten. Bende daha önceden hastanede çalışıyordum. Ozamanlar sürekli kendimle uğraşıyorum bir taraftan. Hsg çektirdim, rahimde perde olduğunu öğrendim. Doktor gel hemen alalım seni histeroskopiye dedi. Bende sorumluma dedim. 3-4 ay sonra yani yeni işkurdan elemanlar gelince yaparsın dedi. Sadece 3 4 gün izin için okadar beklememi söyledi. Çok üzüldüm sonra bana illa çocuk yapacaksın yani dedi. Bunu diyende bir tane çocuğu var 2. Düşünüyor hanımefendi. Hala aklıma geldikçe Allaha havale ediyorum onu. İnsanlar çok acımasız
Öyle mi diyorsunKuzum benim adet olacağım zaman bile göğüslerim agrır normalde ama bu ay hamile kalmışım adet geçene kadar ne göğüs agrısı vardı ne şişme oldu onunla alakası yok bence her insanda aynı olmuyor bence düşün bak adet olacağım zaman daha 1 hafta 10 gün önce sızlamaya başlar miğdem bulanır falan kaç kez test yaparım hiç birşey yok ama ummadığın anda oluyor nerdeyse her ay test yaptığımı biliyorum ben
bende de yarım olarak perde var canım, oldun mu sen histereskopi bana hep gerek yok düşük olursa alırıx dedilerseninki nasıldı hsg görüntün varsa atar mısın
Bende bu zamana kadar kurama çizgisi hiç görmedim kendi testlerimde inşallah vardır sen duanı eksik etme yeterÖyle mi diyorsunay inşallah vardır ya İki yıldır her adetimden önce test yapıyorum negatif kuruma çizgisi bile göremedim o derece yani
Bazen insanlara hakkettiği gibi davranacaksın, başka yolu yok maalesefO arkadaş değilmiş zaten. Bende daha önceden hastanede çalışıyordum. Ozamanlar sürekli kendimle uğraşıyorum bir taraftan. Hsg çektirdim, rahimde perde olduğunu öğrendim. Doktor gel hemen alalım seni histeroskopiye dedi. Bende sorumluma dedim. 3-4 ay sonra yani yeni işkurdan elemanlar gelince yaparsın dedi. Sadece 3 4 gün izin için okadar beklememi söyledi. Çok üzüldüm sonra bana illa çocuk yapacaksın yani dedi. Bunu diyende bir tane çocuğu var 2. Düşünüyor hanımefendi. Hala aklıma geldikçe Allaha havale ediyorum onu. İnsanlar çok acımasız
Kaza falan diyo da isteyerek bence 10 yıl geçmiş olmamıs şimdi mi oluyo inanmıyorum ben onaBir de üçüncü çocuk muAllah gönüllerine göre versin bilerek yapmıyosalar da düşüncesizlik resmen ayıp ya
Yaptm yok iste bnde sans yok ki bi golge bilemi olmaz erken gebelik testi bide@Supriz_yumurtam canım ne yaptın gebelik testi yapmadın mı
Yaptm yok iste bnde sans yok ki bi golge bilemi olmaz erken gebelik testi bide
Yok kiz bnde sans yok bn hic hamile olamicam galiba bnm hic bebem olmayacak artik test fln da yapmicam karar verdim stres yapmiorum bu halim cok ii eski donemlerime gore ne ki bu nasip elbet son bi ay daha umudum olcak snra birakicam denemeyi.Görünmüyor çizgi falan haklısın canım stresten mi geciktiriyorsun acaba ya. Sakin ol hemen kendini üzme sonuçta reglin gelmedi erken gebelik testi negatif olup hamile olanlar da var. Birkaç gün daha bekle regli olmazsan kan testi ver bence
Canım benim ovulasyon un üstünden kaç gün geçti? 15 gün geçmedi ise çıkmaz testte bazenYok kiz bnde sans yok bn hic hamile olamicam galiba bnm hic bebem olmayacak artik test fln da yapmicam karar verdim stres yapmiorum bu halim cok ii eski donemlerime gore ne ki bu nasip elbet son bi ay daha umudum olcak snra birakicam denemeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?