Kuzum ovu de ne zaman pik oldu bilmiorumki hep silik yada az koyu hic cok koyu olmadi .s 4 gun oldu gecikeli tık yok ve 2 3 dk bekledim bos beyaz bi test iste yok olmadi yine clife mi acaba geciktirdi bu ay onuda denemistim.Canım benim ovulasyon un üstünden kaç gün geçti? 15 gün geçmedi ise çıkmaz testte bazen
Canım öyle deme sakın pes etmek yok bakalım bir reglin gelcek mi geç döllenme olmuş olabilir tam yumurtlamayı takip etmediysen şuan bilemezsin ne olduğunu sadece biraz daha sabırla bekle en hayırlısını iste AllahtanYok kiz bnde sans yok bn hic hamile olamicam galiba bnm hic bebem olmayacak artik test fln da yapmicam karar verdim stres yapmiorum bu halim cok ii eski donemlerime gore ne ki bu nasip elbet son bi ay daha umudum olcak snra birakicam denemeyi.
Benimki bu şekildeYok canım elimde cd si var bildiğin Y şeklindeydi benimki. Rahim ağzına kadardı perde. Banada gerek yok düşük olursa yaparız dediler ama neden düşük olmasını bekleyeyim varsa bir sıkıntı olayım hemen dedim. İyi ki olmuşum. Baya kötü bir haldeymiş. Hatta biraz kaldı perde daha fazla ileri gidemedi.
Bazen daha erken olabiliyor diye düşünüyorum ben, çünkü her yumurta 22mm olduğunda çatlamıyor bazıları daha erken çatlıyor e bu yüzden hesaplama yapamıyorlar. Bugünü ve yarını değerlendirin benceArkadaşlar dün saat 15.00 te çatlatma iğnesi oldum. Bugün ovulasyon testim aşağıdaki gibi. Ama iğneyi olduktan sonra iki üç saat sonra yumurtalıklarımda çok fazla ağrı oldu. Çatlama oldu sandım. İğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye biliyorum. Bugün de ovulasyon testim pik olunca anlayamadım açıkçası. Sizin ağrılar ne zaman başlamıştı?
Sağol canım benim inşallahBende bu zamana kadar kurama çizgisi hiç görmedim kendi testlerimde inşallah vardır sen duanı eksik etme yeter
Ay bide kaza mı diyor Allahım çıldırcam şimdiKaza falan diyo da isteyerek bence 10 yıl geçmiş olmamıs şimdi mi oluyo inanmıyorum ben ona
Daha çatlama gerçekleşmemiş canım 36 saat olmasına var akşam saatlerinde testi tekrarla istersen çatladığı anda değerlendirirsnzArkadaşlar dün saat 15.00 te çatlatma iğnesi oldum. Bugün ovulasyon testim aşağıdaki gibi. Ama iğneyi olduktan sonra iki üç saat sonra yumurtalıklarımda çok fazla ağrı oldu. Çatlama oldu sandım. İğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye biliyorum. Bugün de ovulasyon testim pik olunca anlayamadım açıkçası. Sizin ağrılar ne zaman başlamıştı?
Kazası falan umrumda deil de işte ismi bilerek çalmasına sinir oluyorumAy bide kaza mı diyor Allahım çıldırcam şimdi
Oooo canım kesinlikle yaptırmalısın baya perde varBenimki bu şekilde
Ben de bu korona muhabbeti bitince ilk histereskopi deneyeyim diyorum belki o yüzden tutunma olmuyor
Cok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciomCanım öyle deme sakın pes etmek yok bakalım bir reglin gelcek mi geç döllenme olmuş olabilir tam yumurtlamayı takip etmediysen şuan bilemezsin ne olduğunu sadece biraz daha sabırla bekle en hayırlısını iste Allahtan
Ayy işte doktorlar hep oyalıyor dediğim gibiOooo canım kesinlikle yaptırmalısın baya perde var
Canımcım üzülme lütfen gelecek ay belki de kısmetin. Rabbim en olmadık zamanda, hiç beklemediğin anda bahçene bahar nasip edecek belki de.. Olmayan her şey daha güzeli olacağı içindirCok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciom
hoşgeldin canım
Insan uzulmeden edemio tabiki nasip ama ne biliyim. Ts ederm bitnm saolCanımcım üzülme lütfen gelecek ay belki de kısmetin. Rabbim en olmadık zamanda, hiç beklemediğin anda bahçene bahar nasip edecek belki de.. Olmayan her şey daha güzeli olacağı içindir
Güncel bat tarihin ne canım. 3 mayıs fa olman gerekmiyp muyduKızlar regl oldum bugün. Ovulasyon testiyle yumurtlama takip etmiştim tam 14 gün sonra regl oldum.
Hos bulduk canımhoşgeldin canım
kuzum üzülme ya. Senin reglin gecti oysa ki. Böylr düzensiz mi normalde deYaptm yok iste bnde sans yok ki bi golge bilemi olmaz erken gebelik testi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?